| Autor |
Poruka |
|
MatejaŠ
Ukupno postova: 2 Lokacija: Osk Spol:  Žensko
|
taman se poveselim kad ono - ako imate 20 i više!!
koji hladan tuš!!
zašto svi misle da ako imaš manje od 20 ideš u Q ili Pivnicu!!
poludti ću... =.='' |
|
_________________ Zbog recesije i uštede na energiji, svjetlo na kraju tunela bit će ugašeno! -Bog |
|
|
|
 |
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol:  Muško
|
Dajem godinu dana (ili čak i manje) dok ne počnu sa cajkama.
Za Bastion sam pogodio....
|
nedo bog da bude tako al vrlo vjerojatno
bit će PROLJEĆE U CAJKE  |
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
i meni to nije jasno ... nije li 18 neka zakonska granica punoljetnosti kod nas ? ... istina, ja imam puno vise od 20, ali se osjecam jos uvijek mladji od 20, jel onda ni ja ne smijem ? |
|
|
|
|
|
 |
|
Ime Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
a ovi ispod 20 ne mogu upast ili moraju platit ? |
|
|
|
|
|
 |
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
Gdje si ti nasla poveznicu u tekstu za 20 godisnjake i cajke?
Meni i pase da je limit 20, zadovoljio bih se i sa vise. Recimo 21.
Fino ce se isprofilirat punoljetna ekipa, kroz koji mjesec. Ovisi o programima. Zapravo i ne bih volio da se stvori neki hajp oko Pandura kao i uvijek sa nekim novim mjestima. Jer dolazak svih zivih i nezivih donosi i neupitan pad kvalitete gostiju. Prostor bas i nemogu dozivjet preko fotografije. Za tako nesto cemo pricekati cetvrtak.
Od svega navedenog vise me zanima kakav je sound sistem, jeli klub klimatiziran, ima li ventilaciju... |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
 |
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
Iako sam pušač, zabranu i provodjenje palog zakona o nepušenju, uveo bih u politiku kluba. Dakle fumare ne dolazi u obzir.
Em smrdis ko konj, em nemozes disat, a jos manje gledat.  |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
 |
|
MatejaŠ
Ukupno postova: 2 Lokacija: Osk Spol:  Žensko
|
sam sam rekla da se dobije takav dojam...šta sad da radimo mi koji imamo 19 godina?
gdje da mi izlazimo? nigdje se ne pušta strano...
sve je domaće ili cajke i onda nama do 20 samo to preostaje...to, ili ostat kod kuće!!
=.=
a što se tiće pušenja, uviejk je bolje bez (spoken like a true non-smoker)
xD |
|
_________________ Zbog recesije i uštede na energiji, svjetlo na kraju tunela bit će ugašeno! -Bog |
|
|
|
 |
|
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nadam se da si u krivu što se cajki tiče ali ako im promet krene prema dolje a ulaz je iznad 20 godina nekako mi i to viče na cajke,ali nadajmo se da neće još jedan niknuti u tvrđi.
kako će ovo ljepo zvučati ako cajke završe unutra^^ xD
a što se tiče cijena nadam se da će biti normalno kao u bekersu ili matrixu ili tako negdje... |
|
|
 |
|
DoLuPa
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
imam pitanje- a sto je s onima koji imaju manje od 20? |
|
|
|
|
|
 |
|
DoLuPa
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
|
 |
|
wHITe Ukupno postova: 75 Spol:  Nebitno
|
moraju biti niže cijene pića u Panduru od OBP-a da bude konkurencija i da stekne klijentelu i iskreno se nadam da osječko neće koštati više od 12 kn-a jer sve više je deranje . Ovo sa nekom granicom od 20 godina pa pogledajte tufnu u njoj je bila prije tri godine granica donja 21 godinu a ja sam u istu ušao i sa 17 , 18 , 19 i 20 stoga tko priča da se nemože uči . Tko se potrudi može uči bez probleema , a što se tiče strane glazbe ima je svuda Cadillac , S.co bar , Excalibur , Amsterdam , Siesta , Oxygen , Mini teatar i OBP stoga ima se mjesta s time samo što je sve postalo zasičeno ponavljanjem istoga i dosadnog. XD Novo mjesto je svakako osvježenje samo se nadam da će se moje želje i ostvariti glede piva XD |
|
|
|
|
|
 |
|
tranzy
Ukupno postova: 292 Lokacija: Osijek (CRO) Spol:  Muško
|
Vidim da ima dosta komentara u kratkom vremenu, zaključujem da je interes za klub velik, kao i uvijek kada se u Tvrđi predstavlja novo mjesto za mlade. Također, dosta je sličnih komentara, ponajviše vezanih za narodnjačku glazbu. U Panduru se neće vrtiti narodnjačka ili turbo folk glazba, niti se planira. Tako da oni koji imaju i najmanji strah od toga mogu biti opušteni.
Kroz mnogo Vaših komentara evo i nekoliko konkretnih odgovora/replika:
Lokacija kluba je vrlo jednostavna. Raskrižje Franjevačke i Kuhačeve, uz pekarnicu Dan & Noć (isti lokal).
Kako je spomenuto u gornjem tekstu, Pandur je kafić i noćni klub. Kada je vrijeme za noćnu zabavu, stolice se miču (i u podrumu i gore) kako bi bilo više mjesta za cirkuliranje ljudi.
Kako je kolega iz redakcije spomenuo - portal Osijek031 i Night Bar Pandur su svojevrsni partneri, tako da će tekstovi ovakvoga tipa često osvanuti na naslovnici Vašeg omiljenog portala.
Cijene će biti zadovoljavajuće, npr. točeno pivo - 3kn/dcl, Tuborg 0,5 - 14kn i slično. Mislim da će to biti dovoljno prihvatljivo za naše goste.
...
Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga ili slično, slobodno nas kontaktirajte na [email protected]
Lijep pozdrav i vidimo se u četvrtak na otvorenju kluba! |
|
|
|
|
|
 |
|
Danchy
Ukupno postova: 53 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Žensko
|
Hvala Bogu za dobnu granicu! Stvarno je glupo izaći, a ono oko vas ljudi pola vašeg života mlađi od vas. Mislim, i mi "stariji" bi izašli...nismo svi u braku, ne odgajamo svi djecu...trebamo mjesta za zabavu. Nije ni najmanje zanimljivo negdje izaći i recimo sresti svog učenika za istim stolom...želimo svoju generaciju...Vjerujem da ti mlađi imaju dovoljno mjesta za izlazak...točnije, pa okupirali su sve lokale osim eventualno St. Patricks i OBP |
|
_________________ Frankly my dear I don´ t give a damn |
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Hvala Bogu za dobnu granicu! Stvarno je glupo izaći, a ono oko vas ljudi pola vašeg života mlađi od vas. Mislim, i mi "stariji" bi izašli...nismo svi u braku, ne odgajamo svi djecu...trebamo mjesta za zabavu. Nije ni najmanje zanimljivo negdje izaći i recimo sresti svog učenika za istim stolom...želimo svoju generaciju...Vjerujem da ti mlađi imaju dovoljno mjesta za izlazak...točnije, pa okupirali su sve lokale osim eventualno St. Patricks i OBP
|
kakva segregacija ... mjesta za stare, mjesta za mlade, mjesta za jos mladje ... pa onda sve to ponovo za pusace i nepusace ... pa za pretile i anorekticne ?? WTF ?
valjda si i ti bila mlada ... pa nisi smatrala da 'okupiras' mjesta u koja izlazis ? |
|
|
|
|
|
 |
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Hvala Bogu za dobnu granicu! Stvarno je glupo izaći, a ono oko vas ljudi pola vašeg života mlađi od vas. Mislim, i mi "stariji" bi izašli...nismo svi u braku, ne odgajamo svi djecu...trebamo mjesta za zabavu. Nije ni najmanje zanimljivo negdje izaći i recimo sresti svog učenika za istim stolom...želimo svoju generaciju...Vjerujem da ti mlađi imaju dovoljno mjesta za izlazak...točnije, pa okupirali su sve lokale osim eventualno St. Patricks i OBP
|
trebalo bi mjesto za vas od 28 do 30, pa da vidim kak bi vam bilo  |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|