Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Možda zvuči čudno, ali jednostavno NE ŽELIM i ne pitajte me za razloge. Zbog nečega što je prije bilo, rekla sam dečku da ne želim ružu od Bore. Ništa mi on nije kao čovjek skrivio, živi od toga i ok, ali ako ne želim, glupo je da idete nekoga osuđivati ako nešto ne želi. Samo pokazujete kakvi ste ljudi i da ne prihvaćate tuđa mišljenja i osjećaje. Nije sve crno-bijelo, tipa "ruža je ruža", ima puno toga...a vidim da pojedinci to ne razumiju/nije im bitno. |
Zadnja promjena: Stella1989; 13.02.2010. 13:53; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
zato što je to Stellin komentar  |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
 |
glechudesa
Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
simpatično i prigodno  |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Filmić je stvarno dobar! Fora mi kad prođu ona 2 gaya pa ovaj lik napravi neku funy face. E da, predobro mi je kad se i Jozo pojavi u svojoj kućici s hambijima.
A inače...taj čovjek s ružama...kad god sjedim u Petru Panu, nema dana da se tamo ne pojavi. Zna nekad biti jako naporan pa navaljuje i po nekoliko puta ako mu kažeš NE, što mi već ide na živce...ne možeš slobodno sjediti i jesti kolač. Ama baš SVAKI put kad sam tamo, pojavi se i on, kao da živi u Petru Panu - više mi bude neugodno kad se pojavi. Ako negdje sjednem i ako želim nešto pojestit ili popiti, ne volim kad nemam nimalo privatnosti i kad netko gnjavi i moraš mu 5 puta reći NE.
Neka nitko ne zamjeri...
|
zato uvijek odvojiš minutu za njega kad dođe...on svagdje i svaki put bude (ko da ima 10 braće blizanaca) , ne moš ga izbjeć...al moraš shvatit da njemu te ruže život znače, on tako zarađuje...kad dođe kod mene, i kad ne želim ružu uvijek se malo našalim na taj račun kak nemam kome,nitko me ne voli itd...pa pitam malo kako ste i to...njemu valjd to znači malo više nego meni, jer mislim da ima ljudi koji ga odjebu na prejadne načine...pa da ipak vidi da ima i drugačijih ljudi......
p.s. video je predobar, od sad volim osijek, ehehehe...al pad mi je najjači kad trži prema mostu...i ustane se ko da se ništ nije dogodilo
|
osim sto je film predobar ... i mastovit i tehnicki lijepo uradjen ... upravo ta ljudska strana tog filma najvise dira.
na zalost, i danas u gradu ima pokondirenih tikvi koje preziru ljude koji nisu odjeveni po njihovoj volji, koji se gnusaj ljudi koji nisu uspjeli u zivotu ... ili koji su jednostavno sami odabrali drugaciji nacin zivota.
e, pa ja prezirem takve ljude |
|
|
|
|
 |
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ma Boro je legenda, kad imam para kupim curi ružu, a kad nemam, kažem mu iskreno da nemam, pitam jel može na american, malo se našalimo i onda joj on pokloni, hehe... Uvijek kada stopa po gradu povezem ga pa mu se odužim...
Dobar video... |
|
_________________ Acta, non verba! |
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
Da Bore nema, trebalo bi ga izmisliti.
Covjeka znam osobno i mogu sa stopostotnom sigurnoscu tvrditi da taj nikad, nikome, nista lose nije napravio. Jbg stvari se poklope onako kako nisi planirao pa te zivot bas i ne mazi. Ne znam kakav bih ja pogled na svijet oko sebe imao da zivim od prodaje ruza i da neka balavurdija koja i u 25. nije jedan jebeni dinar zaradila, misli o meni da sam ološ... No bez obzira na to sve, pristup i opustenost odaju da se radi o jednoj nevjerojatno pozitivnoj osobi. U svakom mogucem smislu. Btw mislim da njemu i nije toliko loše. Uzme ruže pod ruku, ostavi babu kod kuce i lagano s jedne na drugu uz pokoje pivce.
Video je preodličan! :* |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
 |
fred Ukupno postova: 127 Spol:  Muško
|
na zalost, i danas u gradu ima pokondirenih tikvi koje preziru ljude koji nisu odjeveni po njihovoj volji, koji se gnusaj ljudi koji nisu uspjeli u zivotu ... ili koji su jednostavno sami odabrali drugaciji nacin zivota.
e, pa ja prezirem takve ljude
|
Slažem se...
@Stella ako ti je Boro naporan i nametljiv, ne možeš ni zamisliti kakva si ti nekima ovdje. |
|
|
|
|
 |
Moira
Ukupno postova: 344 Spol:  Žensko
|
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
film je fenomenalan  )) |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Aaaaa, predobar videoo  Koca Legenda .. u p. m.
Super super super, bravo za 2 Igora  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Film me je oduševio . Puuuuno bolje od Joze trovača (barem meni). Šaljem maximalnu moralnu podršku autorima. Kapa dolje.
 |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
lunalina
Ukupno postova: 163 Lokacija: minutes from nowhere Spol:  Žensko
|
Jako lijepo...bravo!!! |
|
_________________ words like violence brake the silence |
|
|