Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

GPP: Zonski sustav naplate i novi cjenik

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
curaxyz
Ukupno postova: 62
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.08.2009. 22:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

simo031 je napisao/la:
Dok je Medić rezao po djelatnicima Gpp-a večina je imala argumente da je to u redu, jer valjda 250 kn. za kartu nije bio neki gubitak dok se radilo o 250 kn. djelatnika Gpp-a , a sada kad je počeo uvoditi red u naplatni sustav Gpp-a, koje su bivše političke strukture grada Osijeka doveli u ovako katastrofalno stanje skupljajući političke predizborne poene, sad su svi skočili i svi imaju neke zamjerke jer ipak radi se o njihovoj guzici . Dame i gospodo, kartu trebaju plaćati svi, naravno uvažavajući socijalni aspekt svakog pojedinog korisnika i to je jedina istina , a to što smo se mi „navukli“ na neke privilegije koje nam ni po čemu ne pripadaju, tome će kad-tad morati doći kraj .
Nigdje u civiliziranom svijetu nema besplatnog prijevoza i kojekakvih drugih sranja koje smo mi u Hrvatskoj dobili da bi na glasačkom listiću zaokruživali ovu ili onu opciju igrajući se demokracije . Bilo je lijepo dok je trajalo , ali sve što je lijepo kratko traje .

Duga je ruka pravne države - do svačijeg džepa doseže.

P.S. Ne čini li Vam se da je admin malo zakazao ? ( vezano za sliku koju je postavio normabel)

kao prvo-samo su oni u os imali bespla....sad ja trebam plaćat zato što su oni imali bespla karte???

jel ti se čini u redu da se tako iživljava na ljudima?poledaj kakve su cijene još jednom...
što s obiteljima s više djece?najbolje da netko samo radi za mjesečne karte svoje obitelji....

nito ne kaže da se treba besplatno vozit...ali cijene trebaju biti REALNE!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.08.2009. 23:38 
Naslov:  

curaxyz je napisao/la:
simo031 je napisao/la:
Dok je Medić rezao po djelatnicima Gpp-a večina je imala argumente da je to u redu, jer valjda 250 kn. za kartu nije bio neki gubitak dok se radilo o 250 kn. djelatnika Gpp-a , a sada kad je počeo uvoditi red u naplatni sustav Gpp-a, koje su bivše političke strukture grada Osijeka doveli u ovako katastrofalno stanje skupljajući političke predizborne poene, sad su svi skočili i svi imaju neke zamjerke jer ipak radi se o njihovoj guzici . Dame i gospodo, kartu trebaju plaćati svi, naravno uvažavajući socijalni aspekt svakog pojedinog korisnika i to je jedina istina , a to što smo se mi „navukli“ na neke privilegije koje nam ni po čemu ne pripadaju, tome će kad-tad morati doći kraj .
Nigdje u civiliziranom svijetu nema besplatnog prijevoza i kojekakvih drugih sranja koje smo mi u Hrvatskoj dobili da bi na glasačkom listiću zaokruživali ovu ili onu opciju igrajući se demokracije . Bilo je lijepo dok je trajalo , ali sve što je lijepo kratko traje .

Duga je ruka pravne države - do svačijeg džepa doseže.

P.S. Ne čini li Vam se da je admin malo zakazao ? ( vezano za sliku koju je postavio normabel)

kao prvo-samo su oni u os imali bespla....sad ja trebam plaćat zato što su oni imali bespla karte???

jel ti se čini u redu da se tako iživljava na ljudima?poledaj kakve su cijene još jednom...
što s obiteljima s više djece?najbolje da netko samo radi za mjesečne karte svoje obitelji....

nito ne kaže da se treba besplatno vozit...ali cijene trebaju biti REALNE!!

U Osijeku kartu su kupovali jedino nezaposleni (apsurd) i radnici, a svi ostali vozili su se besplatno . Znači umirovljenici , studenti i učenici nisu plaćali kartu . Osim toga hrvatska vojska (uključujući i ročnike) nije plaćala prijevoz, također ni djelatnici MUP-a ne plaćaju prijevoz . Uzgred budi rečeno ja radim u Gpp-u (za cca. 4000 kn.) i također ću plaćati za svoje dvoje djece i suprugu kartu. Nisam zbog toga sretan, ali takva su pravila igre i meni je naravno skupo ali nema đabe ni kod stare babe . Prijedlog cijena je takav kakav je pa ko voli nek izvoli – ili zdrava alternativa - bicikl i pješačenje !

keka

Ukupno postova: 183
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.08.2009. 23:49 
Naslov:  Re: GPP: Zonski sustav naplate i novi cjenik

curaxyz je napisao/la :
Stipe2 je napisao/la:
curaxyz je napisao/la:
vi se bunite za 90kn...što da kaže netko tko treba platit 450kn a realno je udaljen od centra kao do juga 2???

Na koga mislis?

odnosi se na mene i na još jako pun ljudi...
brijest je druga zona i studenske će im bit 100kn...sljd stanica je antunovac i tamo će student morat platit kartu 450kn..jel to normalno?

naravno da nije normalno.al oni uopče ne razmišljaju samo nabiju cjene.boli njih k.jao bože moj.di živimo mi to?

centurion
Ukupno postova: 938
Post Postano: 23.08.2009. 23:54 

keka je napisao/la :
curaxyz je napisao/la :
Stipe2 je napisao/la:
curaxyz je napisao/la:
vi se bunite za 90kn...što da kaže netko tko treba platit 450kn a realno je udaljen od centra kao do juga 2???

Na koga mislis?

brijest je druga zona i studenske će im bit 100kn...sljd stanica je antunovac i tamo će student morat platit kartu 450kn..jel to normalno?

naravno da nije normalno.al oni uopče ne razmišljaju samo nabiju cjene.boli njih k.jao bože moj.di živimo mi to?

pa normalno je. Brijest spada pod grad Osijek a antunovac ne. Grad OSijek placa subvencije GRADSKOM PRIJEVOZNOM PODUZECU a opcina antunovac ocito ne placa subvencije SOJECKOM GRADSKOM PRIJEVOZNOM PODUZECU. jel moze jasnije biit??

centurion
Ukupno postova: 938
Post Postano: 23.08.2009. 23:57 
Naslov:  

Stipe2 je napisao/la:
Sarvas 2 zona, B. Brdo 5 zona? Udaljenost 2km izmedju ta dva naselja! Nikakve logike i pravila!

isto kao i natunovac i brijest. saravas je Grad Osijek a B.Brdo je zasebna opcina. zasto bi grad Osijek palcao subvenciju i za mjestane B.Brda .. ak vam je jeftinije idite panturistom ili nekim drugim prijevoznikom ako vozi ili trazite od nacelnika svojih opcina da ubode nesto love u GPP pa da vas voze jeftinije

Ukupno postova: 62
Post Postano: 24.08.2009. 0:18 
Naslov:  

centurion je napisao/la:
keka je napisao/la :
curaxyz je napisao/la :
Stipe2 je napisao/la:
curaxyz je napisao/la:

Na koga mislis?

pa normalno je. Brijest spada pod grad Osijek a antunovac ne. Grad OSijek placa subvencije GRADSKOM PRIJEVOZNOM PODUZECU a opcina antunovac ocito ne placa subvencije SOJECKOM GRADSKOM PRIJEVOZNOM PODUZECU. jel moze jasnije biit??

cijene su duplo skuplje...jel tebi to realno?
+nisi odg na pitanje što sa obiteljima s više djece?nek idu u k*rac jel?nisu iz os..pa nas boli briga?

MissConception

Ukupno postova: 426
Post Postano: 24.08.2009. 0:20 
Naslov:  

aj mi objasnite ko da imam 5 godina: više se ne naplaćuje po kilometru, već je neki fiksni iznos (ovisno o zoni)?

On a Quest for Love like the Proceed drummer
The Kid

Ukupno postova: 111
Post Postano: 24.08.2009. 11:29 
Naslov:  

Otkud sad svi ti veliki problemi, odaje se dojam da je nova vlast nesposobna.

MegaSmrT

Ukupno postova: 680
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 24.08.2009. 12:23 
Naslov:  

sramota da je vožnja automobilom isplativija od gradskog prijevoza.

Ukupno postova: 680
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 24.08.2009. 13:40 

curaxyz je napisao/la :
Stipe2 je napisao/la:
curaxyz je napisao/la:

Na koga mislis?

naravno da nije normalno, kao ni dotična tvrtka.
... što je danas uopće više normalno?
... kada je nešto normalno? Shocked

maki_car
Ukupno postova: 1
Post Postano: 24.08.2009. 14:35 
Naslov:  

i u tome se mi vozimo za 400 kuna mjesecno!!!

Ingo

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 24.08.2009. 14:46 
Naslov:  

to je bus za navijace

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 24.08.2009. 17:14 
Naslov:  

Ljudi o´ladite! Very Happy

Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 16:08; ukupno mijenjano 1 put.

fuldstændigamok

Ukupno postova: 711
Post Postano: 24.08.2009. 17:25 
Naslov:  

Sjebano.

Ukupno postova: 2381
Post Postano: 25.08.2009. 0:15 
Naslov:  

Jel se zna možda koliko često ide tramvaj na novoj liniji?

Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...

http://www.last.fm/user/enyojthesilence

Skoči u forum: