| Autor |
Poruka |
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
i da se sruši ova vlada...nema puno bolje alternative od njih....da se mene pita...ruši vladu...i idemo srušit rekord belgije...barem 5 g. bez vlade  |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
 |
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
izbori su za par mjeseci, ne vidim neku korist od sadašnjeg rušenja vlade
branitelji sad prosvjeduju, dobro su se sjetili, bitno da su 2001. s onim lopovom sanaderom paradirali po rivi i igrali se revolucionara, a ovi zatvorili sve živo |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
izbori su za par mjeseci, ne vidim neku korist od sadašnjeg rušenja vlade
branitelji sad prosvjeduju, dobro su se sjetili, bitno da su 2001. s onim lopovom sanaderom paradirali po rivi i igrali se revolucionara, a ovi zatvorili sve živo
|
da, i ja se pitam kako to da su branitelji sad promjenili stranu.
oni su 20 godina svesrdno pomagali HDZu i sanaderu da dodje i ostane na vlasti ... dakle, oni snose veliki dio odgovornosti za stanje u drzavi u kojem se sada nalazimo. |
|
|
|
|
|
 |
|
Cruz031 Ukupno postova: 244 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
eyewear Ukupno postova: 82 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
moram priznati da sam pomislila kako ne želim da me se na trgu stavlja u isti koš s tipovima koji su dolazili s dvolitrenkama piva i bocama žeste, te onima koji su umotani kao kakvi teroristi izgledali kao osobe koje samo čekaju da se s nekim potuku. netko je već ovdje ranije napisao: čega se imaš bojati i zašto se skrivaš na javnom prosvjedu? (dobro kaže anakonda: to su probably oni kojima uzimaju putovnice prije tekmi u inozemstvu...)
u svakom slučaju, doći ću i na sljedeći prosvjed i na onaj iza njega, ali s nadom da do nasilja i uništavanja tuđe imovine neće doći - bude li došlo, ja se distanciram od sve te priče. Za one koji pitaju je li se ikada išta promijenilo nenasilnim putem kažem: google is your friend pa potraži kako je došlo do pada Berlinskog zida (ako to nije jebena promjena, onda ne znam što jest --> Peaceful revolution (East Germany) ) |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
 |
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Prijatelju, ne razumijem zašto si toliko ostrašćen, što se vidi i iz načina na koji pišeš, budući da si, kao što kažeš, zaposlen. Ja sam nezaposlen, također VSS, pa ipak na sve pokušavam gledati hladne glave.
Polako.
Istina je da postoje primjeri da su se narodi ili društvene skupine oslobodile stranih i domaćih robovlasnika na nasilan način, ali sigurno nisu pritom uništavali VLASTITU imovinu. S druge strane, također postoje primjeri mirnog prosvjeda, mirnog oslobađanja od okupatora, mirnog rješavanja stvari općenito. Gandi.
E sad, ako si ti toliko napaljen na nasilje, i vidiš ga kao jedino riješenje, zapali svoj auto. Još bolji primjer bi bio da zapališ sebe, imaš kroz povijest takvih koliko hoćeš, od Jana Palacha pa budističkih svećenika, a i nedavno se isto dogodilo u Alžiru. Ovo samo navodim kao primjer, da me ne shvatiš pogrešno, ne dao Bog.
|
gledajući tvoje postove po forumu i lakoću življenja, apsolutno me ne čudi što nisi zaposlen, neće me ni čuditi i ako sa 40 godina još uvijek budeš nezaposlen. xDD
ove kohortašiće, idiote, lokalne narkomane i klošare ...isto kao i u zagrebu boyse isključit iz mase obavezno, ekipa koja ne prosvjeduje za bolje sutra već je tamo došla da bi pravila nered..
to su oni koji šalju lošu poruku, poruku koja nam apsolutno nije potrebna
|
da nije bilo kohorte, nebi ni bilo ovog prosvjeda jer ti i tebi slični licemjeri ste ljudi koji gušite narod i sabotirate prosvjede i sve dobro što netko hoće napraviti. opet dokazujete svoju ograničenost prozivanjem kohorte bez ikakvog razloga a ja bih jako volio da dođete sami u udrugu, i ti i zen031 pa da sami kažete da njih ne želite u prosvjedu i da vi i vaša 3 prijatelja odete na prosvjed nešto napraviti.
klošari licemjerni. |
Zadnja promjena: zla_tratinčica; 26.02.2011. 21:08; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ja bi Ružu Tomašić za premijerku  |
|
|
|
|
|
 |
|
debelodjubre Ukupno postova: 128 Spol:  Nebitno
|
žalosno što iza ovoga stoji Glavonja... |
|
|
|
|
|
 |
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
|
|
|
 |
|
Cruz031 Ukupno postova: 244 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
pogledaj ljude u prosvjedu, pogledaj čiji su slijedbenici donedavno bili i zaključi tko stoji iza svega  |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
 |
|
Nuša Matanova
Ukupno postova: 30 Lokacija: promjenjiva Spol:  Žensko
|
Ne mogu vjerovati da podržavate prosvjede u Zg... neki čak žele i ići. Sve te skupine mladih su obična hrvatska gamad koja napada HRVATSKE policajce i ozljeđuje ih. Gori ste od četnika! Narod se treba dignuti protiv tih huligana. Svi su tamo došli malo se potući... btw, gdje ćeš bolje prilike! Briga njih za nezaposlene, branitelje...
Gadite mi se! Puj!
|
potpisujem! |
|
|
|
|
|
 |
|
eyewear Ukupno postova: 82 Spol:  Muško
|
žalosno što iza ovoga stoji Glavonja...
|
žalosno ali istinito  |
|
|
|
|
|
 |
|
Nuša Matanova
Ukupno postova: 30 Lokacija: promjenjiva Spol:  Žensko
|
Gledam ove klipove sada i plače mi se |
|
_________________ "I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
— Marilyn Monroe |
|
|
|
 |
 |
|
|