Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
adrian je napisao/la: ›
koncert je bio mljac, kiflice su bile mljac, cokolada je bila mljac, pajo se sliko sa ranbom te dobijo njegovu majicu. dakle, ja zadovoljen. jedino sto je kratko trajalo
|
zaboravio si reci da je i tvoje drustvo bilo mljac ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
debeli je napisao/la: ›
Rambo je car
|
Da skida neke stare dobre stvari i da ih uklapa u svoje - istina je, da je poseban - još više je istina. Ne slusam ga inace, ali ga rado odem vidjeti i cuti na koncert, jer je jedan od onih koji je sasvim "svoj", a takve ljude izuzetno cijenim.
Meni se svidja njegov nacin razmisljanja, njegova prizemljenost i to sto se nikom ne ulizuje, fenomenalno konta stvari iz zivota, spusta ih na pravi i zasluzeni nivo te sve to pretace u rijeci svojih pjesama rugajuci se jednako svakojakim kretenoidima kao i prepametnim lupezima, finim fufama jednako kao i zalupanim primitivkama...
Jedan je Rambo. ;-) Dva su Amadeusa ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Gemi je napisao/la: ›
Jedan je Rambo. ;-) Dva su Amadeusa ;-)
|
Sveto Dvojstvo, jedan Bog. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
adrian Ukupno postova: 85 Lokacija: Glavni grad Republike Spol: Muško
|
Gemi je napisao/la: ›
zaboravio si reci da je i tvoje drustvo bilo mljac ;-)
|
aukurac. znao sam da sam nesto zaboravio. zaboravio sam da me prate.
drustvo u pajinom mi je uvijek mljac, od studentici i studenata, preko iseljenika do stovane gorepotpisane ministarke. |
|
|
|
|
|
captain_banana
Ukupno postova: 106 Spol: Nebitno
|
iawgoM je napisao/la: ›
debeli to necu komentirati...znam da ga puno ljudi voli i slusa i nek se svatko svojem veselju veseli...al ne mora onda po drugima pljuvat ako samo napisem "da i nije neka njuska zapravo" jer meni uopce nije...
|
kao što Car reče: predrasude, predrasude! kad bi na tren izvadio glavu iz svoje umišljene i kićenim riječima natrpane guzice shvatio bi koja je Rambo ustvari veličina. on je jedan od rijetkih koji je srušio sve zidove što je politika izgradila među narodom. i ne bi ja možda tako agresivno reagirao, ali tvoj post je bio jedan od onih "ah gle ljudi pišu o Rambu, a pa moram i ja nešt' prisrat' jer mi je dosadno i nema veze što ne znam baš o čem' se radi ali svejedno ću napisati post jer ja volim biti primjećen"... |
|
_________________ Vidoviti Mile: Ko igra counter strike na pc-ju ide u pakao. Ljudi...igre se igraju na konzoli! |
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
captain_banana je napisao/la: ›
kad bi na tren izvadio glavu iz svoje umišljene i kićenim riječima natrpane guzice shvatio bi koja je Rambo ustvari veličina.
|
cekaj malo majmune (ovo nije samo zbog avatara)..jel imam ja pravo na neko svoje misljenje ili moram jest ista govna ko i ti?! rekao sam ti da mi se ne svidjaju njegove "pjesme"...ustvari rekao sam da mi se nesto i svidjelo alui mi je u globalu bezvezan i naporan...to je moje misljenje i odjebi dalje s time...
captain_banana je napisao/la: ›
i ne bi ja možda tako agresivno reagirao, ali tvoj post je bio jedan od onih "ah gle ljudi pišu o Rambu, a pa moram i ja nešt' prisrat' jer mi je dosadno i nema veze što ne znam baš o čem' se radi ali svejedno ću napisati post jer ja volim biti primjećen"...
|
kao sto rekoh, bio sam i na koncertu njegovom jer sam to htio..da vidim i cujem tog "velikana" kojim je odusevljena siroka narodna masa ukljucujuci i 90% moje ekipe....slusao sam cijele albume i preslusavao, svidjelo mi se svega tri pjesme i zato mislim da si imam pravo dopustiti da komentiram da mi on i nije bas neka njuska da bi mi se isplatilo otici i opet ga cekat do 4 ujutro da bi odradio 5 pjesama i otisao...
dakle: nije da sam "prisro nesto", nije da ne znam bas o cemu se radi, i uopce mi nije cilj biti primjecen..radije bih da me nisi ti npr primjetio jer davis u vrazju mater sa svojim idolom, koji meni, opet po xxxx-ti puta - NIJE NEKA NJUSKA! tocka, amen i ne odgovaram ti vise... |
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
Mišlju, rječju, djelom i propustom, jednostavno car. |
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
E meni je zakon bilo oklopno rave kolo u novoj inačici "Jedno te isto" opet je Rambo pokazao da ako se kontaš u glazbu nijedna vrsta bilo glazbe ili muzike ne zvuči loše.
Slažem se da ovo nije mjesto za međusobna prepucavanja, to se može obaviti preko PM-a.
Ljudi opustite se pivo je za pet a upad džaba.
lol |
|
|
|
|
|
debeli
|
Zanima me što ćete pisati poslije Let 3, oni se zasigurno mnogima ne sviđaju. A ja sam oduševljen
|
|
|
|
|
|
|
Zanima me što ćete pisati poslije Let 3, oni se zasigurno mnogima ne sviđaju. A ja sam oduševljen
|
mmmmm, let 3...
oni ce isto bit mljac, samo da se kiflice ne moraju nosit cak iz vinkovaca i bice savrseno |
|
|
|
|
|
debeli
|
adrian je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
mmmmm, let 3...
oni ce isto bit mljac, samo da se kiflice ne moraju nosit cak iz vinkovaca i bice savrseno
|
Lega oni će donet kifle, samo morat ćeš ih sam vadit iz brnjica hehehe |
|
|
|
|
|
Goge
|
zar precjednik nema službeni svečani doček sa crvenim tepihom u gradu esekera? |
|
|
|
|
|
|
[quote="Gost"]
zar precjednik nema službeni svečani doček sa crvenim tepihom u gradu esekera?
[/quote]
a, tepih je bio vise zelen, moro sam ja cekat nji, al sve se to svede na isto. uvjek sam fino docekan, samo cinjenica da koncerti u pajinom iz nekog razloga padaju u radne dane uvjek poremeti pripreme za sluzbeni docek |
|
|
|
|
|
Gost
|
adrian je napisao/la: ›
Gost je napisao/la: ›
zar precjednik nema službeni svečani doček sa crvenim tepihom u gradu esekera?
|
a, tepih je bio vise zelen, moro sam ja cekat nji, al sve se to svede na isto. uvjek sam fino docekan, samo cinjenica da koncerti u pajinom iz nekog razloga padaju u radne dane uvjek poremeti pripreme za sluzbeni docek
|
pa trebalo je kao i u zagrebu, napravit blokadu u cijelom gradu samo za vas |
|
|
|
|
|
|
Lega oni će donet kifle, samo morat ćeš ih sam vadit iz brnjica hehehe
|
nesto me jebe ovaj forum danas, tako da moram ponavljat zadnji post kojeg iz nekog razloga nije primilo. a i ovaj kvote neradi kako treba. dakle, rekoh:
hehe, Zivijooo debeli!
jes to men ucinilo il osiguraci nisu borbasevci? moram pohvalit taj dio organizacije, nije bilo ni jedne pizdarije ko prosle godine |
|
|
|
|
|
|
|