| Autor |
Poruka |
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Evo ja sam zemsko i vozac sam..
i imam lopatu u autu..
i probala sam cistit snijeg s parkinga, no toliko je utaban i tvrd i sledjen da mi nije uspjelo ni pola metra ocistiti..i sto sad..srecom kod nas nitko nije bio toliko lud cistit parkinge..ocistili su ceste na parkingu a parkinzi su podjednako neocisceni s tvdim utabanim sledjenim snijegom..moze se bez problema uparkirat i isparkirat.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
 |
|
rafa
Ukupno postova: 358 Spol:  Muško
|
Zato imam kucicu, svoje dvoriste,parkiram u svoje i snikim nemam frkenzi. |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ispred zgrade slicna scena.
Korisna stvar za spoznati kakva je tko osoba i karakter zapravo. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
spyder Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Carobnice, očistio sam, ne samo parking, nego i prilazne ceste do parkinga. Kod nas, na Sjenjaku, čistila su samo nas trojica konja. Da ti ne pričam koliko je konja ostalo samo u našoj zgradi i gledalo kroz prozore. Ja prvi označim parking i smatram da sam s obzirom na uloženi trud stekao pravo da parkiram na očišćeno mjesto. Kad odem i vidim da je netko maknuo kutiju sa "mog" parkinga i uglavio svoj auto, ja lijepo po lopatu ( limenu ) i počnem polako strugati pragove auta na mom mjestu. Kao fol, čistim snijeg. Sad tko je tu kog prevario, neka ocijeni sam. Kad bi se svi latili lopate, ne bi bilo takvih problema. |
|
|
|
|
|
 |
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
A da lijepo zatrpate lijenčini auto kad parkira na mjesto koje ste Vi očistili?
Lopatu u šake, i sav snijeg iz kvarta mu nagurajte oko auta, a usput ste učinili dobro djelo i očistili parkiralište.  |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
|
Kako znas da je lijencina?
Mozda je covjek ocistio parkirno mjesto pored, ali mu se parkirao netko drugi. |
|
|
|
|
 |
|
simo031
|
Jesi li slučajno previdio onaj smajlić iza mog posta, ili ti je to opet alergija na moj lijepi avatar? |
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
|
Ma, cemu taj trip. Nisam pisao odgovor ni zbog tvog avatara, ni zbog toga sto si ga ti napisao.
Jednostavno se ne slazem s tvrdnjom da netko ima pravo na parkirno mjesto zato sto ga je ocistio. I tocka.
Da, svi trebaju cistiti. Ali, po meni je jednako sebicno ne cestiti uopce, kao i ocistiti samo radi sebe. Za ostatak drustva se radi o jednakoj beskorisnosti i sebicnosti. |
|
|
|
|
 |
|
simo031
|
Kako je na žalost ove zime još jednom potvrđen kronični manjak opće kulture življenja, i čišćenje snijega će se morati regulirati kućnim redom ili nekim sličnim aktom. Ako moram birati između oni koji ne čiste uopće (a ne propuštaju priliku naguziti se na parkirno mjesto koje je netko drugi očistio), i onih koji su očistili samo onoliko koliko im je potrebno, za mene nema dvojbe. Ako bi svatko očistio onoliko parkirnih mjesta koliko mu je potrebno, ove teme ne bi niti bilo. |
|
|
|
|
 |
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
pa daj nemoj biti tako zloban!!
onda bi ja morala satima lopatat |
|
|
|
|
|
 |
|
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Ma, cemu taj trip. Nisam pisao odgovor ni zbog tvog avatara, ni zbog toga sto si ga ti napisao.
Jednostavno se ne slazem s tvrdnjom da netko ima pravo na parkirno mjesto zato sto ga je ocistio. I tocka.
Da, svi trebaju cistiti. Ali, po meni je jednako sebicno ne cestiti uopce, kao i ocistiti samo radi sebe. Za ostatak drustva se radi o jednakoj beskorisnosti i sebicnosti.
|
Moja susjeda je redom ocistila 3 mjesta jer joj je svaki put netko stao.Pored ta 3 ima oko 5 neociscenih.
Normalno da je na treci stavila gajbu.
Poanta je da ljudi ne stavljaju gajbu iz svoje sebicnosti, nego zbog kulture ovih koji bez imalo beda stanu na ocisceno mjesto iako znaju da je lopata odmah iza ulaznih vrata zgrade.
Ok, nekome se potez stavljanja gajbe ne svidja ali ne mozes ih izjednaciti sa onima zbog kojih je gajba tamo.
To nikako. |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
|
Iz perspektive onoga tko je cistio - ne moze se izjednaciti, to stoji. Shvacam i revolt koji se javlja kod tih ljudi - kad oni ociste tri mjesta, a pored ta tri je jos pet neociscenih.
No, recimo da je od onih 5, jedno ocistio netko drugi i nije stavio gajbu. Vraca se kuci, i jedino slobodno mjesto [iz skupine ona prva tri] je zakrceno gajbom. I sto tada uciniti?
Razjebati auto onom sebicnjaku koji nije ocitio niti jedno mjesto, a parkirao je na prvo ocisceno - jer na to ima pravo, kao i svi drugi, ili razjebati gajbu onome tko je ocistio tri i misli da je parkiraliste time postalo njegovo?! Toj osobi u tom trenutku je svejedno tko je gdje parkiran. Za njega je jednako sebican i ovaj s gajbom i ovaj sto nije cistio, a uvalio se nekom. |
|
|
|
|
 |
|
|
No, recimo da je od onih 5, jedno ocistio netko drugi i nije stavio gajbu. Vraca se kuci, i jedino slobodno mjesto [iz skupine ona prva tri] je zakrceno gajbom. I sto tada uciniti?
|
pa konkretno, doticna susjeda iz moje price je mogla stati na drugo ocisceno, kad je vec njoj netko stao, ali nije nego je ocistila trece i rekla staviti gajbu kada ode
Posteno od nje.
Mislim, ima sad tu puno mogucnosti sto bi bilo kad bi bilo, pa zato da se postedimo puno price i objasnjavanja- gajba  |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
|
Ja krsim gajbe.  Zivim u zgradi u kojoj nije bilo neociscenih mjesta, a neki su svejedno poceli svojatati parkiralisna mjesta.
Ne vidim po cemu bi se ova situacija (kad su sva mjesta ociscena) razlikovala od svake druge (bez snijega). |
|
|
|
|
 |
|
|
Ja krsim gajbe.  Zivim u zgradi u kojoj nije bilo neociscenih mjesta, a neki su svejedno poceli svojatati parkiralisna mjesta.
Ne vidim po cemu bi se ova situacija (kad su sva mjesta ociscena) razlikovala od svake druge (bez snijega).
|
tu se potpuno slazem s tobom!
zna se to desavati oko sokolskog doma, ne placa se parking pa rade gajbe
to skrsim bez imalo dvojbe! |
|
|
|
|
|
 |
 |
|