Autor |
Poruka |
curaxyz Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
kao prvo-samo su oni u os imali bespla....sad ja trebam plaćat zato što su oni imali bespla karte???
jel ti se čini u redu da se tako iživljava na ljudima?poledaj kakve su cijene još jednom...
što s obiteljima s više djece?najbolje da netko samo radi za mjesečne karte svoje obitelji....
nito ne kaže da se treba besplatno vozit...ali cijene trebaju biti REALNE!! |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
U Osijeku kartu su kupovali jedino nezaposleni (apsurd) i radnici, a svi ostali vozili su se besplatno . Znači umirovljenici , studenti i učenici nisu plaćali kartu . Osim toga hrvatska vojska (uključujući i ročnike) nije plaćala prijevoz, također ni djelatnici MUP-a ne plaćaju prijevoz . Uzgred budi rečeno ja radim u Gpp-u (za cca. 4000 kn.) i također ću plaćati za svoje dvoje djece i suprugu kartu. Nisam zbog toga sretan, ali takva su pravila igre i meni je naravno skupo ali nema đabe ni kod stare babe . Prijedlog cijena je takav kakav je pa ko voli nek izvoli – ili zdrava alternativa - bicikl i pješačenje ! |
|
|
|
|
 |
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
odnosi se na mene i na još jako pun ljudi...
brijest je druga zona i studenske će im bit 100kn...sljd stanica je antunovac i tamo će student morat platit kartu 450kn..jel to normalno?
|
naravno da nije normalno.al oni uopče ne razmišljaju samo nabiju cjene.boli njih k.jao bože moj.di živimo mi to? |
|
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
brijest je druga zona i studenske će im bit 100kn...sljd stanica je antunovac i tamo će student morat platit kartu 450kn..jel to normalno?
|
naravno da nije normalno.al oni uopče ne razmišljaju samo nabiju cjene.boli njih k.jao bože moj.di živimo mi to?
|
pa normalno je. Brijest spada pod grad Osijek a antunovac ne. Grad OSijek placa subvencije GRADSKOM PRIJEVOZNOM PODUZECU a opcina antunovac ocito ne placa subvencije SOJECKOM GRADSKOM PRIJEVOZNOM PODUZECU. jel moze jasnije biit?? |
|
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
isto kao i natunovac i brijest. saravas je Grad Osijek a B.Brdo je zasebna opcina. zasto bi grad Osijek palcao subvenciju i za mjestane B.Brda .. ak vam je jeftinije idite panturistom ili nekim drugim prijevoznikom ako vozi ili trazite od nacelnika svojih opcina da ubode nesto love u GPP pa da vas voze jeftinije |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
curaxyz Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
cijene su duplo skuplje...jel tebi to realno?
+nisi odg na pitanje što sa obiteljima s više djece?nek idu u k*rac jel?nisu iz os..pa nas boli briga? |
|
|
|
|
 |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
aj mi objasnite ko da imam 5 godina: više se ne naplaćuje po kilometru, već je neki fiksni iznos (ovisno o zoni)? |
|
 |
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
Otkud sad svi ti veliki problemi, odaje se dojam da je nova vlast nesposobna. |
|
|
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
sramota da je vožnja automobilom isplativija od gradskog prijevoza. |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
|
naravno da nije normalno, kao ni dotična tvrtka.
... što je danas uopće više normalno?
... kada je nešto normalno?  |
|
|
|
|
 |
maki_car Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
i u tome se mi vozimo za 400 kuna mjesecno!!!
 |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |