| Autor |
Poruka |
|
krpanci Ukupno postova: 63 Lokacija: Slavonija Spol:  Nebitno
|
U ovoj gužvi nikako da postavim jedno pitanje - ozbiljno. Ono glasi:
Gdje mogu pročitati rezultate znanstvenika koji su radili na ranijim Fuzijama?
Molim precizan odgovor. |
|
|
|
|
|
 |
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
On je ona....
Kako ti znaš tko je tu mlad, a tko nije?!?! Koliko si ti star ako su svi ostali za tebe mladi???
Ako je netko mlad, to znaci da ga slobodno smijes nazivat mulcem i ostalim pogrdnim nazivima??
Obzirom na tvoj nacin pisanja, vjerujem da si ti mlad i ne bih ti dao više od 30 godina ( ako i toliko )
Molim te, ucini sebi i drugima uslugu, nazovi gospodina Dubravka Popića na broj 031/ 656-201 , ili 098-346-163 on je zamjenik gradonačelnika Valpova ( bio prije dvije godine, ne znam dal je još) a i ako nije više, vjerujem da ti moze pomoci....
Zelio bih ti pomoci, ali onu pomoc koju ti trebas ja ti je ne mogu dati, nisam psihijatar. |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
 |
|
|
U ovoj gužvi nikako da postavim jedno pitanje - ozbiljno. Ono glasi:
Gdje mogu pročitati rezultate znanstvenika koji su radili na ranijim Fuzijama?
Molim precizan odgovor.
|
Što je? Zar neću dobiti odgovor na konkretno i vrlo ozbiljno pitanje? Zar ga nitko nezna?
Dajte, budite ozbiljni. |
|
|
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
WeGo Ukupno postova: 37 Lokacija: Valpovo Spol:  Muško
|
Krpanci trazi odgovor , informaciju? a svaku koju je on postavio ovdje nije ni jedna bila tocna, od samog pocetka ovog topica. Mislim da nepostoji osoba ovdje koju nije uvrijedio sto je definitivno odraz njegove kulture a i dovoljno je i to sto se sa svakim posvadjao ne samo na ovom forumu...
Mislim gospodine da je stvarno vrijeme kao sto je rekao "goose" "Brate,ako ti se ne sviđa mjesto organiziranja,uzmi stvar u svoje ruke i hodaj sa peticijom po gradu. Možda ti se netko potpiše.
Ili idi ljubit dupe nekom od gradskih moćnika u poglavarstvu (gdje već,nebitno).
Ovako si uistinu puno učinio da spriječiš koncert,o da." |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Imali ste priliku predstaviti se na pocetku dao sam vam osobni mail i ime da mi se javite... niste to ucinili, nemate postavljen ni spol ni godine pa o cemu vi pricate ondaaaa |
|
|
|
|
|
 |
|
|
To što piše na priloženim linkovima je - luk i voda (kako bi naš narod rekao!)
To nije nikakav znanstveni rad (kojeg bi trebali napisati , nakon znanstvenih istraživanja, znanstvenici koji su sudjelovali u istraživanju) već uopčen birokratski referatčić, u kojem se ne navidi ništa konkretno. Sve je u stilu ''uređivanje jednog donedavnog spomenika kulture'', '' Također su se tražila gnijezda i nazočnosti ptica močvarica'' i sl. Nigdje konkretnih nalaza. Do kakvih se zaključaka došlo? NIšta od toga!
I to vi zovete znanstvenim radom? Ma, haje molim vas! Sve je to šarena laža za održavanje derneka koje financira i Ministarstvo kulture. Sramota!  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
I vi ste imali priliku... i jos uvijek nevidimo nista... neki bar pokusavaju nesto radit a vi i to rusate dakle pljujete po svemu...
zar nevidite da svi ovdje zele samo jedno a to su svi i napisali...
"nemojte pljuvati i rusati" pokazite dio vaseg rada |
|
|
|
|
|
 |
|
|
"ucinite i sebi i drugima uslugu" pregledajte raspravu odpočrtka stvarnoooo nema smisslaaa |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Kada već spominješ rušanje: jedini tko u ovom slučaju ruša je - (kon)fuzija tj. svi vi koji sudjelujete u tome.
Nađite si drugi lokalitet i - ostajem bez riječi. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Već sam milijun puta pročitao obrfanu u stilu:''... neki bar pokusavaju nesto radit a vi i to rusate dakle pljujete po svemu...''. Bato to su floskule na koje neki ''padaju'' - ja ne. Jer, kada bi ti znao što ne znaš.... drugačije bi cvrkutao. Ali, nedam se navući na tanak led, pa nisam ti ja ''kefe jeo i koze sisao''. Zato, pokušaj učiniti nešto pozitivno za svoj zavičaj, nešto o čemu će se lijepo pričati i što će ostati budućim naraštajima kao ponos. To đto ti misliš da nešto radiš je jedno, a drugo je jeli to što radiš vrijedno pažnje. |
|
|
|
|
|
 |
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
Ispričavam se što sam krivo napisala.
Idi lizat dupesa da bi promjenio lokaciju događaja. Jel ti sad bolje?  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Tko ste vi i sto ste vi napravili? mozda ovaj put dobio kakav dobar odgovor ili opet nista??? |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|