Autor |
Poruka |
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
debeli je napisao/la: ›
Rambo je car
|
debeli to necu komentirati...znam da ga puno ljudi voli i slusa i nek se svatko svojem veselju veseli...al ne mora onda po drugima pljuvat ako samo napisem "da i nije neka njuska zapravo" jer meni uopce nije...
slusao sam covjeka i uzivo i vidjao na TVu njegove nastupe i UOPCE nisam odusevljen, ima tri-cetiri stvari koje mi se svidjaju a o ostalim njegovim "uradcima" imam onako..jedno trashy misljenje..ali to sam samo ja...
ali opet, nismo valjda tako zatucani ko picani od 12 godina koji reze jedni na druge jer je jedan rejver, drugi metalac, trecu panker itd?!?
a ti kept'n majmune idi pa mu jedi ako ti je tako dobar, ja mu ni nisam imao namjeru ni cistit cipele ni isprobavat hranu...ko je on meni?! nek on meni dodje ocistit cipele |
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
adrian Ukupno postova: 85 Lokacija: Glavni grad Republike Spol: Muško
|
koncert je bio mljac, kiflice su bile mljac, cokolada je bila mljac, pajo se sliko sa ranbom te dobijo njegovu majicu. dakle, ja zadovoljen. jedino sto je kratko trajalo |
|
|
|
|
|
adrian Ukupno postova: 85 Lokacija: Glavni grad Republike Spol: Muško
|
debeli je napisao/la: ›
Rambo je car
|
svjecki mega dapace |
|
|
|
|
|
komarac
Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
ne slušam ramba baš, ali bilo ok, nisam očekivala toliko ljudi
pozitivna oluka: premjestiti šator iz par stoljeća stare tvrđe na travnjakk ispred, a čak su stavili i daske da ne zgazimo travu(osijek-zeleni grad ) |
|
|
|
|
|
komarac
|
isparavak netočnog napisa: O D L U K A |
|
_________________ Nije Aristotel, Komarac je! |
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a trava kao jadna neće crknuti pod daskama |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
komarac
|
pa manje nego da je 10 dana gazimo |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
i još ćemo ju fino pognojiti pivom |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
komarac
|
eee, imaš pravo, možda otkrijemo da osječko pivo potiče rast biljaka, kad već nije za ljudsko grlo-javit ću za dva tjedna rezultate poljoprivrednom institutu |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
captain_banana je napisao/la: ›
iawgoM je napisao/la: ›
bas tako..majku li mu...i uopce nije neka njuska zapravo....
|
šta ti znaš jel on neka njuška ili nije? ti mu ne bi mogao ni hranu isprobati da li je otrovana. ne bi mu mogao ni cipelu polizati poganim jezikom!
|
Prvorazredan dokaz da Damir Urban nema slušateljsku publiku nego kult, zapravo šačicu anrhoidnih idolopoklonika koji bi mu pljugali kitu i još dali pet kuna.
Od lopova Jacka naovamo ništa mi ne valja.
Eto i moje mišljenje. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
8 je napisao/la: ›
Prvorazredan dokaz da Damir Urban nema slušateljsku publiku nego kult, zapravo šačicu anrhoidnih idolopoklonika koji bi mu pljugali kitu i još dali pet kuna.
Od lopova Jacka naovamo ništa mi ne valja.
Eto i moje mišljenje.
|
o Urbanu ne znam bas nesto..ali mi smo ovdje o Rambu Amadeusu - "Svjeckom mega caru" (mega je moj ku*ac!) pricali.... |
|
|
nevia
Ukupno postova: 123 Lokacija: legograd Spol: Žensko
|
komarac je napisao/la: ›
pusti priče, uzmi osječko
|
Alo bejb! Ja ti otkrila pijane smajliće, a ti odmah po pivcu!?uostalom znam ja da ti tučeš samo po pelinu! |
|
|
|
|
|
komarac
|
nevia je napisao/la: ›
komarac je napisao/la: ›
pusti priče, uzmi osječko
|
Alo bejb! Ja ti otkrila pijane smajliće, a ti odmah po pivcu!?uostalom znam ja da ti tučeš samo po pelinu!
|
pa vidiš da im je u bocama zeleno |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|