Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Nije primljena na fakultet unatoč 100-postotnom uspjehu na maturi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
dr.jubar
Ukupno postova: 132
Spol: Muško Muško
Post Postano: 25.06.2010. 20:46 
Naslov:  Re: Nije primljena na fakultet unatoč 100-postotnom uspjehu na maturi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

cigan987 je napisao/la :
prvo i prvo: državna matura nije financirana od strane države, financirana je od EU

je offtopic, ali u kojem paralelnom svemiru državnu maturu u hrvatskoj financira eu?

državnu maturu provodi centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja, provodi se po pozitivnim propisima republike hrvatske i financira iz državnog proračuna.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
SorrorSuiExcidium
Ukupno postova: 2
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.07.2010. 18:23 
Naslov:  Re: Nije primljena na fakultet unatoč 100-postotnom uspjehu na maturi

Kakvih sve gluposti možeš pročitati. Ja sam među prvih 400 od 4139 (ako se dobro sjećam) na rang listi tog testa inteligencije. Nit' su pitanja bila nerazumljiva, nit' je test bio "težak". U pitanju je test kognitivne inteligencije, tj za laike "IQ test sa sličicama" Nije ništa drugačiji niti kompliciraniji od ostalih takvih testova. Za prolaz se tražilo 60/300 bodova i mislim da je bilo oko 70-100 pitanja.

Dakle problem je vjerojatno u njoj, jel' nervoza ili to što je svoj uspjeh postigla kampanjskim štrebanjem .. dunno. Možda cura ima afiniteta za jezike ali joj logika i percepcija nisu baš nešto skloni ?

Edit: zaboravio sam spomenuti da je zadnjih 20 pitanja bilo "matematičkih", ali se opet svode na čistu logiku. npr "Lav je pojeo X kilograma mesa do sada, do idućeg tjedna će pojesti Y kilograma i koliko će mu trebati da pojede Z kilograma mesa"
A i bonus je da su postojale određene učionice u kojima su koordinatori dopustili da si ljudi to rješavaju na papir Rolling Eyes

castanea sativa

Ukupno postova: 165
Post Postano: 20.07.2010. 19:07 
Naslov:  

pa šta seru onda da je državna matura jamstvo upisa na željeni fax kada je to očita laž
kakve pizdarije, u kurac!

Ukupno postova: 2
Post Postano: 20.07.2010. 20:10 
Naslov:  

castanea sativa je napisao/la: pa šta seru onda da je državna matura jamstvo upisa na željeni fax kada je to očita laž
kakve pizdarije, u kurac!
Ti si hibernirao zadnjih par mjeseci ili boravio na Marsu ?
Apsolutno sve što je trebalo biti ostvareno državnom maturom je promašeno.

Skoči u forum: