Autor |
Poruka |
kapetan Ukupno postova: 50 Spol:  Muško
|
Malo sam popričao sa djevojkama koje skupljaju potpise i žalosno je da puno ljudi ne želi to potpisati. Svi se žale a kad treba poduzeti nešto nema ih nigdje. |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Tko normalan će potpisat peticiju PROTIV ubijanja komaraca?
Osim mazohista  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Osim mazohista
|
a gdje se ta peticija potpisuje ? jel to neki drugi topic ? drugi forum ?? |
|
|
|
|
 |
kapetan Ukupno postova: 50 Spol:  Muško
|
Frost je promašio državu, možda se negdje drugdje potpisuje PROTIV ubijanja komaraca |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
A te djevojke nemaju drugog posla nego skupljati glupe peticije? Ako nemaju neka skupljaju potpise potpore studentima, a mogu i uzeti mreže za leptire pa lijepo "ekološki osviješćeno" skupljati komarce po gradu. A onda možda s tim komarcima nahraniti ptice, pa će onda te ptice više kakati, a kakica je odlično gnojivo.
Pa gdje je kraj vašim ekološkim piz...Ja sam sto posto za ekologiju, ali da predpostavljam krvopije
i ostale prijenosnike zaraza ljudima... |
|
|
|
|
 |
Frost
|
Nije to ništa čudno, promašim ja sve i svašta
I da, gdje se to potpisuje? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Evo, kajem se sama prije nego što me ispljujete, priznajem da nisam pročitala sve od početka, sve sam pogrešno shvatila i svima se ispričavam, a najviše djevojkama koje skupljaju peticije. |
|
|
|
|
 |
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
AAAAaaa, majstore!  |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
 |
Đeđa_zaboravih_lozinku_od
Ukupno postova: 161 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Osim mazohista
|
da ti nisi iz Vardarca možda?
protiv ZABRANE, eh.... |
|
|
|
|
 |
doda1706 Ukupno postova: 8 Spol:  Muško
|
daj ljudi čitajte za koga i protiv koga je peticija....i tko ju je raspisao...čim se spomenu zeleni, odmah svi misle da je peticija protiv zaprašivanja...i da...nitko mi nije odgovorio do kada se skupljaju potpisi? |
|
|
|
|
 |
domba_dgo Ukupno postova: 86 Spol:  Muško
|
Evo ja sinoć potpisao! A i skoro svi ljudi na promenadi sinoć! |
|
|
|
|
 |
zanatlija Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
Potpisat ću peticiju uz uvjet da svaki zeleni bude vezan za drvo u Kopačkom ritu barem 1 sat.
Bolesnici žele pridobiti na važnosti ispijajući krv Osjećanima. |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Potpisat ću peticiju uz uvjet da svaki zeleni bude vezan za drvo u Kopačkom ritu barem 1 sat.
Bolesnici žele pridobiti na važnosti ispijajući krv Osjećanima.
|
AAAAGGGGRHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!! ...i ti si preskočio lekciju "ČITANJE S RAZUMIJEVANJEM" demit......tebe treba vezat za drvo i dati ti Mrtve kapitale na čitanje naglas.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
nooky Ukupno postova: 120 Spol:  Nebitno
|
Gosp. Peko, potpuna podrska za ovaj projekt i jedna molba u moje osobno, a vjerujem i u ime velike vecina građana ovog grada! Kao dugogodisnji stanovnik ovog grada i rodjeni Osjecanin molim vas da zaustavite onaj ekocid, kulturocid (kako god to nazvali) koji "gospoda" iz Osijek Koteksa namjeravaju provesti gradnjom onih odvratnih stakleno-betonskih konstrukcija na prostoru nekadašnje Bijele lađe pa skroz na potezu prema Solarskom trgu. Zar u ovom gradu moraju biti unistene bas sve zelene povrsine?! Neizgradjenog zemljista, hvala Bogu, u Osijeku ima koliko hoces (juzna retfala npr), a oni bi silom htjeli unistiti zelenilo i to ni 50 metara od rijeke Drave!!! |
|
|
|
|
 |
Frost
|
Nisam, to se ja tako češljam  |
|
|
|
 |
 |
|