Autor |
Poruka |
a_reel
Ukupno postova: 163 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Baš me zanima kako prisjećanje na Domovinski rat doživljava vlasnik stana u koji je uperena cijev tenka - ono ustaneš se ujutro, skuhaš kavu, podigneš rolete i prvo što vidiš je cijev tenka uperena u tebe! Samo čekam kad će ih čovjek tužiti za duševne boli  |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Potpuno razumijemo mi građani kako je priučenom umjetniku Kolobariću ovo tek prva umjetnička instalacija, pa ne vlada još poznavanjem materijala i javnih prostora... U umjetničkom zanosu nije mogao predvidjeti tričarije poput one: što ako kojem zločestom djetetu padne na pamet, recimo, skakati po fići ili prčkati po tenku, a možda i piškiti pored?
Strah me i pomisliti što će biti padne li mu na pamet nastaviti s ovim pokusima - hoće li nam osvanuti za koji dan kakva otpisana zolja uperena u stojadina, a sve konzervirano u oklopu od neprobojnog pleksiglasa, kako objesna dječurlija ne bi oštetila karoseriju?!?!?! |
|
|
|
|
 |
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Jedino dobro što mi se sviđa na svemu tome je što su stavili nove klupice i travu tamo,za tenk i fiću me zaboli,ja sam već rekao kako bi to trebalo izgledati po mom. Svejedno i kad sjednem na tu klupicu vidim kako oni roditelji malograđani zdušno sjede na klupi dok im se djeca pentraju gore po tenku. Nikome nije palo na pamet da se djeca mogu ozlijediti na njemu,tko bi onda bio kriv,tenk? Neki dan se i neka braniteljčina popela i pokušavala gore namjestiti mitraljez ali nije uspio (vjerovatno je bio u 106. podrumskoj brigadi). Kada su gradske vlasti već napravile psinu i postavile to onda neka i stave bar jednu kameru na trafostanicu kod tenka,kad već toliko drže do gradske imovine. Bilo kako bilo fićo neće preživit zimu,dovoljan je bio prvi pogled na sfušanu limariju još i kad su ga postavili. |
|
|
|
|
 |
imani Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
Neki dan trojica očeva čavrljaju pokraj tenka, a troje djece, cca 4 god. starosti, se pentraju po tenku. Ni jedan otac ih nije opomenuo, a da se koje dijete pokliznulo i palo i opalilo glavom u neki od onih "detalja" na tenku zanima me tko bi im onda bio kriv.
Nije trebalo postaviti onu malu ogradicu i misliti da nitko neće ući u spomenik. Trebalo je postaviti 3 m visoko staklo pa nek ubacuju djecu unutra da se malo igraju. |
|
|
|
|
 |
paradox1991
Ukupno postova: 47 Spol:  Nebitno
|
....trebali smo onda podići spomenik slobi da možemo svi pišati po njemu... |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Ma to su 100% djeca nekih čejena i jugonostalgičara... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
vidim svi pričate da ste vidjeli po dvoje troje djece... u popodnevnim satima, po ovim sparinama i predvečer, praktički tenk ni ne vidiš koliko dječurlije na njemu ima... ali oept ponavljam, tenk se neće oštetiti ako se na njega vere 10-ero djece, al skakanje po fići dok roditelji čavrljaju sastrane ne podržavam... nek si mami i tati kuć idu skakat po autu pa će vidjeti kakve će reakcije biti...
a što se općenito veranja po spomenicima tiče i mogućim ozljedama... sjetite se samo grupe građana i koliko se generacija tamo penjalo i igralo na tom spomeniku... |
|
|
 |
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol:  Nebitno
|
al skakanje po fići dok roditelji čavrljaju sastrane ne podržavam... nek si mami i tati kuć idu skakat po autu pa će vidjeti kakve će reakcije biti...
|
E pa upravo je to problem....generalno.....
danas je to fićo...sutra će biti nešto drugo.....
a roditelji si ili zapale ili stoje negdje sa strane i ćaskaju dok djeca prave pizdarije...već viđeno milijun puta....
lakše je pustiti da jašu po fići nego da njima skaču po glavi....
i okrenuti glavu na drugu stranu da ne bi slučajno morao djetetu reći NEMOJ, TO NIJE U REDU i slično jer to gadno utječe na njegov psihički razvoj.. |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
 |
|
|
 |
Šaran031
Ukupno postova: 135 Spol:  Nebitno
|
Treba fino u fiću i tenk provest jedno 10 000 Volti i fino napisat upozorenje da je zasticeno strujom i da je ulazak u prostor na vlastaitu odgovornost. I lijepo nek se prže malo Mozd bi tako naucili  |
|
_________________ I am watching you !  |
|
|
 |
Šaran031
Ukupno postova: 135 Spol:  Nebitno
|
Treba fino u fiću i tenk provest jedno 10 000 Volti i fino napisat upozorenje da je zasticeno strujom i da je ulazak u prostor na vlastaitu odgovornost. I lijepo nek se prže malo Mozd bi tako naucili  |
|
_________________ I am watching you !  |
|
|
 |
paradox1991
Ukupno postova: 47 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
oggy031 Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
dns prolazim nakon nekog vremena opet pored "spomenika" i šta vidim... naravno, fićin krov OPET udubljen... koji je to puta već, jel neko broji? |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
A što da se radi kad ih roditelji nisu odgojili. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|