Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Njegova vjerojatno ništa, no sve ostali koje dovode u opasnost ne poštujući zakonom zadano radno vrijeme za vozače,
i zakonom zadano vrijeme za odmor istih, bi mogli imati. Pogledaj malo šire, u pitanju je sigurnost vozača i svih ostalih
sudionika u prometu. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
s1504975 Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Treba privremeno oduzimati i aute(na isto vrijeme kao i dozvolu), "sredstvo pocinjenja prekrsaja", i u tom vremenu ih dati na upotrebu u javne i drzavne sluzbe!
Mislim da bi to ipak malo probudilo razmisljanje "tatica" hoce li sincicima dati svoj auto, pa mozda iducih mjeseci ostati bez njega. |
|
|
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
Treba privremeno oduzimati i aute(na isto vrijeme kao i dozvolu), "sredstvo pocinjenja prekrsaja", i u tom vremenu ih dati na upotrebu u javne i drzavne sluzbe!
|
 |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
...ja ne razumijem kako je moguće da se netko uopće slobodno kreće tko je 20-tak puta prijavljen zbog raznoraznih prometnih prekršaja..od vožnje u pijanom stanju,prebrze vožnje itd....
...ovaj mali što je ubio ženu u josipovcu....na facebooku se hvali kako mu policija ne može ništa..ima preko 35 000 kn kazni...strašno.....a mene zayebavaju zato što sam parkirao auto 15 minuta duže neog što sam platio..ma mrš... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
to su zakoni.stvarno ne znam kako smo mi ta poglavlja zatvorili...
uglavnom kad citam za ovakve stvari, bude rijec o recidivistima.
njemu ce naprimjer suditi za izazivanje prometne sa smrtnom posljedicom, a trebalo bi za ubojstvo iz nehaja. |
|
_________________ D3S!gn47!0N |
|
|
 |
ljilj Ukupno postova: 178 Spol:  Nebitno
|
nad pijanim vozačima odma primijeniti šerijatski zakon |
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
pivo za pivo??  |
|
|
|
|
 |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
...ja ne razumijem kako je moguće da se netko uopće slobodno kreće tko je 20-tak puta prijavljen zbog raznoraznih prometnih prekršaja..od vožnje u pijanom stanju,prebrze vožnje itd....
...ovaj mali što je ubio ženu u josipovcu....na facebooku se hvali kako mu policija ne može ništa..ima preko 35 000 kn kazni...strašno.....a mene zayebavaju zato što sam parkirao auto 15 minuta duže neog što sam platio..ma mrš...
|
Uvijek ti je to tako..dotičnog sam vidio "milijun" puta kako divlja na cesti Višnjevac - Josipovac i nikome ništa....glavno da policija revno kažnjava bicikliste i ljude koji ispijaju mirnno pivo na klupici..ne teba samo mijenjati zakone, treba ih i primjenjivati...pa kod nas se puštaju teški kriminalci i nasilnici da se brane sa slobode pa nije ni čudno što je ovaj dečko bio na slobodi |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Kaže zakon da su pred njim svi jednaki .... ipak... ima i JEDNAKIJIH
Dokle tako?? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
oggy031 Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
po mojem mišljenju, treba mu suditi za ubojstvo s predumišljajem, jer čim ti sjedaš u auto pod utjecajem alkohola, u ovom slučaju imaš 20 kazni od čega četiri za vožnju pod alkoholiziranim stanjem od čega si dva puta već izazvao prometnu nesreću, ti si ubojica i opasan za okolinu... to je po meni isto ko da hodaš po gradu sa kalašnjikovom i nasumično pucaš... e sad pogodiš nekog pogodiš, ne pogodiš ne pogodiš... -.-' |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
|
|
 |
 |