Ovakooo... 99% ljudi koji su mi kukali da u Os nema ništa, da im je dosadno, da je ponuda katastrofalna itd, je, kada sam ih pitao kakav to oni tip zabave vole/žele/preferiraju, na kraju odgovorilo da ih zanima samo jedna vrsta zabave (npr.koncert) i to još samo nekih izvođača/bendova. Pa normalno da im je dosadno kad imaju usko ograničene interese.
A meni i mnogim mojim prijateljima se često zna dogoditi da kad pogledamo raspored događanja na ovom portalu da ne znamo što bismo izabrali. A što ponekad zaista nema ništa ili nema mnogo stvari u ponudi je najnormalnije, a i meni i mojima dobro dođe da malo odmorimo od odlaženja na društvena događanja.
Usput, poznanik iz Zagreba (rođen u Zg, živi tamo cijeli život) mi je prije 2 tjedna kukao kako je kod njih ponuda katastrofa i da mu je u Os 10x bolje bilo kad je bio u Kadilaku (!). Ja nisam mogao vjerovati.
Ako je nekom toliko loše ovdje-pa nek potraži svoju sreću negdje drugdje ili neka se posveti tome da nešto napravi da se ponuda poveća-a posebno ako primjeti da postoji veća skupina ljudi koja želi nekakav tip zabave-a taj tip zabave nije ponuđen u Os-pa hebemu nek prepozna poslovnu priliku i dugoročno ju realizira.
Men je ovdje dobro,ma što dobro-odlično. Ne zaboravimo i na prednosti Osijeka, ne naglašavajmo samo mane... Ovdje zaista možeš biti na svakom mjestu za cca.20 minuta i manje, dok oni u Zg mogu o tome samo sanjati, pogotovo zbog toga što je tempo života abnormalan, pa im nakon svega i nije do kulturnog uzdizanja, nego do spavanja (govorim iz iskustva stotinjak svojih prijatelja/kolega s faksa).
Sve ima svoje mane i vrline, crnu i bijelu stranu. Ko Kinder-jaje.
Baaa, ja se raspisah...
E da, Sretna Nova!
p.s.ako mislite da je sad situacija loša proučite malo demografske trendove pa zamislite kakva će biti za 50ak godina (neki od nas s foruma će sigurno bit živi,doduše matori), kad se broj stanovništva u RH prepolovi...

..pa još kad počnu nicat džamije ko gljive poslije kiše..moć ćemo drmat dupetom po koncertima malo sutra! Hehe, bilo bi nam bolje da rintamo ko nenormalni, i da se više hebemo, dragi Hrvati i ostali...