Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ponovo prometna nesreća u podvožnjaku kod Nemetina

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mrkimrkonja
Ukupno postova: 5
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.09.2011. 8:10 
Naslov:  Re: Ponovo prometna nesreća u podvožnjaku kod Nemetina
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Strašno, gledam slike olupine i
ne vjerujem da je tako precizno, kao skalpelom odrezana,
mogla otpasti cijela jedna bočna stranica auta.
Možda je uz pretjeranu brzinu i prije bio razbijen pa sastavljan iz više dijelova.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Đorđe
Ukupno postova: 10
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.09.2011. 11:12 
Naslov:  Re: Ponovo prometna nesreća u podvožnjaku kod Nemetina

Cesta je na tom dijelu sasvim dovoljno široka, sasvim dovoljno pregledna i bez zavoja.
Onome tko normalno vozi, pa čak i ako se ide 10-20 km/h iznad ograničenja ne prijeti nikakva opasnost.
A svima ostalima kojima je tamo "usko" kojima je armirani beton preblizu, idite pješke, vozite se javnim prijevozom ili taksijem, jer ako se bojite ili ne znate voziti, nemojte ugrožavati druge.
Što bi sada trebalo? Praviti ceste široke 30 metara? Ili ostavljati 500 metara praznog prostora od ceste do najbližeg objekta?
Ili da predložimo nadležnima da sve objekte u blizini cesta oblože jastucima da idiotima koji divljaju bude mekano kad se zabiju?

Petanest godina radim kao vozač, a zbog prirode posla često vozim debelo iznad ograničenja i po suhom i po magli i po snijegu i po ledu, a upaljena rotirka neće učiniti auto stabilnijim u zavoju ili bolje bolje prijanjanje guma u snijegu...
Čovjek treba znati procijeniti svoje mogućnosti, mogućnosti vozila koje vozi i uvjete koji vladaju na cesti.

Za ovu, kao i 99% ostalih nesreća nije kriva cesta, nije kriv podvožnjak, rosa niti gremlini.
Kriva je ljudska glupost i nepromišljenost.

tms123

Ukupno postova: 35
Spol: Muško Muško
Post Postano: 08.09.2011. 11:24 
Naslov:  

audiworld je napisao/la:
ja mu želim da se oporavi zbog ljudi koji ga vole... al lik je JEBENA KRETENČINA. on je uspio rastavit auto do razine matice... Ne znam kolko je tamo ograničenje, ali dobro je da nekog drugog nije skuco

Ja se slažem sa ovim komentarom. Ja ne vjerujem da su ga uopće živog izvukli iz auta, jer po ovim slikama ni Iron Man ne bi preživio :/

mali od čače
Ukupno postova: 413
Post Postano: 08.09.2011. 13:13 
Naslov:  

oggy031 je napisao/la:
ko ih jebe... šta oni misle da su niki lauda (kako bi rekao kosta minovski XD)... ako je ograničenje 90, još nailaziš na podvožnjak, pa uspori barem na 100 - 110 km/h i ništa ti se neće dogoditi, a ne sa 150 - 200 km/h... ako ti se jurca odi na neku pistu pa jurcaj, a ne ugrožavati tuđe živote... mislim kako je jedina sreća u nesreći u svemu tome što nije netko pored vozača stradao... jer vozač je takvom vožnjom sam sebi presudio...

a otkud ti i svi ostali moralisti znate da je on vozio 150-200km/h? svi ste neki jebeni stručnjaci i eksperti za ceste, brzine, slojeve asfalta? Što ako mu je pukla guma pri samo 80 km/h pa je zahvatio rubnjak koji ga je podigao i razljepio o beton,, šta ako se to dogodilo? Što ako je zaspo, što ako mu je pozlilo, što ako mu je išao neki drugi auto u susret i gazio mu liniju pa se dečko pomaknio, uhvatio rubnjak pa ga počelo bacat po zidovima i lomit?? što ako je nešto od tog bilo?? Događale su se nesreće gdje auto s brzinom od 70 km/h zavrsi na drvecu, zavrsi kao kutija šibica sav spljošten itd, a brzina nije bila presudan faktor...i čemu onda sranje i kenjanje da je kreten koji to zasluzuje i nazivi poput "ko ga jebe", " šta oni misle", "frajer", da je " nadobudan", čemu takvi komentari i nazivi.. totalno loše i jadno, možete se sramit svi koji ste tako pisali...

mali od čače
Post Postano: 08.09.2011. 13:18 
Naslov:  

audiworld je napisao/la:
ja mu želim da se oporavi zbog ljudi koji ga vole... al lik je JEBENA KRETENČINA. on je uspio rastavit auto do razine matice... Ne znam kolko je tamo ograničenje, ali dobro je da nekog drugog nije skuco

zašto je kretenčina?? ti znaš da je on išao 716 km/h?? si vidio, bio tamo?? ili? Jel piše u tekstu iz neutvrđenih razloga, znači možda je brzina, a možda i nije. Ne mora se auto rastavit do posljednje matice samo sa brzinom 150+, moze se tako i sa 90km/h koliko je i ograničenje,stoga čemu pametovanje ako ni sam ne znaš razlog nesreće?. ali neka si ga ti lijepo okarakterizirao lijepim nazivom, i popio svu pamet svijeta, thumbs up za tebe!

Provokator

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 08.09.2011. 13:22 
Naslov:  

nije mi to jasno, pa tamo je cesta normalna, nije ni loše projektirana ni ništa, ako se oće i ima mogućnosti tamo se može i sa 200 km/h proć, a to šta je ljudima u glavi da udaruju u taj most u to ne bi ulazio...

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 08.09.2011. 14:04 
Naslov:  

mali od čače je napisao/la:
a otkud ti i svi ostali moralisti znate da je on vozio 150-200km/h? svi ste neki jebeni stručnjaci i eksperti za ceste, brzine, slojeve asfalta? Što ako mu je pukla guma pri samo 80 km/h pa je zahvatio rubnjak koji ga je podigao i razljepio o beton,, šta ako se to dogodilo? Što ako je zaspo, što ako mu je pozlilo, što ako mu je išao neki drugi auto u susret i gazio mu liniju pa se dečko pomaknio, uhvatio rubnjak pa ga počelo bacat po zidovima i lomit?? što ako je nešto od tog bilo?? Događale su se nesreće gdje auto s brzinom od 70 km/h zavrsi na drvecu, zavrsi kao kutija šibica sav spljošten itd, a brzina nije bila presudan faktor...i čemu onda sranje i kenjanje da je kreten koji to zasluzuje i nazivi poput "ko ga jebe", " šta oni misle", "frajer", da je " nadobudan", čemu takvi komentari i nazivi.. totalno loše i jadno, možete se sramit svi koji ste tako pisali...

auto tako ne izgleda nakon sudara pri brzini od 90 km/h. i to je to.

mali od čače
Post Postano: 08.09.2011. 15:58 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la:

auto tako ne izgleda nakon sudara pri brzini od 90 km/h. i to je to.

tvrdnja bez argumenata nije tvrdnja, i to je to. ( " to je to" nije argument) .. ni ti, ni ja, ni nitko drugi ne moze znati kako ce koji auto izgledat pri kojoj brzini kada dodje do sudara, i koji cimbenik je utjecao na to da se auto tako rastavi, mogla je a i nije morala biti brzina, a dok se to ne potkrijepi cvrstim argumentom, sve ovo sto vi pišete su samo čista naklapanja i prosipanja pameti..

DonQuijote

Post Postano: 08.09.2011. 16:36 
Naslov:  

tvrdnja bez argumenata nije tvrdnja, i to je to. ( " to je to" nije argument) .. ni ti, ni ja, ni nitko drugi ne moze znati kako ce koji auto izgledat pri kojoj brzini kada dodje do sudara, i koji cimbenik je utjecao na to da se auto tako rastavi, mogla je a i nije morala biti brzina, a dok se to ne potkrijepi cvrstim argumentom, sve ovo sto vi pišete su samo čista naklapanja i prosipanja pameti..

slažem se da nisam stručnjak za procjenu brzine prije sudara, nego govorim iz životnog i vozačkog iskustva (a i ja sam imao sudara). još nijednom nisam vidio auto koji nakon sudara izgleda kao ovaj, a da je naknadno utvrđeno da je vozio dozvoljenom brzinom. osim ako je preko njega prešao tegljač. možda je ovo prvi, vidjet ćemo...

mali od čače
Post Postano: 08.09.2011. 16:47 
Naslov:  

slažem se da nisam stručnjak za procjenu brzine prije sudara, nego govorim iz životnog i vozačkog iskustva (a i ja sam imao sudara). još nijednom nisam vidio auto koji nakon sudara izgleda kao ovaj, a da je naknadno utvrđeno da je vozio dozvoljenom brzinom. osim ako je preko njega prešao tegljač. možda je ovo prvi, vidjet ćemo...

mislit je s**nje znat, tak se kaže jel. Imao sam i ja sudara, i vidio sam svega, ali ne serem ovdje samo da ne bi šutio, tako da i svi ovi gore u postovima koji kenjaju, svi su oni nešto vidjeli, i svi su prepuni iskustva, i to im daje za pravo da vrijeđaju i govore da je prirodna selekcija učinila svoje itd?? mislim čemu? Ako se kaže da je jurio 250km/h, ja ću prvi reći "pa čemu toliko" i da to nije pametno nikako. Ali prosipanje pameti i vrijeđanje i naklapanje samo da bi se sralo, a bez pravog poznavanja stvarne situacije, i bez argumenata i to još po temi koja je ozbiljna, mi baš ide na jaja...

DonQuijote

Post Postano: 08.09.2011. 16:55 
Naslov:  

mislim čemu? Ako se kaže da je jurio 250km/h, ja ću prvi reći "pa čemu toliko" i da to nije pametno nikako. Ali prosipanje pameti i vrijeđanje i naklapanje samo da bi se sralo, a bez pravog poznavanja stvarne situacije, i bez argumenata i to još po temi koja je ozbiljna, mi baš ide na jaja...

a koja bi bila svrha tvojih eventualnih izjava "pa čemu toliko" i da to nije pametno nikako, osim prosipanja pameti i naklapanja na forumu?!

mali od čače
Post Postano: 08.09.2011. 19:10 
Naslov:  

mislim čemu? Ako se kaže da je jurio 250km/h, ja ću prvi reći "pa čemu toliko" i da to nije pametno nikako. Ali prosipanje pameti i vrijeđanje i naklapanje samo da bi se sralo, a bez pravog poznavanja stvarne situacije, i bez argumenata i to još po temi koja je ozbiljna, mi baš ide na jaja...

a koja bi bila svrha tvojih eventualnih izjava "pa čemu toliko" i da to nije pametno nikako, osim prosipanja pameti i naklapanja na forumu?!

Nije lijepo što me citiraš izvlačenjem izjava iz konteksta, kad je jasno vidljivo o čemu ja govorim , no dobro. Odgovor je: svrhe ne bi bilo, naravno, ali bi onda znao koji je uzrok nesreće, jer bi pisalo, pa bi iznio svoje mišljenje o tome što se dogodilo, jer ovo je forum, i zato postoji opcija komentari, da iskažeš što misliš. Ja bi smatrao da je to bilo nepotrebno,i to bi napisao, bez ikakve svrhe, ali bi znao uzrok,i na temelju toga bi nešto izjavio! a ovo gore,i te prethodne izjave su neutemeljene, nedorečene, bez poznavanja uzroka, i još vrijeđaju, pa mislim čemu to? razlika je prijatelju između iznošenja mišljenja kad znaš stvarnu radnju stvari,i prosipanja pameti o nečemu o čemu se još ne zna Wink

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 08.09.2011. 20:04 
Naslov:  

ne vidim potrebe da bi morao biti strucnjak kako bi iz priloženih fotki skužio da se ovdje radi o nadasve prevelikoj brzini....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
Duminske Trake

Ukupno postova: 401
Upozorenja : 1
Post Postano: 08.09.2011. 20:12 
Naslov:  

Aj se vi svi idite tamo zabijte u taj podvožnjak a ja ću to sve lijepo uslikat i smijat se sam ovdje.

Ukupno postova: 315
Post Postano: 10.09.2011. 15:41 
Naslov:  

mali od čače je napisao/la :
oggy031 je napisao/la:
ko ih jebe... šta oni misle da su niki lauda (kako bi rekao kosta minovski XD)... ako je ograničenje 90, još nailaziš na podvožnjak, pa uspori barem na 100 - 110 km/h i ništa ti se neće dogoditi, a ne sa 150 - 200 km/h... ako ti se jurca odi na neku pistu pa jurcaj, a ne ugrožavati tuđe živote... mislim kako je jedina sreća u nesreći u svemu tome što nije netko pored vozača stradao... jer vozač je takvom vožnjom sam sebi presudio...

u pravilu ne bude tako kako si napisao...u pravilu se radi o alkoholu, brzini i bahatosti...

Skoči u forum: