| Autor |
Poruka |
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
da ali sada je neposredan izbor, tako da nema više koalicija, odnosno, moguće su u gradskom vijeću koje mislim neće imati toliki utjecaj....ma znam da ne vrijedi glasati, ali ne mogu gledati da mi drugi odlučuju o životu, nije mi jasno zašto se vrdoljak malo ne trgne, pa vlada ogromno nezadovoljstvo kod mladih,..... |
|
|
|
|
|
 |
|
silva50
Ukupno postova: 76 Spol:  Žensko
|
...ovo je da ne vjeruješ svojim očima...e, moji osječani na što smo spali... |
|
|
|
|
|
 |
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Ajme koje li kratkovidnosti i gluposti osječke ljevice (čitaj SDP). Nakon prvih ponovljenih izbora mogli su sa svojih 5 mandata koalirati sa Šišljagićem i dan danas bi bili na vlasti, ali ne. Htjeli su biti i j*b*ni i pošteni, a ispali su samo ovo prvo. Kako im nije jasno da im nije konkurent HDSSB nego HDZ. Spali na 3 vijećnika, držali lojtre Đapiću, da bi im ovaj na kraju lansiro odjeb. Nikad oni više neće biti na vlasti, ali to je njihov problem.
|
Ajoj dični HDSSB, čim Sanaderu zatreba ručica opet će jurišat u Zagreb, da bi ironija bila još veća pogurali su ga kod zakona o poljoprivrednim zemljištima, katastrofa...
Najbolje da dobijemo povjerenika pa da više ne moramo gledat ovu gamad. Danas kad je Srb rekao da je ovo "samo zbog interesa građana" došlo mi da razbijem tv... |
|
|
|
|
|
 |
|
lumen
Ukupno postova: 28 Lokacija: Perivoj Spol:  Muško
|
Dok su moguće pstizborne koalicije ovo će se dešavat i ne vrijedi ići na izbore jer se ništa neće promjeniti pogotovo ne u ovomk gradu. Samo nije jasno kakosu više moguće koalicije s hsp-om jer ova sranka više stvarno ne zaslužuje ničiju potporu. Nadajmo se da su im ovo zadnji trzaji i njima a i njihovim trenutnim partnerima, jer što je previše previše je. |
|
|
|
|
|
 |
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Dokle god ljudi ovako razmišljaju, ništa se i neće promijeniti. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
 |
|
amunike
Ukupno postova: 129 Spol:  Nebitno
|
a HDSSB???
Koalira je sa Hsp-om, HSS-om, HSLS-om, nudio se Sdp-u(otpuseni), HNS-u
Sada će srbin Sisljagić nesto urediti. Samo sloga Srbina spašava!!! Jelda Šiško? |
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
amunike HSP je tu još uvijek u prednosti. Ima HDZ.
A ima i suncokret birače, kako Anto prdne tako ekipica zijeva. |
|
|
|
|
|
 |
|
porto
Ukupno postova: 116 Lokacija: osijek Spol:  Muško
|
Puč da bi srušio vlastitog gradonačelnika??! Pa gdje to ima? Nezasitno govno debelo.Ego mu je veće nego trbušina ,a metode Staljinove...
Moral ? Kultura? Principijelnost? Poštenje? Odgoj?
Magistre, potraži to u Rječniku str.riječi...
U Ž A S !!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
A uskoro izbori!
Čemu sve ovo? |
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
A uskoro izbori!
Čemu sve ovo?
|
Pogledaj post iznad svoga i eto ti odgovora čemu. |
|
|
|
|
|
 |
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Komentar je loš i na razini srednjoškolskog uratka na temu, ocjena 3- |
|
|
|
|
|
 |
|
six Ukupno postova: 94 Spol:  Nebitno
|
ajme iznenađenja,pa ko bi se tome nadao,neznaš jel je u Osijeku gore politika ili manijaci |
|
|
|
|
|
 |
|
Batleth Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Prvo je HSP spao na regionalnu, osječku stranku (na sramotu ovog Grada), a sada gubi i to...
Drago mi je da je ovo početak konačnog kraja te marginalne kvazi desne stranke i satelita HDZ-a! Konačno vidimo motive Debelog, a to je profilirati sebe pa makar to značilo i uništavanje vlastite stranke!!
Potez toliko blesav da se iza njega MORAJU kriti osobni koristoljubivi motivi -dakle cash!
Četiri mjeseca sramote za Osijek, pa konačna propast HSP-a, po meni prihvatljivo!!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol:  Žensko
|
Nadam se da je propast, ali sve mi nekako smrdi na iznenađenje u svibnju! Jer svi se žale na debelog, a on uvijek nađe neko svoje biračko tijelo.... |
|
_________________ Svugdje je lijepo, al u Vrapču je ludnica! |
|
|
|
 |
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
Komentar je loš i na razini srednjoškolskog uratka na temu, ocjena 3-
|
tebi je, naravno, profesija da i inače ocjenjuješ zadaćnice pa onda i znaš što je to potrebno za ocjenu koja zapravo i ne postoji osim kod samovoljnih prosvjetnih prdeža. a ima ih, znamo, i previše. napiši bolje ako umiješ.
razočaran sam postupcima HSPa. odričem ih se u svakom pogledu sve dok dopuštaju da im takva lopina drma strankom. mislim kako će se u paklu gladni nasititi čvaraka kada ih debeli debil posjeti, a znamo da hoće jer prodane duše i nemaju drugo odredište  eto, rajo... svi na izbore kada budu jer to je definitivno jedan od najboljih načina na koji možemo utjecati na nešto. namjerno krivo ispuni listić ako ti je gušt ali izađi...
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|