| Autor |
Poruka |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
a ništa od tbf-a i let 3??
šalu na stranu, ali ne vidim podataka pošto upad samo za petak? piše da je subota 50 ćuna, a 2 dana 100-150 kunoslava...
može li se kupiti upad samo za petak?
Morales dolazi u ovu vukojebinu????? wooooo hooooo, još sam u šoku  )))))) pa ovo je u rangu da zagreb dobije sljedeće olimpijske igre... svaka čast organizatoru, samo se nadam da nastup neće biti otkazan zbog logističkih problema, khm da...
|
potpisujem |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
 |
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
 |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
synthman Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
Ime Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
oke ekipa sve ovo vise manje stoji sto je napisano... i sam bi se pridruzio cestitkama oko organizacije pogotovo zbog dovodjenja svjetkski poznatog DJ-a u Osijek
Ali evo jedna stvar mi nikako nije jasna oko organizacije... Kao 1. Sto ako bude padala kisa na taj dan ili... sto ako se vrijeme naglo pogorsa tokom samog nastupa Moralesa... kao 2. za pretpostavit je da ce dvoriste Vege biti krcato... do te mjere da ce se svi naguravati jedni na druge...(nedaj Boze da netko treba otic na WC) e pa sad meni nije jasno zasto se takav festival nije smjestio u Zrinjevac naprimjer... ili negdje di ima prostora za veliku masu ljudi da se ne naguravaju, ili ukoliko dodje do nevremena... da ljudi ne bace pare bzveze... a i samim time se upropasti party... dakle organizatori... volio bih malo detaljnjije objasnjenje oko ovih par sitnica.
Hvala  |
|
|
|
|
|
 |
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Sve je to kul, ali morales je katastrofa. I uopće nije toliko veliko ime u svijetu, samo su ga naši mediji napumpali kako bi mogli svake godine pokupit para i para od partija po zrćima i slično. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
 |
|
We Love Music Ukupno postova: 19 Spol:  Nebitno
|
ma nije nitko cuo za njega...hihihi
u slucaju kise postavlja se sator..!! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Da krenemo sa ispravljanjem netočnih napuhanih navoda.
"Kao headliner prvog dana festivala nastupit će "kum" housea" - Frankie Knuckles?
"i jedan od najpoznatijih i najboljih DJ-a današnjice - David Morales." - možda jučerašnjice ili prekjučerašnjice, današnjice definitivno ne,ni jedan od najboljih niti jedan od boljih. Nema ga ni medju prvih 150 prema dj-mag-u.
Čemu tolika napuhavanja? evo zasto: David Morales na račun svoje stare slave zadnjih 5 godina nastupa po jadranu toliko puta da ga tamo svaki ribar zna. i moja baba ga zna. svaki put kad ideš na more; koji party? - david morales. {aj konacno su ovi pravi dj-i poceli dolaziti ovih god} toliko puta se izgovorilo to ime da je informacija nekako morala doći do ušiju željene publike ovih organizatora...osječke večine... naša mladež... ljudi koji inače svoje vrijeme provode u raznoraznim rupama uživajući u zvukovima folk muzike, a nemaju pojma kurca o clubbingu, a vjerovatno nisu nikad bili na ijednom moralesovom partyu... definitivno sigurno organizatori nisu ciljani na naše mnogobrojne osječke "true" partyanere, kojih nema dovoljno ni da se napuni omv.
Digla se prašina,bit će rulje...Čestitam organizatorima koji su uspješno isprofilirali željenu publiku i na svim marketinškim trikovima.Iako će ovaj event zasigurno zadovoljavajuće proći ja vam svejedno želim puno sreće, a za sljedeći put, dabogda dovukli dj bobu, scootere ili basshuntera.
a što se tice e-basea, on je svirao u osijeku jednako puta kao morales po jadranu, kao da u našoj državi nema dovoljno kvalitetnih dj-a; nego se on mora zvati u osijek 562 puta godišnje. a nije toliko dobar. totalni sellout. čak sam jednom čuo da je pustio onaj cheesy guettin house vokal coldplay ripoff featuring. crna guza keli ...
toliko ukratko... |
|
|
|
|
|
 |
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Upravo. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Ispravak: u samom Osijeku ima dovoljno kvalitetnih DJeva. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
starfucker085
Ukupno postova: 76 Spol:  Muško
|
Naravno da ih ima al ne mogu doći do stage-a od E Base-a hehe |
|
|
|
|
|
 |
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
men subota dobro zvuči šta god ko srao (ne da mi se čitat 2.,3.,4.,5. str.), sad ću moć poslušat uživo hello a i ekipa mi je za tak da će bit odlično... |
|
|
 |
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
E jes ga bubnio sad  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
|
mislim da se svi slazemo da marc times ne ulazi u kategoriju dj-eva  |
|
|
|
|