Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Crna novogodišnja noć: dvije osobe poginule u prometnim nesrećama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.01.2012. 19:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

PEGY je napisao/la:
simo031 je napisao/la:
markonato je napisao/la:
Nije vozač taksija kriv što mu je pijana budala oduzela prednost pa da je radio i 24 sata u komadu.

Nitko naravno niti ne tvrdi da je vozač taksija kriv. Uzimajući u obzir priče kako se u "Cameu" radi vremenski više nego to zakon dozvoljava, primijetio sam da ako je i u ovom slučaju tako, odgovorni u "Cameu" bi mogli (trebali) platiti drakonske kazne bez obzira na krivicu vozača Audija.

i što će njegova obitelj imati od te tvoje drakonske kazne???

Njegova vjerojatno ništa, no sve ostali koje dovode u opasnost ne poštujući zakonom zadano radno vrijeme za vozače,
i zakonom zadano vrijeme za odmor istih, bi mogli imati. Pogledaj malo šire, u pitanju je sigurnost vozača i svih ostalih
sudionika u prometu.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
s1504975
Ukupno postova: 93
Upozorenja : 1
Post Postano: 03.01.2012. 10:28 
Naslov:  

Treba privremeno oduzimati i aute(na isto vrijeme kao i dozvolu), "sredstvo pocinjenja prekrsaja", i u tom vremenu ih dati na upotrebu u javne i drzavne sluzbe!

Mislim da bi to ipak malo probudilo razmisljanje "tatica" hoce li sincicima dati svoj auto, pa mozda iducih mjeseci ostati bez njega.

josephine01

Ukupno postova: 2125
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.01.2012. 12:23 
Naslov:  

s1504975 je napisao/la :
Treba privremeno oduzimati i aute(na isto vrijeme kao i dozvolu), "sredstvo pocinjenja prekrsaja", i u tom vremenu ih dati na upotrebu u javne i drzavne sluzbe!

Shocked

Ukupno postova: 982
Post Postano: 03.01.2012. 13:06 
Naslov:  

...ja ne razumijem kako je moguće da se netko uopće slobodno kreće tko je 20-tak puta prijavljen zbog raznoraznih prometnih prekršaja..od vožnje u pijanom stanju,prebrze vožnje itd....
...ovaj mali što je ubio ženu u josipovcu....na facebooku se hvali kako mu policija ne može ništa..ima preko 35 000 kn kazni...strašno.....a mene zayebavaju zato što sam parkirao auto 15 minuta duže neog što sam platio..ma mrš...

Ukupno postova: 304
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.01.2012. 14:47 
Naslov:  

to su zakoni.stvarno ne znam kako smo mi ta poglavlja zatvorili...
uglavnom kad citam za ovakve stvari, bude rijec o recidivistima.
njemu ce naprimjer suditi za izazivanje prometne sa smrtnom posljedicom, a trebalo bi za ubojstvo iz nehaja.

Ukupno postova: 178
Post Postano: 03.01.2012. 20:30 
Naslov:  

nad pijanim vozačima odma primijeniti šerijatski zakon

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 03.01.2012. 21:19 
Naslov:  

ljilj je napisao/la:
nad pijanim vozačima odma primijeniti šerijatski zakon

pivo za pivo?? Very Happy

mariox

Ukupno postova: 685
Post Postano: 03.01.2012. 22:44 
Naslov:  

sokrat je napisao/la :
...ja ne razumijem kako je moguće da se netko uopće slobodno kreće tko je 20-tak puta prijavljen zbog raznoraznih prometnih prekršaja..od vožnje u pijanom stanju,prebrze vožnje itd....
...ovaj mali što je ubio ženu u josipovcu....na facebooku se hvali kako mu policija ne može ništa..ima preko 35 000 kn kazni...strašno.....a mene zayebavaju zato što sam parkirao auto 15 minuta duže neog što sam platio..ma mrš...

Uvijek ti je to tako..dotičnog sam vidio "milijun" puta kako divlja na cesti Višnjevac - Josipovac i nikome ništa....glavno da policija revno kažnjava bicikliste i ljude koji ispijaju mirnno pivo na klupici..ne teba samo mijenjati zakone, treba ih i primjenjivati...pa kod nas se puštaju teški kriminalci i nasilnici da se brane sa slobode pa nije ni čudno što je ovaj dečko bio na slobodi

zaljubljena u Osijek

Ukupno postova: 2366
Post Postano: 04.01.2012. 0:29 
Naslov:  

Kaže zakon da su pred njim svi jednaki .... ipak... ima i JEDNAKIJIH Sad
Dokle tako??

Ukupno postova: 125
Post Postano: 04.01.2012. 9:20 
Naslov:  

!nnovation je napisao/la:
njemu ce naprimjer suditi za izazivanje prometne sa smrtnom posljedicom, a trebalo bi za ubojstvo iz nehaja.

po mojem mišljenju, treba mu suditi za ubojstvo s predumišljajem, jer čim ti sjedaš u auto pod utjecajem alkohola, u ovom slučaju imaš 20 kazni od čega četiri za vožnju pod alkoholiziranim stanjem od čega si dva puta već izazvao prometnu nesreću, ti si ubojica i opasan za okolinu... to je po meni isto ko da hodaš po gradu sa kalašnjikovom i nasumično pucaš... e sad pogodiš nekog pogodiš, ne pogodiš ne pogodiš... -.-'

zaljubljena u Osijek

Ukupno postova: 2366
Post Postano: 05.01.2012. 15:32 
Naslov:  

oggy031 je napisao/la:
!nnovation je napisao/la:

po mojem mišljenju, treba mu suditi za ubojstvo s predumišljajem, jer čim ti sjedaš u auto pod utjecajem alkohola, u ovom slučaju imaš 20 kazni od čega četiri za vožnju pod alkoholiziranim stanjem od čega si dva puta već izazvao prometnu nesreću, ti si ubojica i opasan za okolinu... to je po meni isto ko da hodaš po gradu sa kalašnjikovom i nasumično pucaš... e sad pogodiš nekog pogodiš, ne pogodiš ne pogodiš... -.-'
Bravo Bravo Bravo U pravu si!!

Trebale bi sankcije i onima koji mu nisu oduzeli dozvolu nakon toliko kazni i nisu ga strpali u zatvor.

Skoči u forum: