Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Galerija 031: We Love Music 2009. festival feat. David Morales + Urban

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.08.2009. 0:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

a ništa od tbf-a i let 3??

šalu na stranu, ali ne vidim podataka pošto upad samo za petak? piše da je subota 50 ćuna, a 2 dana 100-150 kunoslava...

može li se kupiti upad samo za petak?

Someone je napisao/la :
Morales dolazi u ovu vukojebinu????? wooooo hooooo, još sam u šoku Smile)))))) pa ovo je u rangu da zagreb dobije sljedeće olimpijske igre... svaka čast organizatoru, samo se nadam da nastup neće biti otkazan zbog logističkih problema, khm da...

potpisujem

SVI SMO MI VUCO
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cane

Ukupno postova: 2460
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.08.2009. 1:32 
Naslov:  

MissTake je napisao/la:
a ništa od tbf-a i let 3??

šalu na stranu, ali ne vidim podataka pošto upad samo za petak? piše da je subota 50 ćuna, a 2 dana 100-150 kunoslava...

može li se kupiti upad samo za petak?

Someone je napisao/la :
Morales dolazi u ovu vukojebinu????? wooooo hooooo, još sam u šoku Smile)))))) pa ovo je u rangu da zagreb dobije sljedeće olimpijske igre... svaka čast organizatoru, samo se nadam da nastup neće biti otkazan zbog logističkih problema, khm da...

potpisujem

Ne može!

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 13.08.2009. 13:22 
Naslov:  

šit
narafski
onda ne bi bilo baš prodaje az subotu

SVI SMO MI VUCO
synthman
Ukupno postova: 14
Post Postano: 15.08.2009. 0:15 
Naslov:  Re: We Love Music 2009. festival feat. David Morales

mozda bi dao 100 kn za morales-a, ali ne za moralesa, e-basea i marc timesa Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Suck it!!!

Ime
Ukupno postova: 3
Post Postano: 18.08.2009. 18:30 
Naslov:  

oke ekipa sve ovo vise manje stoji sto je napisano... i sam bi se pridruzio cestitkama oko organizacije pogotovo zbog dovodjenja svjetkski poznatog DJ-a u Osijek
Ali evo jedna stvar mi nikako nije jasna oko organizacije... Kao 1. Sto ako bude padala kisa na taj dan ili... sto ako se vrijeme naglo pogorsa tokom samog nastupa Moralesa... kao 2. za pretpostavit je da ce dvoriste Vege biti krcato... do te mjere da ce se svi naguravati jedni na druge...(nedaj Boze da netko treba otic na WC) e pa sad meni nije jasno zasto se takav festival nije smjestio u Zrinjevac naprimjer... ili negdje di ima prostora za veliku masu ljudi da se ne naguravaju, ili ukoliko dodje do nevremena... da ljudi ne bace pare bzveze... a i samim time se upropasti party... dakle organizatori... volio bih malo detaljnjije objasnjenje oko ovih par sitnica.
Hvala Smile

fuldstændigamok

Ukupno postova: 711
Post Postano: 18.08.2009. 19:42 
Naslov:  

Sve je to kul, ali morales je katastrofa. I uopće nije toliko veliko ime u svijetu, samo su ga naši mediji napumpali kako bi mogli svake godine pokupit para i para od partija po zrćima i slično.

Ukupno postova: 19
Post Postano: 18.08.2009. 23:45 
Naslov:  

fuldstændigamok je napisao/la:
Sve je to kul, ali morales je katastrofa. I uopće nije toliko veliko ime u svijetu, samo su ga naši mediji napumpali kako bi mogli svake godine pokupit para i para od partija po zrćima i slično.

ma nije nitko cuo za njega...hihihi

u slucaju kise postavlja se sator..!!

synthman
Post Postano: 19.08.2009. 6:00 
Naslov:  Re: We Love Music 2009. festival feat. David Morales

Da krenemo sa ispravljanjem netočnih napuhanih navoda.
"Kao headliner prvog dana festivala nastupit će "kum" housea" - Frankie Knuckles?
"i jedan od najpoznatijih i najboljih DJ-a današnjice - David Morales." - možda jučerašnjice ili prekjučerašnjice, današnjice definitivno ne,ni jedan od najboljih niti jedan od boljih. Nema ga ni medju prvih 150 prema dj-mag-u.
Čemu tolika napuhavanja? evo zasto: David Morales na račun svoje stare slave zadnjih 5 godina nastupa po jadranu toliko puta da ga tamo svaki ribar zna. i moja baba ga zna. svaki put kad ideš na more; koji party? - david morales. {aj konacno su ovi pravi dj-i poceli dolaziti ovih god} toliko puta se izgovorilo to ime da je informacija nekako morala doći do ušiju željene publike ovih organizatora...osječke večine... naša mladež... ljudi koji inače svoje vrijeme provode u raznoraznim rupama uživajući u zvukovima folk muzike, a nemaju pojma kurca o clubbingu, a vjerovatno nisu nikad bili na ijednom moralesovom partyu... definitivno sigurno organizatori nisu ciljani na naše mnogobrojne osječke "true" partyanere, kojih nema dovoljno ni da se napuni omv.
Digla se prašina,bit će rulje...Čestitam organizatorima koji su uspješno isprofilirali željenu publiku i na svim marketinškim trikovima.Iako će ovaj event zasigurno zadovoljavajuće proći ja vam svejedno želim puno sreće, a za sljedeći put, dabogda dovukli dj bobu, scootere ili basshuntera.
a što se tice e-basea, on je svirao u osijeku jednako puta kao morales po jadranu, kao da u našoj državi nema dovoljno kvalitetnih dj-a; nego se on mora zvati u osijek 562 puta godišnje. a nije toliko dobar. totalni sellout. čak sam jednom čuo da je pustio onaj cheesy guettin house vokal coldplay ripoff featuring. crna guza keli ...
toliko ukratko...

fuldstændigamok

Ukupno postova: 711
Post Postano: 19.08.2009. 10:46 
Naslov:  

Upravo.

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.08.2009. 12:08 
Naslov:  

synthman je napisao/la: a što se tice e-basea, on je svirao u osijeku jednako puta kao morales po jadranu, kao da u našoj državi nema dovoljno kvalitetnih dj-a; nego se on mora zvati u osijek 562 puta godišnje.

Ispravak: u samom Osijeku ima dovoljno kvalitetnih DJeva.

Ukupno postova: 76
Post Postano: 19.08.2009. 20:44 
Naslov:  

Frost je napisao/la:
synthman je napisao/la: a što se tice e-basea, on je svirao u osijeku jednako puta kao morales po jadranu, kao da u našoj državi nema dovoljno kvalitetnih dj-a; nego se on mora zvati u osijek 562 puta godišnje.

Frost je napisao/la:

Naravno da ih ima al ne mogu doći do stage-a od E Base-a hehe

exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 21.08.2009. 15:20 
Naslov:  

men subota dobro zvuči šta god ko srao (ne da mi se čitat 2.,3.,4.,5. str.), sad ću moć poslušat uživo hello a i ekipa mi je za tak da će bit odlično...

Ukupno postova: 332
Post Postano: 28.08.2009. 3:00 
Naslov:  

Frost je napisao/la:

Npr. Marc times? Smile
Ruku na srce, mislim da će mi biti bolje nego na "preisfuranim" Hladnom pivu i Let3, nije ista muzika ni približno, ali ne slušam ni jedno ni drugo, svejedno bi rađe išao na Moralesa...time više što ću točiti na šanku...lol...OFFTOPIC: Kak' ste inače?

Frost

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 28.08.2009. 10:05 
Naslov:  

mladen.jr je napisao/la:
Npr. Marc times? Smile

E jes ga bubnio sad Very Happy