Ajoj, ne mogu vjerovat koliko si loših dojmova uspio skupit u dva dana, Sile
Ipak, sve sto si napisao uglavnom stoji. Kazes da su striptiz čekali svi koji imaju "nešto" među nogama... imam i ja nešto među nogama, mada ne ono na što si ti vjerojatno mislio,

ali i ja sam jedva čekala taj famozni erotic show... a na kraju ništa. Tako je to kad organizatori zovu te pice iz Mađarske... ma neću sad previse o tome, ako želim poštovati glavno pravilo foruma - don't be evil

ali možda ne bi trebali biti toliko razočarani što od striptiza ništa nije bilo... meni je barem ono što je bilo prošle godine bilo krajnje neukusno i odvratno. Ono nije bio striptiz nego perverzije. Nisam za to jer ipak smatram da nitko od nas nije životinja... mada se pojedinim ljudima, da ne kažem seljačinama, to i svidjelo, ali...
Kad već to spominjem, sjetila sam se bistrog komentara jednog mog dragog spaljenog prijatelja: "Ma i bolje da nema tog striptiza ako su opet mislili dovest onu Mađaricu od prošle godine s žilavim sisama."

S tim se ipak ne bih složila, jer su meni te cure bile stvarno zgodne... samo što sam po tom pitanju ipak za profesionalizam, a ne za ono što so dobili.
Ali, većina nas ipak nije došla tamo zbog striptiza tako da nas to i njie toliko razočaralo. Što se Islamovića tiče, slažem se. Osim što se nije udostojio svirati duže od sata, repertoar mu je bio... bolje da ne komentiram. Od toliko lijepih pjesama Divljih jagoda i dugmeta on sav ponosan otpjeva Lopova. Strašno! Ni Selmu nije pjevao
S duge strane, opet kažem, drugi bendovi su bili stvarno OK, tako da tih jedva sat vremena Islamovića se moglo pregrmjeti.
Za vrijeme streetfighta sjedila sam u šatoru s društvom uz dvije litre pive... jer sam znala koliko u mojoj dragoj Baranji ima seljačina... i da se od njih neće moći vidjeti ništa. Tako da mi ni to nije bio neki problem.
Možda si ti previše očekivao... ili si jednostavno očekivao drugačije stvari. Moje društvo i ja smo očekivali dobar rock, cugu, dobro raspoloženje... to smo uglavnom i dobili, a plus toga smo upoznali brdo super ljudi... od kojih ću istaknuti one prave, okorjele bajkere

Širom Lijepe naše, ali i iz Mađarske i Vojvodine... koji su stvarno mahom zakon ljudi.
Što se vremena tiče, na to ipak nitko nije mogao utjecati... ali svirke su bile još bolje na pljusku

Unatoč tome što su nam šatori plivali u vodi i što se u njih uopće nije moglo ući, a pogotovo ne prespavati.. ni to nam nije smetalo.
Možda takve stvari jednostavno nisu za tebe... ne znam, svi ljudi s kojima sam pričala bili su zadovoljni i svi skupa smo se super zabavljali.
I na kraju, netko tko je bio tamo ne voli brzu vožnju ???!!?