Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Klub Mini Teatar: Trodnevna proslava četvrte godišnjice postojanja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Tomislav Šmit
Ukupno postova: 6
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.02.2010. 14:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Leteci mungos je napisao/la:
U 100 kuna da je netko bacio oko na prostor Mini Teatra.

U 50 kuna da je upravo ekipa iz WLM-a bacila oko, kako bi oni [takodjer kao udruga, jel'] mogli organizirati sto i kako zele.

Vidim da je Grad, iako je s ekipom iz Mini Tatra potpisan 10-godisnji ugovor, odlucio taj prostor dati u najam.

I, kao sto ne kaze narod: ne ceshe si baba mecku jer je oprana, nego jer ju svrbe dlanovi!

Ljepo si to sročio, smo mi, molim te objasni di si vidio da se prostor mini teatra iznajmljuje tj. daje u najam???

Ako si mislio na onaj prostor od 304 m kvadrata, na trgu V.Lisinskog bb, ondak si se malo zajebo, jel to je prostor bivšeg kinološkog.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 25.02.2010. 14:37 
Naslov:  

Tomislav Šmit je napisao/la: Ako si mislio na onaj prostor od 304 m kvadrata, na trgu V.Lisinskog bb, ondak si se malo zajebo, jel to je prostor bivšeg kinološkog.
Ako je tako - onda daj racun, popas'o sam. ;-)

Post Postano: 25.02.2010. 14:39 
Naslov:  

pa mogo bi ja sad ćešće visit tu na forumu; 50-100 kn tu i tamo izvuč, popit pokoju cugu natuđi račun Smile

Pivo plati i rješili smo

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 25.02.2010. 15:23 
Naslov:  

Tomislav Šmit je napisao/la: Ako si mislio na onaj prostor od 304 m kvadrata, na trgu V.Lisinskog bb, ondak si se malo zajebo, jel to je prostor bivšeg kinološkog.

No to bi se moglo dogoditi.

Problem je u slijedećem - ako je jedna udruga dobila prostor od Grada, zašto ne bi i druga. Tako razmišljaju svi ovi osječki "cijenjeni" organizatori glazbenih spektakala, koji su redom udruge.

Samo je pitanje vremena kada će se javiti i netko treći. Svi su naravno uvjereni da je baš njihov stil i svijet umjetnost bez koje jedan grad ne može.

Mislim da je napravljena greška. Grad je trebao sam urediti prostor i namijeniti ga svim zainteresiranim udrugama, a da ga kontrolira netko iz gradskih struktura. Tada možda ne bi morali čitati ove degutantne rasprave ljubomornih i zaslužnih "alternativaca" i ostalih dobrotvora bez ikakvih financijskih interesa (naime, svi su oni udruge).

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 25.02.2010. 15:33 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la :

No to bi se moglo dogoditi.

Problem je u slijedećem - ako je jedna udruga dobila prostor od Grada, zašto ne bi i druga. Tako razmišljaju svi ovi osječki "cijenjeni" organizatori glazbenih spektakala, koji su redom udruge.

Samo je pitanje vremena kada će se javiti i netko treći. Svi su naravno uvjereni da je baš njihov stil i svijet umjetnost bez koje jedan grad ne može.

Mislim da je napravljena greška. Grad je trebao sam urediti prostor i namijeniti ga svim zainteresiranim udrugama, a da ga kontrolira netko iz gradskih struktura. Tada možda ne bi morali čitati ove degutantne rasprave ljubomornih i zaslužnih "alternativaca" i ostalih dobrotvora bez ikakvih financijskih interesa (naime, svi su oni udruge).

upravo to, kapa dolje.. Smile

maniche

Ukupno postova: 1173
Upozorenja : 1
Post Postano: 25.02.2010. 15:48 
Naslov:  Re: Trodnevna proslava četvrte godišnjice postojanja Kluba Mini Teatar krajem ožujka

U 100 kuna da je netko bacio oko na prostor Mini Teatra.

u 1000 kn da se svakodnevno radi na tome da ih se makne iz tvrđe? Very Happy

i dajte molim vas..."udruga za promicanje kulture u gradu osijeku"
WTF!
"multikultura"?
WTF!

vi ste rupa sa šankom, pivom i glazbom Very Happy poput 10 drugih klubova u tvrđi.sa iznimkom da se kod vas pred ulazom može vidjet 50 ljudi koji se smrzavaju i deru cugu s benze.
Kultura?promicanje kulture?
vi jeste i jedino možete biti udruga za promicanje alternativne glazbe, nikakve kulture.
i da, zašto ne bi tufna bila udruga?OBP?po čemu se vi razlikujete od njih?

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 25.02.2010. 16:05 
Naslov:  

maniche je napisao/la: u 1000 kn da se svakodnevno radi na tome da ih se makne iz tvrđe? Very Happy
S kojim ciljem?! Da Tvrdja postane mjesto gdje se subotom uvecer cita poezija?! No, u pravu si, izbacivanjem KMT-a, mogle bi se umnoziti citaonice poput Q-a...

Citat: promicanje alternativne glazbe, nikakve kulture.
i da, zašto ne bi tufna bila udruga?OBP?po čemu se vi razlikujete od njih?
I alternativna glazba spada pod kulturu.

Btw. kome se obracas kad kazes "vi"? Imas osjecaj da je cijeli svijet protiv tebe?! Da te mozda netko i ne prati?! ;-)

Post Postano: 25.02.2010. 16:11 
Naslov:  

nisam kompetentan odgovoriti na tvoje prvo pitanje:)
obraćam se nekolicini ovdje koji zastupaju mini teatar, nisam mislio na tebe..znam da nisi dio mini teatra, niti neke druge udruge u gradu, ti samo voliš pisati:)
na drugi dio drugog pitanja nema smisla odgovarati;)

Tomislav Šmit
Post Postano: 25.02.2010. 16:20 
Naslov:  

e! a da mi dogovrimo na neku fajtčinu ispred teatra u petak na ateistima, pa se pošoramo svi ko ljudi....pa ovo nikud ne vodi, čovjek konačno nešto polupametno napiše, a vi ko pubertetlije iz prijepodnevne smjene EMŠE....samo da je tsra i vrjeđat i svđat se.

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Post Postano: 25.02.2010. 16:28 
Naslov:  

Tomislav Šmit je napisao/la :
e! a da mi dogovrimo na neku fajtčinu ispred teatra u petak na ateistima, pa se pošoramo svi ko ljudi....pa ovo nikud ne vodi, čovjek konačno nešto polupametno napiše, a vi ko pubertetlije iz prijepodnevne smjene EMŠE....samo da je tsra i vrjeđat i svđat se.

DAJ DAJ DAJ!!!! xD

samo nisam u petak u OS Sad

bubimirova lidija

Ukupno postova: 79
Post Postano: 25.02.2010. 16:41 
Naslov:  

No dečki. Smirite se. Nasiljem se ništa ne rješava. Sadite cvijeće i širite ljubav Smile

Post Postano: 25.02.2010. 16:44 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la:

DAJ DAJ DAJ!!!! xD

samo nisam u petak u OS Sad

Ni ja Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

maniche

Post Postano: 25.02.2010. 18:16 
Naslov:  

ahahahha:D
Glazbom protiv nasilja!Very Happy

Kodrann

Ukupno postova: 521
Post Postano: 25.02.2010. 18:20 
Naslov:  

ma šmite treba njih sve poslat na iskopine da malo trupla vade pa da vidiš...
pozdrav od crnog Wink

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 25.02.2010. 18:42 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la:
W.M. Felt je napisao/la :

Mislim da je napravljena greška. Grad je trebao sam urediti prostor i namijeniti ga svim zainteresiranim udrugama, a da ga kontrolira netko iz gradskih struktura.

upravo to, kapa dolje.. Smile

No, no, vrati kapu na glavu.

Napisao sam greška zato što se pokazalo slijedeće - koliko pratim ovu temu, kada je Mini Teatar inicirao da mu se dodijeli prostor, ostalih "promicatelja scene" nije bilo na vidiku. Mislio sam, očito krivo, da je jedna udruga mladim alternativcima Osijeka sasvim dovoljna, da iskažu svoju ogromnu ljubav prema zaglušujućoj buci glazbenika bez sluha.

Međutim, brzo su se pojavili novi, bolji altrenativci, žešći punkeri, bolji organizatori, veći glazbeni stručnjaci, osobe kojima je još više stalo do glazbe, osobe koje još manje žele uzeti koju kunu na slabo posjećenim koncertima. Naravno, ironičan sam. Tako je to u Hrvatskoj.

Naivni promatrači mislili su da će se s tim Mini Teatrom usrećiti alternativna mladež, kad ono suprotno.

maniche je napisao/la:
Kultura?promicanje kulture?

U usporedbi sa birtijetinama po Tvrđi, to zaista jest kultura. Shvaćajući sav primitivizam mađih generacija, neobrazovanost i intelektualnu zaostalost, jasno da ove barem malo kvalitetnije sadržaje treba pomagati (dakle, alternativu). Ljubomori kafandžija iz Tvrđe tu ne bi trebalo biti mjesta.

Pitanje je samo kako pomoći. Davanje besplatnog prostora isprva se činilo kao dobra ideja, i nadam se da će to biti dovoljno, te da će se ovi adolescentski sukobi prevladati. Inače svima treba oduzeti i prostore i financiranje i bilo kakvu pomoć, pa neka piju po parkovima.

Skoči u forum: