Autor |
Poruka |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mislim da je ovo suvišno i komentirati...ne možeš, jednostavno NE MOŽEŠ uspoređivati Hrvtsku i neku stranu zemlju. Pogledaj kakav je mentalitet tih stranih zemalja, koliko stanovnika imaju, kolike su plaće...samo jedna kava vani dođe ajme, a kamo li neki takav party ili "slušaona pjesama s radija" i sl...kod nas je 100 kn suho zlato...usporedi klubove vani i kod nas...ovo ovdje sve ide u k... i ne može se usporediti ni sa sa Zagrebom, a kamo li s nekim klubom u npr. Njemačkoj, Austriji, Francuskoj...
|
zbog stava ko sto imas ti, bolje da se zatvorimo unutar svojih granica, iskljucimo internet i nemamo doticaja sa stranim zemljama, da ne bi slucajno vidjeli sta oni rade
po čemu je 100 kn suho zlato, za sto kuna u nekim kaficima u osijeku mozes popit 4 piva mozda
da se prisjetimo nova godina je bila od 150 pa nadalje , za cega za dj koji pusta glazbicu, cuga i tu i tamo hrana, nitko nije pravio dramu onda oko toga
i ako se necemo usporedivati s nekim naprednijim od nas, onda smo stvarno jad i bijeda
ne slusam ovakvu glazbu, ali cinjenica da sviraju 4 dobra benda, da je upad 100kn uz cuge kolko ocu, da bi tobilo sasvim solidno
sve podrske oganiziratorima koji zele nesto novo napraviti  |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
bah...
i ovo kao nisu lokalne birtije???
u ZG su ovo lokalne birtije kao i ovi ostali moćni "klubovi",al dobro boli me k. sam se vi zabavite
|
boogaloo , best i tvonica birije
joj, aj barem si me nasmijao  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
bah...
i ovo kao nisu lokalne birtije???
u ZG su ovo lokalne birtije kao i ovi ostali moćni "klubovi",al dobro boli me k. sam se vi zabavite
|
boogaloo , best i tvonica birije
joj, aj barem si me nasmijao
|
zna on bit šaljivdžija kad hoće xD |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
još da kažem, da postoji disko u osijeku gdje za 100 kuna imaš otvoren šank, ja bih mu bio najstalniji gost.. svatko tko kaže da je 100 kuna puno za otvoren šank, poserem mu se po mišljenju.. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
plavusaa Ukupno postova: 147 Spol:  Žensko
|
NEOGRANIČENA KONZUMACIJA PIĆA uključuje:
pivo, vino, votku, tequilu, pelinkovac, jager, energetski napitak, gazirani i negazirani sokovi !!! |
|
|
|
|
 |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Pa 100kn i nije puno za otvoren šank. Dapače. Ali nekako ne želim dati 100kn za upad negdje samo da bi pio. To mogu i kod kuće. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
 |
zla_tratinčica

|
ovo je OTKAZANO i molim da se makne iz kalendara, lijepo bi bilo da ako se nešto najavljeno otkaže, da se to i objavi jer mene svaki dan 20 ljudi pita što će biti na kraju u subotu u Oxygeneu.
Hvala. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
zla_tratinčica

|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Može se znat razlog? Mislim da nije u redu samo napisati OTKAZANO, kad je koliko samskontala, bilo ljudi koji su planirali na to ići, pa valjda zaslužuju neko objašnjenje. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
Može se znat razlog? Mislim da nije u redu samo napisati OTKAZANO, kad je koliko samskontala, bilo ljudi koji su planirali na to ići, pa valjda zaslužuju neko objašnjenje.
|
de skuliraj se, šta moraš milicajac svuda bit |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Samo me zanima...toliko je bio razvikan party, a sad odjednom ništa... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
prije ga je bilo, sad ga više nema
šta ti više treba  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
Vrlo jednostavno...
Glavni, generalni, kako god ga nazvali, sponzor, nije u stanju ispuniti dogovorene uvjete. Kraj price!!!
Dovoljno?
Ako ima jos kojih nejasnoca slobodno pitajte.
Zivilo osjecko! lol |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
 |
 |
|