Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
može površinom biti velik koliko hoće, ali da ima neku ponudu trgovina, baš i nema. |
|
|
|
|
 |
emily Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Arkad ima 35.000 m2, a Portanova 80.000 m2 pa bih stvarno voljela znat kako si ti došao do zaključka da je Arkad duplo veći od Portanove??!!?? Čak i ako gledaš samo iznajmljivi prostor, koji je u Portanovoj 40240 m2, opet ti dođe da je Portanova veća. Zato drugi put provjeri neke činjenice prije nego izvališ ovakvu glupost... |
|
|
|
|
 |
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol:  Muško
|
tužno je to lažno blještavilo i sav taj cirkus (u koji se, zapravo, bubalo i srakić sjajno uklapaju). kako bih ja organizirao ovisilo bi o budžetu, ali svakako ne bi bilo nabacano apsolutno svega i svačega kao ovdje, nego bih odabrao neku temu i držao se iste.
|
Da se otvorenje organiziralo po tvojem, mojem ili bilo čijem programu opet bi se javila masa ljudi kojima to ne bi bilo po volji. Uostalom koga briga tko je bio na otvorenju i kako je to izgledalo??? Bitno je da se otvorilo i da radi. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Thumbs up za cinjenicu da je Ivan prerezao vrpcu!
Sto se tice sarenila i cirkusarija - nisam bio i nisam vidio, tako da nemam pojma je li bilo ukusno ili neukusno. Bi li manje sliccilo cirkusu da je taj shopping centar otvorio Cirque du Soleil?!
Ono sto je meni u cijeloj prici jedino gadljivo je to da hram konzumerizma otvara i blagosiva nekakav pop, koji bi trebao kao progovarati nekakvu tamo skromnost, posvecenost istinskim zivotnim vrijednostima i ostale pizdarije o kojima ljudima trube s oltara mrznje dok im otimaju zadnju kunu iz novcanika.
No, sto ocekivati od organizacije koja mrtva-hladna, u trenucima dok pola drzave ne radi, gradi zdanje po cijeni od 1500+ EUR po kvadratu. I onda jos taj neki pop ima obraza doci na nacionalnu i javnu TV [ne bi ni dosao da ga onaj uvlakac i Jacin pripuz Togonal nije pozvao] i reci da je cijena od 1500EUR-a manja od cijene za kvadrat stana u Zagrebu. I onda mu ona voditeljska ljiga ne postavi pitanje kako moze usporedjivati "proizvodne" i "prodajne" cijene. Gu-gu, ga-ga. Pojeo vuk magare. Kraj price za sve sudionike, pop je iznio Istina u samo Istinu. A ovce pogledale Dnevnik, popasle objasnjenje i otisle mirno spavati u tor za muznju i klanje.
Uostalom, moze li se ista bolje ocekivati od osoba i polusvijeta kojem je sasvim prirodno da jedan pop krsti i blagosiva oruzje?!
Sotono, ti si pickin dim za ove igrace! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
Arkad ima 35.000 m2, a Portanova 80.000 m2 pa bih stvarno voljela znat kako si ti došao do zaključka da je Arkad duplo veći od Portanove??!!?? Čak i ako gledaš samo iznajmljivi prostor, koji je u Portanovoj 40240 m2, opet ti dođe da je Portanova veća. Zato drugi put provjeri neke činjenice prije nego izvališ ovakvu glupost...
|
Provjerio sam ja brojke, ne brini. I, ako sam dobro provjerio, Arkad ima 119 lokala, a Portanova 66. Dakle, moj subjektivni dojam me nije prevario. Što će reći da nije sve u kvadraturi  |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Thumbs up za cinjenicu da je Ivan prerezao vrpcu!
Sto se tice sarenila i cirkusarija - nisam bio i nisam vidio, tako da nemam pojma je li bilo ukusno ili neukusno. Bi li manje sliccilo cirkusu da je taj shopping centar otvorio Cirque du Soleil?!
Ono sto je meni u cijeloj prici jedino gadljivo je to da hram konzumerizma otvara i blagosiva nekakav pop, koji bi trebao kao progovarati nekakvu tamo skromnost, posvecenost istinskim zivotnim vrijednostima i ostale pizdarije o kojima ljudima trube s oltara mrznje dok im otimaju zadnju kunu iz novcanika.
No, sto ocekivati od organizacije koja mrtva-hladna, u trenucima dok pola drzave ne radi, gradi zdanje po cijeni od 1500+ EUR po kvadratu. I onda jos taj neki pop ima obraza doci na nacionalnu i javnu TV [ne bi ni dosao da ga onaj uvlakac i Jacin pripuz Togonal nije pozvao] i reci da je cijena od 1500EUR-a manja od cijene za kvadrat stana u Zagrebu. I onda mu ona voditeljska ljiga ne postavi pitanje kako moze usporedjivati "proizvodne" i "prodajne" cijene. Gu-gu, ga-ga. Pojeo vuk magare. Kraj price za sve sudionike, pop je iznio Istina u samo Istinu. A ovce pogledale Dnevnik, popasle objasnjenje i otisle mirno spavati u tor za muznju i klanje.
Uostalom, moze li se ista bolje ocekivati od osoba i polusvijeta kojem je sasvim prirodno da jedan pop krsti i blagosiva oruzje?!
Sotono, ti si pickin dim za ove igrace!
|
To se zove, vrati koko što si pozobala. |
|
|
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
Kuglanje ( europsko ) - osim što se prakticira samo u Europi razlikuje se od bowlinga po tome što kugla nije šuplja već je puna, teži 3kg, promjera je 17cm i nema one rupice za prste.
Na postolju je 9 čunjeva ( za razliku od bowlinga gdje je 10 ) .
Čunjevi nisu " trbušaste građe " već su uži i višlji te su po masi dosta teži od čunjeva u bowlingu, samim time ih je i teže rušiti.
Staze u kuglanju su uglavnom napravljene od kombinacije asfalta, gume i plastike te su dosta amortizirajuće u odnosu na bowling gdje je podloga od parketa.
U biti laički objašnjeno razlika između kuglanja i bowlinga je ta da je kuglanje sport a bowling rekreacija. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |
trauma_os
|
WTF  |
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
trauma_os
|
Idem i ja danas prvi puta na bowling, can't wait  |
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Bila sam u portanovi i svidjelo mi se-dakle ja mislim na šoping! Ubi me ona gužva na parkiralištima, jedva sam se parkirala-nigdje nije bilo 2mjesta koliko meni treba kada se parkiram. |
|
|
|
|
 |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol:  Muško
|
Glavno da si se na mene obrušila kada sam rekao da postoje određene vozačice sa posebnim potrebama, a sada i sama za sebe konstatiraš isto
I nemoj se sada opet ljutiti, porast će ti kiselina u želucu  |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ali stvarno, nemoj se time opterećivati, vjerujem da barem 70-ak posto žena ima taj i mnoge druge probleme vezane uz vožnju, osjećaj prostora itd. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Isprobao Cinestar, vrlo zadovoljan  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
 |
|