Autor |
Poruka |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
off
aissss,pa ovo je Hrvatska,zemlja na Balkanu u kojoj se vrijeđaju i zadire u prava svih živih,ali najmanje u onih religioznih... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol:  Muško
|
Maloprije sam prošao Divaltovom i ispred kafića Grande bilo je parkirano sedam automobila na biciklističkoj...a do kružnog toka još par komada... |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
svaki dan je tako,ali jbg imaju drotovi cugicu zato... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
ajde reci onda, di , samo navedi di da ljudi parkiraju i sve riješeno, eto reci gdje ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
garrincha077 Ukupno postova: 66 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
mene samo zanima kad cete vi svi prestati kenjati i prilagodit se situaciji. pjesaci prilagodite se na bicikliste, i obrnuto. vozaci na bicikliste, i obrnuto. u cemu je problem. ako netko parkira na plocnik, sidi i zaobidi ga. ako netko vozi bicikl po plocniku..pomakni se i covjek ce ti se zahvaliti. ako je netko glup, srati ce po forumu. a ovaj sto policiju zove je stvarno biser, kakvog nema. je da nije fer od ljudi...al sta sad..objesite covjeka jer je parkiro na plocnik. |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
kako bi vozačima bilo da im netko parkira bicikl na cestu? ako je staza za bicikliste onda auto nema tu što raditi.jesu biciklisti krivi što vam je grad oduzeo parkirno mjesto koje ionako nikad nije bilo vaše pa se sad inatite i parkirate? ako imaš kolni ulaz na kući u čemu je problem malo vježbanja otvaranja i zatvaranja kapije? ako nemaš pa moraš parkirat u koju sporednu ulicu dalje u čemu je problem? pitajte ljude iz centra grada gdje oni parkiraju i koliko im treba do kuće.
pored svih naborjanih zakrčevina mene najviše nervira ona kod Consortiuma.tamo nema dana da nije neki kamion na istovaru/utovaru ili kakav kombi.sve više ovih novih građevina raskopava staze da se priključe na komunalije pa se kockice ne vraćaju kako treba. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol:  Muško
|
Evo da ti ja kažem - dvadesetak metara dalje su parkirališta na Sjenjaku, a postoje parkirna mjesta i sa druge strane ceste prema crkvi.
Dovraga i sve ako je teško prošetati minutu ili dvije do birtije...
|
zlusch slažem se...ali šta vrijedi kad bi najradije u birtiju sa autom ušli... |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
A nije fora ako parkiraš dalje, nemoš onda pokazat auto kakav imaš.  |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ja stvarno ne vidim u cemu je problem. imamo policiju, imamo policajce u zajednici, imamo komunalce ... krivo parkirani auti nisu vjeverice koje ce pobjeci kad se netko pojavi, nisu kriminalci koji bjeze nakon pljacke banke, nisu delikventi koji saraju grafitima pa da bi neki od uniformiranih morao potrcati za njima ... setanje je zdravo i da se samo u svojoj smjeni jednom proseta i napise kazne, i tako kolega u drugoj smjeni poslije podne ... problem bi bio rijesen za tjedan dana. |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
pošto živim na sjenjaku reč ću ti ovo, oke preko dana se možda i može parkirat na sjenjaku, ali već u 22h navečer, nema teoretske šanse da na cijelom sjenjaku pronadješ parking, zato tamo auti i stoje po livadama, rubovima ceste, pješačkim stazama, banikinama, ugl. navčer sam 100x pogledao di sve ljudi parkiraju i sjenjaku definitivno fali više parkinga, pogotovo sad kak su studenti došli.. i sad čovjek u npr divaltovoj, ne smije parkirat pred svoju kuću, na sjenjaku nema mjesta, di da ostavi auto ? u rupi kod hotela ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
možda bi ovo i kod nas moglo biti rješenje?
|
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Mogu ti potvrditi (po onom što sam čuo) da se već radi na tome i u Osijeku  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
mimi2
Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
Mene zanima kada će se napraviti biciklisticka staza u retfali i asvaltirati dio između visnjevca i retfale jer od početka retfale do gunduliceve imamo glavu u košarice bicikla |
|
|
|
|
 |
 |
|