Ne nismo zaradili. Al nam je drago da su se ljudi zabavili. Do 6 su ljudi ostali.
Ti si jedina koja se dosad zalila. Nitko se ne zeli s tobom svadjat. Cak stovise dodji na cugu bit ces pocascena. Redoviti gosti znaju koliko se trudimo svima udovoljit i zarada nam nije glavni cilj. Radimo to jer se i sami volimo zabaviti. I zelimo ponudit ljudima nesto novo uvijek. Gosti su nam svetinja. Ali krivo nam je cuti takve neosnovane optuzbe. Da zelimo zaradit bavili bi se politikom. Liijep pozdrav!
|
Meni je ovo bio prvi odlazak u Cadillac, dakle nisam znao što me čeka. Karte smo kupili za Excallibur, no gazda je bio dovoljno ljubazan da nazove i javi promjenu lokacije.
Bio sam s djevojkom, dakle, očekivali smo stariju ekipu, i zaista nikome ispod 18+ nije karta prodana. Što se samoga interijera tiče, same pohvale, prostor je bio lijepo ukrašen. Glazba je bila za očekivati, ja čak i nisam fan retro glazbe, no bitnije mi je bio ambijent i uslužnost, kao i činjenica da za svoje novce dobijem maksimum. I moram reći da zamjerki nemam. Klope je nestalo tek oko tri, kada smo mi već kretali, meze je bilo u izobilju, i moram reći da sam već oko 10 sati posjetio stol, i da sam se fino najeo. Pohvale za odbair suhomesnatih proizvoda, zaista su bili vrhunski, kao i vrsta kruha, iako su se neke šnite već bile osušile, moglo se izabrati svježe narezanih šnita. Sugestija da povećate stol, odnosno da i u drgui kut onog predjela s kaučem stavite jedan stol, pa da se ne gužvaju svi oko jednog stola, jer je tamo isto bila gužva već i ovako s ljudima koji su tamo sjedili-ležali, pa da se izbjegne mogućnost da nam se hrana sruši s tanjura kad prolazimo. Također, da grickalicte podjelite na sve stolove, a ne na švedski, kako bi ljudi mogli grickati nešto uz cugu.
Cuge je bilo u izobilju, konobar koji nas je posluživao je uvijek bio nasmijan i pristojan, cugu je donosio vrlo brzo i uvijek je bila dobro ohlađena. Mislim da je samo jednom zaboravio moje pivo, ali se vrlo brzo ispirčao i donio mi cugu. Konobarice za šankom su bile nasmijane, i cugu sam uvijek dobivao u roku od dvije minute.
Što se tiče promjene playliste, mislim da se ekipa više razbacala na Dubiozu, Azru, Dugme i Obalu, Metallicu, AC/DC i ino nego na Gloriju Gaynor i ostatak. Slike na ovom portalu govore u prilog tomu.
Što se zamjerki tiče, ekipa se ponapijala, pa su nas malo i zaljevali, padali oko nas, pravili gužvu u WC-u, ali bože moj, tu organizator ne može ništa, čak štoviše, to je vrsta plusa, jer to znači da je cuge bilo u izobilju za sve, i već pred kraj sumnjam da je itko trijezan ostao:) Osim toga, bolje da je ekipa vesela i pijana, nego da cijelu veče sjede kao da imaju metlu u guzici. Ali, ako može savjet i sugestija za nagodinu. Onog gospodina koji je puštao glazbu, mrgu ćelavog od 190 obucite u zaštitarsko odjelo, pa osobe koje su se prenapijale izvedite van na hlađenje glave, kako ne bi ljudi zaljevali cugom i gurali ih okolo. Meni ne smeta, ali ženski dio populacije to baš i ne voli. Iako bi i njih mogli ponekad izvesti:)
Za nagodinu, mislim ipak da za mrvicu smanjite broj ulzanica, jer je gužva bila do stola i WC poprilična, a i da stvavite u muški WC papirnate ručnike, a ne rolu WC papira kad operemo ruke.
Sve u svemu, zadovoljni smo i djevojka i ja, znali smo koji tip glazbe će biti, i ugodno smo iznenađeni promjenom i uvažavanjem galzbenih želja. Cuga i klopa su bile stvarno u redu, i izuzev malo veće gužve, i ponašanjem pojedinaca(što i nije odgovornost organizatora u tolikoj mjeri) mislim da smo za tih 200 kn dobili ono što smo platili. Uslužnost, cugu, klopu, dobar ambijent bez balavaca, dobro ozvučenje, konfete, i fin provod koji ću pamtiti. Pohvale za žigove, iako sumnjam da je baš puno ljudi išlo van na onu artičku zimu.
Mislim da se vidimo i nagodinu, i to u još većem broju.
P.S. Hvala konobarici za šankom koja mi je na svako moje "de mi neko pivo", donosila svaki put različitu vrstu piva:) Moram reći da u jednoj večeri još nisam probao 6 vrsta piva:D
Lijep pozdrav i čestitke na organizaciji, malo popravite neke finese, i mislim da će i nagodinu biti odličan provod. Svaka čast.