Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Night Bar Pandur - novo mjesto za izlazak u Osijeku - osvrt i galerija

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
DoLuPa

Ukupno postova: 20
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 07.09.2009. 12:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

aha, pise gore...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
wHITe
Ukupno postova: 75
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.09.2009. 12:29 
Naslov:  

moraju biti niže cijene pića u Panduru od OBP-a da bude konkurencija i da stekne klijentelu i iskreno se nadam da osječko neće koštati više od 12 kn-a jer sve više je deranje . Ovo sa nekom granicom od 20 godina pa pogledajte tufnu u njoj je bila prije tri godine granica donja 21 godinu a ja sam u istu ušao i sa 17 , 18 , 19 i 20 stoga tko priča da se nemože uči . Tko se potrudi može uči bez probleema , a što se tiče strane glazbe ima je svuda Cadillac , S.co bar , Excalibur , Amsterdam , Siesta , Oxygen , Mini teatar i OBP stoga ima se mjesta s time samo što je sve postalo zasičeno ponavljanjem istoga i dosadnog. XD Novo mjesto je svakako osvježenje samo se nadam da će se moje želje i ostvariti glede piva XD

tranzy

Ukupno postova: 292
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.09.2009. 13:02 
Naslov:  Re: Night Bar Pandur - novo mjesto za izlazak u Osijeku

Vidim da ima dosta komentara u kratkom vremenu, zaključujem da je interes za klub velik, kao i uvijek kada se u Tvrđi predstavlja novo mjesto za mlade. Također, dosta je sličnih komentara, ponajviše vezanih za narodnjačku glazbu. U Panduru se neće vrtiti narodnjačka ili turbo folk glazba, niti se planira. Tako da oni koji imaju i najmanji strah od toga mogu biti opušteni.

Kroz mnogo Vaših komentara evo i nekoliko konkretnih odgovora/replika:

ivan1602 je napisao/la:
ajd super da je nesto novo otvoreno,samo ne mogu si predociti gdje je to tocno? to nesto zatvoreno pa obnovljeno ili ?

Lokacija kluba je vrlo jednostavna. Raskrižje Franjevačke i Kuhačeve, uz pekarnicu Dan & Noć (isti lokal).

Zdrale je napisao/la:
nigdje ne vidim dance floor sve same stolice i stolovi !! čemu onda puštanje glazbe -.-

Kako je spomenuto u gornjem tekstu, Pandur je kafić i noćni klub. Kada je vrijeme za noćnu zabavu, stolice se miču (i u podrumu i gore) kako bi bilo više mjesta za cirkuliranje ljudi.

Jedan_iz_mase je napisao/la:
A zašto ne budete fer pa ne napišete PLAĆENI OGLAS, a ne vijesti...? Toliko promocije u toliko malo redaka...Mislim, nije to problem, treba od nečeg živjeti, ali samo budite fer...

Kako je kolega iz redakcije spomenuo - portal Osijek031 i Night Bar Pandur su svojevrsni partneri, tako da će tekstovi ovakvoga tipa često osvanuti na naslovnici Vašeg omiljenog portala.

nooky je napisao/la:
Samo se nadam da ce imat pristojne cijene, a ne onakve perverzije ko u OBPu...

Cijene će biti zadovoljavajuće, npr. točeno pivo - 3kn/dcl, Tuborg 0,5 - 14kn i slično. Mislim da će to biti dovoljno prihvatljivo za naše goste.

...

Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga ili slično, slobodno nas kontaktirajte na [email protected]

Lijep pozdrav i vidimo se u četvrtak na otvorenju kluba!

Danchy

Ukupno postova: 53
Post Postano: 07.09.2009. 13:20 
Naslov:  

Hvala Bogu za dobnu granicu! Stvarno je glupo izaći, a ono oko vas ljudi pola vašeg života mlađi od vas. Mislim, i mi "stariji" bi izašli...nismo svi u braku, ne odgajamo svi djecu...trebamo mjesta za zabavu. Nije ni najmanje zanimljivo negdje izaći i recimo sresti svog učenika za istim stolom...želimo svoju generaciju...Vjerujem da ti mlađi imaju dovoljno mjesta za izlazak...točnije, pa okupirali su sve lokale osim eventualno St. Patricks i OBP

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 07.09.2009. 14:00 
Naslov:  

Danchy je napisao/la :
Hvala Bogu za dobnu granicu! Stvarno je glupo izaći, a ono oko vas ljudi pola vašeg života mlađi od vas. Mislim, i mi "stariji" bi izašli...nismo svi u braku, ne odgajamo svi djecu...trebamo mjesta za zabavu. Nije ni najmanje zanimljivo negdje izaći i recimo sresti svog učenika za istim stolom...želimo svoju generaciju...Vjerujem da ti mlađi imaju dovoljno mjesta za izlazak...točnije, pa okupirali su sve lokale osim eventualno St. Patricks i OBP

kakva segregacija ... mjesta za stare, mjesta za mlade, mjesta za jos mladje ... pa onda sve to ponovo za pusace i nepusace ... pa za pretile i anorekticne ?? WTF ?

valjda si i ti bila mlada ... pa nisi smatrala da 'okupiras' mjesta u koja izlazis ?

maddox_rumble

Ukupno postova: 848
Post Postano: 07.09.2009. 14:07 
Naslov:  

Danchy je napisao/la :

trebalo bi mjesto za vas od 28 do 30, pa da vidim kak bi vam bilo Very Happy

Danchy

Ukupno postova: 53
Post Postano: 07.09.2009. 14:07 
Naslov:  

Samo sam htjela reći da bi se svatko bolje osjećao u sebi godinama bližem društvu. Vjerujem da ni sedamnaestogodišnjacima nije zanimljivo biti okružen "babcima" od trideset +....kao što niti meni samoj ne bi bilo zanimljivo provesti subotu navečer u staračkom domu npr. i slušati recimo Kiću Slabinca, Vicu Vukova i njima slične...

Ukupno postova: 217
Post Postano: 07.09.2009. 14:13 
Naslov:  

DoLuPa je napisao/la :
imam pitanje- a sto je s onima koji imaju manje od 20?

Muski ispod 20 nikako, a cure samo ako su zgodne heheheh Laughing

Ukupno postova: 675
Post Postano: 07.09.2009. 14:14 
Naslov:  

Opaa, ajde super Smile I sviđa mi se što je određena dobna granica. Sigurno budem došLa jednom vidit kak to izgLeda Smile

Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
tranzy

Ukupno postova: 292
Post Postano: 07.09.2009. 14:15 
Naslov:  

Krivi mail sam naveo (zaboravih staviti točku) - ovo je ispravna adresa:

[email protected]

Razor
Ukupno postova: 23
Post Postano: 07.09.2009. 16:17 
Naslov:  

što se tiče dobne granice svi znamo da to neće funkcinorati, cure koje obuku dopičnjak odmah će puštati neće ih se niti pitat za godine, al meni ne smeta Very Happy, svugdje su furali tu kao dobnu granicu pa je eto baš tako bilo.
što se tiče glazbe malo elektroničke glazbe neće škoditi, al s vremenom kontam da će počet i tamo cajke puštat pošto se najviše na njima zarađuje...

eseker

Ukupno postova: 649
Post Postano: 07.09.2009. 16:52 
Naslov:  

Sve neki floorovi, undergroundovi, mainstreamovi, a jel taj pandur zna rvacki? osijek031.com smile

Ukupno postova: 14
Post Postano: 07.09.2009. 17:13 
Naslov:  

eseker je napisao/la:
Sve neki floorovi, undergroundovi, mainstreamovi, a jel taj pandur zna rvacki? osijek031.com smile

Warning, redneck alert!!!

ili na rvackom; Upozorenje, seljak na vidiku Wink

Ingo

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 07.09.2009. 17:27 
Naslov:  

eseker je napisao/la :

je je ... a jos po gradu plakati za neke partije sa DJevima ... pa kad tamo naseru necega i nekih stracenica ... ja to nista ne razumijem

avantgarde
Ukupno postova: 818
Post Postano: 07.09.2009. 17:32 
Naslov:  

znaci ljepse bi bilo da pise komercijalni plesni podij i nekomercijalni plesni podij. Toliko sam navikao na rijec underground i sve sto ona predstavlja, da neznam zapravo kako bih ju preveo i dali uopce postoji prijevod.

Upisi u skole stranih jezika su u tijeku. Zelim vam puno uspjeha. <3 Very Happy

Skoči u forum: