Autor |
Poruka |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Zadar se razvija zato što je Kalmeta iz Zadra i dalje se ne mora ništa više reći.
Naravno da Osijek ne napreduje jer nemamo nikoga u Vladi RH, a onog Valpovčanina boli dupe za Slavoniju, bitno da se uvukao zna se kome i zna se gdje.
I svi ti silni studenti nisu iz Osijeka i neće se svi prijaviti na HZZ u Osijeku i nemaju svi namjeru ostati u Osijeku kao što je to slučaj sa npr. Zagrebom.
Ja mislim da bi se Felt i Francika na sljedećim izborima trebali kandidirati za gradonačelnika i župana pa bi Osijek i županija procvali do neprepoznatljivih granica nebeskih!
|
Ja sam tu samo zbog kikirikija.  |
|
|
|
|
 |
francika
|
Moraju oni otiću u Vladu jer još smo uvijek jako centralizirana država pa samo likovi poput Kalmete dovuku projekte u svoj grad.
Naši hdzovci ošli u zg i zaboravili na nas. Valjda Felt i Francika nebi tako
|
Varaš se! Osijek mi je oduvijek bio u srcu ali više nije. Žao mi je što nisam pobjegao dok je bilo vrijeme, ali prvom prilikom kidam nalijevo, tako mi mlijeka u prahu. Eto vidiš, ne smiješ se ni našaliti a da nema političke konotacije.  |
|
|
|
|
 |
beejay
Ukupno postova: 219 Spol:  Muško
|
|
|
 |
francika
|
Stari prdonja sere ko konj. |
|
|
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
Valjda ima ljudi i unutar Hdssb-a koji su se u stanju zapitati što će ti studenti raditi poslije faksa. Znam da stranka ne obiluje inteligencijom, Bože moj, kako i bi uz takvog šefa, ali jedan običan homo sapiens u stanju je gledati i u pravcu budućnosti, barem 4-godina, što bi i za Hdssb bio velik uspjeh. Kada bi to bili u stanju, oni bi znali da tih 20000 studenata neće raditi u Osijeku, nakon što im na Ekonomskom i Pravnom faklutetu odštampaju diplomu (to nepotrebno traje 4-5 godina, studente se nepotrebno gnjavi - za ono što će od tih fakulteta dobiti, mogli bi komotno diplomu podići odmah po upisu).
|
15000 bosanaca će se vratiti u bosnu, a 3000 će ostat u hrvatskoj i/ili osijeku... |
|
|
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
ma neka osijek ima manje stanovništva i od varaždina ak treba, al nek bude razvijeniji od njega!! - to je bit svega |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ovo nije sasvim tocno. Dijelom su otisli u Zagreb, ali vecinom su presli u HDSSB i nastavili tamo gdje u u HDZ-u stali.
Ovi sto su ostali u ZG (HDZ i neoHDZ aka HDSSB) nas uglavnom sramote po Saboru majmunirajuci se, ponizavajuci instituciju parlamenta i ponasajuci se apsolutno jednako kao i Seseljevci u srbijanskom parlamentu. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
VESP Ukupno postova: 285 Spol:  Nebitno

|
Ma kod nas uzas a u drugim dijelovima RH med i mlijeko |
|
|
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
Bodakoš, dr. sc. Dragutin (SDP)
Borzan, Biljana (SDP)
Burić, Dinko (HDSSB; zamjenik Branimira Glavaša)
Čavlović Smiljanec, Nada (SDP)
Drmić, Ivan (HDSSB; zamjenik Vladimira Šišljagića)
Đakić, Josip (HDZ)
Kovačević, prof. dr. sc. Dragan (HDZ)
Majdenić, Nevenka (HDZ; zamjenica Ivice Buconjića)
Podnar, Vlatko (SDP)
Rončević, Berislav (HDZ; zamjenik Miroslava Škore)
Salapić, mr. sc. Josip (HDZ; zamjenik Tomislava Ivića)
Srb, Daniel (HSP; zamjenik Ante Đapića)
Šeks, Vladimir (HDZ)
Vinković, Zoran (HDSSB)
Bilić Vardić, Suzana (HDZ)
Bilonjić, Mato (HDZ)
Čuljak, Tomislav (HDZ)
Dragovan, Igor (SDP)
Đurđević, Šimo (HDZ; zamjenik Bože Galića)
Filipović, Krešo (HDZ; zamjenik Petra Čobankovića)
Grubišić, Boro (HDSSB)
Heffer, prof. dr. sc. Goran (SDP)
Huška, Davor (HDZ)
Kelić, Zdravko (HSS)
Lucić, Franjo (HDZ)
Mlinarić, Petar (HDZ)
Ronko, Zdravko (SDP)
Šimunović, Sonja (SDP)
eto to su zastupnici iz Slavonije..u saboru se za govr javi njih 6-7 a njih 4-5 traži novce za projekte u Slavoniji i Baranji |
Zadnja promjena: Mrky007; 18.05.2011. 18:54; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Ako je bilo ironicno, savjetujem jedno putovanje po Hrvatskoj. Ni drugdje ne cvjetaju ruze, ali je zivot kvalitetniji, posla i prilika ima vise, ali ono najvaznije - mindset - je kao iz druge dimenzije.
Samo u slicnim i gorim vukojebinama ce se 15 godina od zavrsetka rata osnivati odbori za dobrovoljce, veterane i ostale radno spospobne s prosjecnim primanjima od 5000kn mjesecno za nerad.
Samo u slicnim i gorim vukojebinama ce grad 15 godina nakon rata sliciti Bejrutu (rusevine) i Belfastu (murali).
Samo u slicnim i gorim vukojebinama ce se grad zaduziti za 30 milijuna, a tzv. novinari lokalnih medija pisati kako je grad 20 milijuna kuna u plusu.
Samo u slicnim i gorim vukojebinama ce grad koji se zaduzuje i u kojem se urusavaju stropovi u skolama i srednjoskolci nemaju dvorane za tjelesni dati tri i pol milijuna kuna nogometnom klubu.
itd, itd...
Zapravo, ima li slicne i vece vukojebine?! |
|
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
to vide svi osim nekih likova koji Osijek pokušavaju prikazat kao prčiju jer im ne odgovara nijedan vlast koja nije gay friendly |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Kao sto rekoh - koncentrat osjecke sramote (uz mozda iznimku Srba, on se donekle civilizirano ponasa, ali je desna ruka Djapica bio i ostao). |
|
|
|
 |
a_reel
Ukupno postova: 163 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pa što onda ako osijek postane 5 ili 6 grad po broju stanovnika? samo neka oni kojima se ovdje ne sviđa sele iz Osijeka - bit će više mjesta za mene  |
|
|
|
|
 |
slk Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
Osijek dakle drastično propada i od 2001. godine do danas, i više nema izgovora - glavni i odgovorni krivac zove se Branimir Glavaš, jedina konstanta u vlasti grada Osijeka i županije u posljednjih 20 godina, od osamostaljenja. Glavaš i njegove horde najprije su potjerale nešto Srba, koji nisu otišli sami, zatim su temeljito i bez preskakanja devastirali regionalno gospodarstvo, opljačkali i uništili sve što je nekad vrijedilo, a poslije osmišljavanja lažnog regionalizma uspjeli su se obračunati i sa ostalim sugrađanima, koji odlaze kao na tekućoj vrpci. Bilo je tu još nekih epizodista, poput lopova Đapića, jadne oporbe i metastaza nekadašnjeg gradonačelnika Kramarića, koji su samo dodali svoj pečat egzodusu mladih i obrazovanih ljudi iz Osijeka.
Potreban je hitan rez. Inat i kvazi-regionalizam Hdssb-a valja hitno počistiti iz osječkog svinjca, zajedno sa Hdz-ovskim šljamom, i Hsp-ovskim nakaznim desničarenjem, i ako bude sreće, možda se pojavi netko za nijansu pametniji, sposobniji i prikladniji, pa se masovni zbijeg Osječana zaustavi (iako se ne treba nadati čudu, poznat je kapacitet osječkih oporbenjaka). Hoćemo li biti četvrti ili peti po veličini, sada je manje važno. Pad broja stanovnika ionako neminovno čeka i one gradove koji sada "navodno" rastu, samo nisu imali Glavaša, da se stvar rapidno ubrza.
|
U potpunosti se slažem. |
|
|
|
|
 |
Vilenjak Ukupno postova: 442 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Pesimistične su prognoze da Osijek po broju stanovnika čak više nije četvrti grad u Hrvatskoj!
|
u Hrvatskoj ima 4 grada? slovima č-e-t-i-r-i ? pa to je odlična, a ne loša vijest!
...
ti sunce, kakva panika izbija u palanačkim tintarama kad im spomeneš mogućnost gubitka ustaljenog mjesta na ustaljenoj ljestvici ustaljenih palanki "vječne Domovine". pazi bogati, iznenadilo ih?!
fakat, da pukneš od smijeha.
...
jebo vas Essek, da vas jebo. |
|
|
|
|
 |
 |
|