Formula 1 skinuta sa HTV-a !?!
Povijesni medij
Kultura, zabava, sport, hobby
Frost
RTL2 je navodno u pregovorima za F1.
Što ne bi bilo loše jer F1 od ove sezone kreće u HD!
tux
Nakon El Clasica kojeg nisu prenosili,sada neće prenositi ni F1. Dajte vi nama najbolje tursku sapunicu još koju,najviše volim sapunice,samo sapunice,ništa drugo samo sapunice.
tuxto što ja volim sapunice pa to nije normalno!Nakon El Clasica kojeg nisu prenosili,sada neće prenositi ni F1. Dajte vi nama najbolje tursku sapunicu još koju,najviše volim sapunice,samo sapunice,ništa drugo samo sapunice.
FrostRTL2 je navodno u pregovorima za F1.
Što ne bi bilo loše jer F1 od ove sezone kreće u HD!
Inspektor MaskaDa, i? Ti i ja ćemo kao final u najboljem slučaju dobiti pravi 16:9

simo031
I, hoćemo li imati neki prijenos formule ili ne?
Boost
Ne mogu vjerovati da je će Osječka emitirati Formulu a Slavonska neće..
Boost
Koliko znam, valjda će se skupiti najjače televizije pojedinih regija i zajedno kupiti pravo emitiranja...
simo031Boost
Koliko znam, valjda će se skupiti najjače televizije pojedinih regija i zajedno kupiti pravo emitiranja...
Znam, no i dalje je to žalosno. Onoj bandi sa Prisavlja plaćamo svaki mjesec "PRISTOJBU" (što god to bilo) i nemamo ništa od auto-moto sporta.
dino_bno
simo031Boost
Znam, no i dalje je to žalosno. Onoj bandi sa Prisavlja plaćamo svaki mjesec "PRISTOJBU" (što god to bilo) i nemamo ništa od auto-moto sporta.
Također ni nogometa nema (jedan dan lige prvaka i EU lige ne brojim)
simo031
dino_bno
simo031Boost
Također ni nogometa nema (jedan dan lige prvaka i EU lige ne brojim)
O borilačkim sportovima da ne pričamo ...
Frost
Ma de ne budite naivni!
Naravno da se pompozno najavljuje gradnja, a kad ovi u FIA-i vide s kakvim lopovčinama imaju posla koji oće milijunčić-dva-tri za svoj džep kako bi se papirologija (i ostalo) odradila kako treba, zbrisat će glavom bez obzira.
Frost
Iako znaš da sam u pravu.