Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osijeku potreban još jedan most preko Drave

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bavaria
Ukupno postova: 262
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.06.2009. 22:21 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zanima me samo tko će se voziti tom sjevernom obilaznicom i što će ona spajati?

Osim toga, kako ćemo graditi most preko Drave kad smo pred bankrotom?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 29.06.2009. 23:11 
Naslov:  

studenac je napisao/la:
TataMata je napisao/la :
zen031 je napisao/la:
Slažem se da nam trenutno treba, ali se pitam za hoće li ikome taj most služiti u budućnosti, s obzirom na postojeće demografske trendove. Pitam se:tko će se voziti ulicama grada za pedeset godina.

Ono što nam HITNO treba je demografska politika na razini države, županije, grada.
Slažem se, trenutno nema većeg problema od toga, a svi zatvaraju oči i ne čine ništa....pod hitno lovu s kojekakvih cesta, mostova i ostalih pizdarija usmjeriti prema otvaranju novih radnih mjesta, izgradnji stanova za mlade obitelji, i svega ostaloga što je stvarno bitno....

Slažem se..., pa šta niste onda tako radili dok ste bili na vlasti ? Samo se sjeti VAŠIH gluposti što ste "radili" i "napravili" u gradu. Sad ste "kao" konstruktivna oporba.
Ne kontam, zašto se ti osjećaš prozvan, ukoliko se ne slažeš s mojim mišljenjem ok...naravno da sam mislio na most za Pelješac i ostale grande projekte....ovo što predlažem teško je realizirati na lokalnoj razini, no možda se nešto i može...

Ukupno postova: 238
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.06.2009. 23:49 
Naslov:  

Ma naravno da se slažem, jedan dio može se realizirati i na lokalnoj razini. Ali tako ste trebali razmišljati i kad ste bili na vlasti te radili nebulozne i preskupe "projekte" po gradu.

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 30.06.2009. 0:27 
Naslov:  

studenac je napisao/la:
Ma naravno da se slažem, jedan dio može se realizirati i na lokalnoj razini. Ali tako ste trebali razmišljati i kad ste bili na vlasti te radili nebulozne i preskupe "projekte" po gradu.
OK sad ste vi na vlasti, pa pokažite šta znate...oko čega se mi u stvari raspravljamo... ???? Smile

Ukupno postova: 32
Post Postano: 30.06.2009. 3:09 
Naslov:  

Sjeverna obilaznica bi pomogla rasterećenju prometa (mnogi bi iz Višnjevca i Josipovca njome išli do Tvrđe ili Donjeg grada), a ne toliko naseljavanju. Bilo bi dobro da se konačno izgrade dodatne trake Južne obilaznice.
Btw, Osijek stvarno nema velikih prometnih problema, a razvoj tramvajske mreže po meni znatno oplemenjuje identitet grada, ne vidim zašto ljudima smetaju.

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 30.06.2009. 7:45 
Naslov:  

Most nema nikakvog smisla po meni. Cestovni most je sasvim dovoljno dobra poveznica Osijeka sa lijevom obalom, ali i sa Baranjom. Tko želi iz Retfale, Višnjevca ili Josipovca do Lijeve obale uključiti će se na južnu obilaznicu i izaći na Trpimirovu. Tim više što će južna obilaznica uskoro(nadamo se HDZ to neće stopirati) imati 4 traka.
Ta sredstva je bolje usmjeriti u denivelizaciju pružnih prijelaza, jer je stvarno katastrofalno da 2 vagona diktiraju promet u Osijeku.
Također treba riješiti pitanje Čepinske, jer je to i dalje najprometnija Osječka ulica. Možda izgraditi još jedan mali kružni tok na uglu sa Aninom kako bi se omogućilo skretanje u Aninu ulicu i time rasteretio kružni tok na Đakovštini. Ovo je laički rečeno:-)

Ukupno postova: 226
Post Postano: 30.06.2009. 8:02 
Naslov:  

Ja bi da Glava opet sruši putnički most. Štaće nam?

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 30.06.2009. 8:25 
Naslov:  

RKL je napisao/la :
Ja bi da Glava opet sruši putnički most. Štaće nam?

Jako si pametan. Ta bolest opsjednutošću Glavašem se širi briže od svinjske gripe.

Skoči u forum: