Nisam sigurna jesi li pročitala, ili jesi, ali nisi shvatila, pa onda nakon ovakve moje izjave ideš tobože nešto pojašnjavati kako nema pravila bez izuzetka,
Govorim o prosijeku i statistici, a naravno da će na razini pojedinaca uvijek biti onih koji recimo imaju prosječnu inteligenciju, ali su jako motivirani i marljivi, te kao takvi u konačnici puno bolji djelatnici od onih s natprosječnom inteligencijom i minimalnim trudom
|
ali eto sjebo čovjek ststistiku i uspio..gospodo psiholozi mislim da ste na potpuno krivom tragu...
|
nadalje,
I posljednje kakoje moguće da na jednom psihotestiranju budeš jak kandidat a na drugome nula???
|
ne odgovarati profilu, nije isto što i ''ti si nula, i zato nećeš dobiti posao'', ali, neću se upuštati u daljnje objašnjavanje, jer, ti i tako lagano preskočiš znanstveno podkrijepljene činjenice i tipkaš svoje...meni je žao da ti ne možeš dobit posao koji želiš, i žalosno je da živimo u državi gdje je enorman broj nezaposlenih...ali to ti ne daje pravo da pljuješ po nečemu o čemu nemaš pojma, i ne samo da nemaš pojma, nego ne želiš ni pročitat kad ti se pojasni. To onda nije rasprava, već monolog, jer glupo je pričati onome tko te ne želi čuti.