Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Valpovo: festival Fuzija 2008.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
krpanci
Ukupno postova: 63
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.08.2008. 20:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ovoj gužvi nikako da postavim jedno pitanje - ozbiljno. Ono glasi:

Gdje mogu pročitati rezultate znanstvenika koji su radili na ranijim Fuzijama?

Molim precizan odgovor.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
goose

Ukupno postova: 1245
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.08.2008. 23:03 
Naslov:  

Brate,ako ti se ne sviđa mjesto organiziranja,uzmi stvar u svoje ruke i hodaj sa peticijom po gradu. Možda ti se netko potpiše.
Ili idi ljubit dupe nekom od gradskih moćnika u poglavarstvu (gdje već,nebitno).

Ovako si uistinu puno učinio da spriječiš koncert,o da.

Post Postano: 22.08.2008. 13:47 
Naslov:  

goose je napisao/la:
Brate,ako ti se ne sviđa mjesto organiziranja,uzmi stvar u svoje ruke i hodaj sa peticijom po gradu. Možda ti se netko potpiše.
Ili idi ljubit dupe nekom od gradskih moćnika u poglavarstvu (gdje već,nebitno).

Mulac, nije mi cilj spriječiti ''koncert'', već udaljiti ga smjestiti na primjereniju lokaciju.
Još jedan dokaz kako ste vi mladi površti - uopče nisi pročitao ranije poruke. Smile Shocked Cool Cool Cool Sad Sad Twisted Evil Evil or Very Mad Embarassed Razz Crying or Very sad Shocked Shocked Cool Cool

zeros

Ukupno postova: 2887
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.08.2008. 14:20 
Naslov:  

krpanci je napisao/la:
Mulac, nije mi cilj spriječiti ''koncert'', već udaljiti ga smjestiti na primjereniju lokaciju.
Još jedan dokaz kako ste vi mladi površti - uopče nisi pročitao ranije poruke. Smile Shocked Cool Cool Cool Sad Sad Twisted Evil Evil or Very Mad Embarassed Razz Crying or Very sad Shocked Shocked Cool Cool

On je ona....

Kako ti znaš tko je tu mlad, a tko nije?!?! Koliko si ti star ako su svi ostali za tebe mladi???
Ako je netko mlad, to znaci da ga slobodno smijes nazivat mulcem i ostalim pogrdnim nazivima??
Obzirom na tvoj nacin pisanja, vjerujem da si ti mlad i ne bih ti dao više od 30 godina ( ako i toliko )

Molim te, ucini sebi i drugima uslugu, nazovi gospodina Dubravka Popića na broj 031/ 656-201 , ili 098-346-163 on je zamjenik gradonačelnika Valpova ( bio prije dvije godine, ne znam dal je još) a i ako nije više, vjerujem da ti moze pomoci....

Zelio bih ti pomoci, ali onu pomoc koju ti trebas ja ti je ne mogu dati, nisam psihijatar.

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
krpanci
Post Postano: 22.08.2008. 14:37 
Naslov:  Pitanje ostje neodgovoreno

krpanci je napisao/la :
U ovoj gužvi nikako da postavim jedno pitanje - ozbiljno. Ono glasi:

Gdje mogu pročitati rezultate znanstvenika koji su radili na ranijim Fuzijama?

Molim precizan odgovor.

Što je? Zar neću dobiti odgovor na konkretno i vrlo ozbiljno pitanje? Zar ga nitko nezna?
Dajte, budite ozbiljni.

Evil Poodingh

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 22.08.2008. 15:06 
Naslov:  

Ukupno postova: 37
Post Postano: 22.08.2008. 15:14 
Naslov:  

Krpanci trazi odgovor , informaciju? a svaku koju je on postavio ovdje nije ni jedna bila tocna, od samog pocetka ovog topica. Mislim da nepostoji osoba ovdje koju nije uvrijedio sto je definitivno odraz njegove kulture a i dovoljno je i to sto se sa svakim posvadjao ne samo na ovom forumu...
Mislim gospodine da je stvarno vrijeme kao sto je rekao "goose" "Brate,ako ti se ne sviđa mjesto organiziranja,uzmi stvar u svoje ruke i hodaj sa peticijom po gradu. Možda ti se netko potpiše.

Ovako si uistinu puno učinio da spriječiš koncert,o da."

WeGo
Post Postano: 22.08.2008. 15:16 
Naslov:  

Imali ste priliku predstaviti se na pocetku dao sam vam osobni mail i ime da mi se javite... niste to ucinili, nemate postavljen ni spol ni godine pa o cemu vi pricate ondaaaa

krpanci
Post Postano: 22.08.2008. 16:51 
Naslov:  Re: Valpovo: festival Fuzija 2008.

To što piše na priloženim linkovima je - luk i voda (kako bi naš narod rekao!)
To nije nikakav znanstveni rad (kojeg bi trebali napisati , nakon znanstvenih istraživanja, znanstvenici koji su sudjelovali u istraživanju) već uopčen birokratski referatčić, u kojem se ne navidi ništa konkretno. Sve je u stilu ''uređivanje jednog donedavnog spomenika kulture'', '' Također su se tražila gnijezda i nazočnosti ptica močvarica'' i sl. Nigdje konkretnih nalaza. Do kakvih se zaključaka došlo? NIšta od toga!
I to vi zovete znanstvenim radom? Ma, haje molim vas! Sve je to šarena laža za održavanje derneka koje financira i Ministarstvo kulture. Sramota! Shocked Embarassed

WeGo
Post Postano: 22.08.2008. 17:01 
Naslov:  

I vi ste imali priliku... i jos uvijek nevidimo nista... neki bar pokusavaju nesto radit a vi i to rusate dakle pljujete po svemu...
zar nevidite da svi ovdje zele samo jedno a to su svi i napisali...
"nemojte pljuvati i rusati" pokazite dio vaseg rada

WeGo
Post Postano: 22.08.2008. 17:06 
Naslov:  

"ucinite i sebi i drugima uslugu" pregledajte raspravu odpočrtka stvarnoooo nema smisslaaa

krpanci
Post Postano: 22.08.2008. 17:16 
Naslov:  

Kada već spominješ rušanje: jedini tko u ovom slučaju ruša je - (kon)fuzija tj. svi vi koji sudjelujete u tome.
Nađite si drugi lokalitet i - ostajem bez riječi.

krpanci
Post Postano: 22.08.2008. 22:32 
Naslov:  

WeGo je napisao/la:
I vi ste imali priliku... i jos uvijek nevidimo nista... zar nevidite da svi ovdje zele samo jedno a to su svi i napisali...neki bar pokusavaju nesto radit a vi i to rusate dakle pljujete po svemu..
"nemojte pljuvati i rusati" pokazite dio vaseg rada

Već sam milijun puta pročitao obrfanu u stilu:''... neki bar pokusavaju nesto radit a vi i to rusate dakle pljujete po svemu...''. Bato to su floskule na koje neki ''padaju'' - ja ne. Jer, kada bi ti znao što ne znaš.... drugačije bi cvrkutao. Ali, nedam se navući na tanak led, pa nisam ti ja ''kefe jeo i koze sisao''. Zato, pokušaj učiniti nešto pozitivno za svoj zavičaj, nešto o čemu će se lijepo pričati i što će ostati budućim naraštajima kao ponos. To đto ti misliš da nešto radiš je jedno, a drugo je jeli to što radiš vrijedno pažnje.

goose

Ukupno postova: 1245
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.08.2008. 0:34 
Naslov:  

krpanci je napisao/la :
goose je napisao/la:

Ispričavam se što sam krivo napisala.

Idi lizat dupesa da bi promjenio lokaciju događaja. Jel ti sad bolje? Smile

WeGo
Post Postano: 24.08.2008. 16:15 
Naslov:  

Tko ste vi i sto ste vi napravili? mozda ovaj put dobio kakav dobar odgovor ili opet nista???

Skoči u forum: