Autor |
Poruka |
Tomislav Šmit Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Ljepo si to sročio, smo mi, molim te objasni di si vidio da se prostor mini teatra iznajmljuje tj. daje u najam???
Ako si mislio na onaj prostor od 304 m kvadrata, na trgu V.Lisinskog bb, ondak si se malo zajebo, jel to je prostor bivšeg kinološkog. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ako je tako - onda daj racun, popas'o sam. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
|
pa mogo bi ja sad ćešće visit tu na forumu; 50-100 kn tu i tamo izvuč, popit pokoju cugu natuđi račun
Pivo plati i rješili smo |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
No to bi se moglo dogoditi.
Problem je u slijedećem - ako je jedna udruga dobila prostor od Grada, zašto ne bi i druga. Tako razmišljaju svi ovi osječki "cijenjeni" organizatori glazbenih spektakala, koji su redom udruge.
Samo je pitanje vremena kada će se javiti i netko treći. Svi su naravno uvjereni da je baš njihov stil i svijet umjetnost bez koje jedan grad ne može.
Mislim da je napravljena greška. Grad je trebao sam urediti prostor i namijeniti ga svim zainteresiranim udrugama, a da ga kontrolira netko iz gradskih struktura. Tada možda ne bi morali čitati ove degutantne rasprave ljubomornih i zaslužnih "alternativaca" i ostalih dobrotvora bez ikakvih financijskih interesa (naime, svi su oni udruge). |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
No to bi se moglo dogoditi.
Problem je u slijedećem - ako je jedna udruga dobila prostor od Grada, zašto ne bi i druga. Tako razmišljaju svi ovi osječki "cijenjeni" organizatori glazbenih spektakala, koji su redom udruge.
Samo je pitanje vremena kada će se javiti i netko treći. Svi su naravno uvjereni da je baš njihov stil i svijet umjetnost bez koje jedan grad ne može.
Mislim da je napravljena greška. Grad je trebao sam urediti prostor i namijeniti ga svim zainteresiranim udrugama, a da ga kontrolira netko iz gradskih struktura. Tada možda ne bi morali čitati ove degutantne rasprave ljubomornih i zaslužnih "alternativaca" i ostalih dobrotvora bez ikakvih financijskih interesa (naime, svi su oni udruge).
|
upravo to, kapa dolje..  |
|
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
u 1000 kn da se svakodnevno radi na tome da ih se makne iz tvrđe?
i dajte molim vas..."udruga za promicanje kulture u gradu osijeku"
WTF!
"multikultura"?
WTF!
vi ste rupa sa šankom, pivom i glazbom  poput 10 drugih klubova u tvrđi.sa iznimkom da se kod vas pred ulazom može vidjet 50 ljudi koji se smrzavaju i deru cugu s benze.
Kultura?promicanje kulture?
vi jeste i jedino možete biti udruga za promicanje alternativne glazbe, nikakve kulture.
i da, zašto ne bi tufna bila udruga?OBP?po čemu se vi razlikujete od njih? |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
S kojim ciljem?! Da Tvrdja postane mjesto gdje se subotom uvecer cita poezija?! No, u pravu si, izbacivanjem KMT-a, mogle bi se umnoziti citaonice poput Q-a...
Citat:
promicanje alternativne glazbe, nikakve kulture.
i da, zašto ne bi tufna bila udruga?OBP?po čemu se vi razlikujete od njih?
|
I alternativna glazba spada pod kulturu.
Btw. kome se obracas kad kazes "vi"? Imas osjecaj da je cijeli svijet protiv tebe?! Da te mozda netko i ne prati?! ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
maniche
|
nisam kompetentan odgovoriti na tvoje prvo pitanje:)
obraćam se nekolicini ovdje koji zastupaju mini teatar, nisam mislio na tebe..znam da nisi dio mini teatra, niti neke druge udruge u gradu, ti samo voliš pisati:)
na drugi dio drugog pitanja nema smisla odgovarati;) |
|
|
|
|
 |
|
e! a da mi dogovrimo na neku fajtčinu ispred teatra u petak na ateistima, pa se pošoramo svi ko ljudi....pa ovo nikud ne vodi, čovjek konačno nešto polupametno napiše, a vi ko pubertetlije iz prijepodnevne smjene EMŠE....samo da je tsra i vrjeđat i svđat se. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
e! a da mi dogovrimo na neku fajtčinu ispred teatra u petak na ateistima, pa se pošoramo svi ko ljudi....pa ovo nikud ne vodi, čovjek konačno nešto polupametno napiše, a vi ko pubertetlije iz prijepodnevne smjene EMŠE....samo da je tsra i vrjeđat i svđat se.
|
DAJ DAJ DAJ!!!! xD
samo nisam u petak u OS  |
|
|
|
|
 |
bubimirova lidija
Ukupno postova: 79 Spol:  Nebitno
|
No dečki. Smirite se. Nasiljem se ništa ne rješava. Sadite cvijeće i širite ljubav  |
|
_________________ - kod pesimizma je dobro što ste uvijek ili u pravu ili ugodno iznenađeni - |
|
|
 |
|
|
|
 |
maniche
|
ahahahha:D
Glazbom protiv nasilja!  |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
 |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
ma šmite treba njih sve poslat na iskopine da malo trupla vade pa da vidiš...
pozdrav od crnog  |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
No, no, vrati kapu na glavu.
Napisao sam greška zato što se pokazalo slijedeće - koliko pratim ovu temu, kada je Mini Teatar inicirao da mu se dodijeli prostor, ostalih "promicatelja scene" nije bilo na vidiku. Mislio sam, očito krivo, da je jedna udruga mladim alternativcima Osijeka sasvim dovoljna, da iskažu svoju ogromnu ljubav prema zaglušujućoj buci glazbenika bez sluha.
Međutim, brzo su se pojavili novi, bolji altrenativci, žešći punkeri, bolji organizatori, veći glazbeni stručnjaci, osobe kojima je još više stalo do glazbe, osobe koje još manje žele uzeti koju kunu na slabo posjećenim koncertima. Naravno, ironičan sam. Tako je to u Hrvatskoj.
Naivni promatrači mislili su da će se s tim Mini Teatrom usrećiti alternativna mladež, kad ono suprotno.
U usporedbi sa birtijetinama po Tvrđi, to zaista jest kultura. Shvaćajući sav primitivizam mađih generacija, neobrazovanost i intelektualnu zaostalost, jasno da ove barem malo kvalitetnije sadržaje treba pomagati (dakle, alternativu). Ljubomori kafandžija iz Tvrđe tu ne bi trebalo biti mjesta.
Pitanje je samo kako pomoći. Davanje besplatnog prostora isprva se činilo kao dobra ideja, i nadam se da će to biti dovoljno, te da će se ovi adolescentski sukobi prevladati. Inače svima treba oduzeti i prostore i financiranje i bilo kakvu pomoć, pa neka piju po parkovima. |
|
|
|
|
 |
 |
|