Autor |
Poruka |
caddy
Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Nema playliste. Profesionalci samo  |
|
|
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
|
|
 |
vesnica Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno

|
E da lega nosim,ako budem isla u Cadillac, ma gdej god budem isla a nema jegerica ja ga nosim ZLU NE TREBALO,sto se tolko raspitujes jeli bi se malo ogrebao |
|
|
|
|
 |
caddy
Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Hehehe... Nema potrebe ništa nositi jer mi kad kažemo otvoreni šank tako i mislimo. Dakle Jaegermeister će biti u neograničenim količinama.  |
|
|
|
|
 |

|
E ONDA DOBRO dobra ponuda studio 54(naravno jos bolje ako je video da bude veselo i sareno)jagger i nema cajki pa sto ces bolje.
Eto nas kod vas sljedeci tjedan i naravno pa koliko mislite ljudi tamo da stane |
|
|
|
|
 |
trauma_os
|
Ma ne grebem se, ne pijem ja jeger, nego se sjećam da smo prošle godine raspravljali o Slaviji hoće biti dovoljno jegera pa si rekla da nosiš bocu za svaki slučaj  |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |

|
ha ha kako si samo zapamtio pa kako se ne bi bojala kad je on dobar s kolom samo to i pijem |
|
|
|
|
 |
trauma_os
|
Pa kako se ne bi sjećala, svaki drugi post je bio tvoj o tome hoće li biti dosta jegera xD |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |

|
Ako se sama ne pobrines za ono sto volis nitko se nece pobrinuti za tebe jel to OK.
Ma jos ne vidim tko ce svirati za novu godinu a sve je blize i blize.
Kako mi se cine da ce ovi veliki preko 400 ljudi sto prima popusit za NOVU GODINU i a na to mislim slican program electronica u essekeru i u gradskom vrtu.Najbolje ce proci ovi do 100 i ispod 100 ljudi |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
e vesnice al neće bit spotova
šta sad? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
trauma_os
|
|
|
 |

|
Ako nema video disco nove godine(a cula od konobara da bi moglo biti) nema ni nas idemo na neku drugu destinaciju jer mi smo veliki retro manijaci 4 u ekipi kao DALTONICE.
Sto vise popijemo jegera bolje vidimo |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
majketi ko dijete od tlinajst godina. ja mog popt najviše jać popt kazan jegera a onda poslje toga bi mogla presjeć s još jedno litrom jegera. men jegera jab jegera jać popit sav jeger. kad ja popjem sav jeger ondać trčat u ponoć po cesti samo s prskalicom u ruci i kapom od božičnjaka na glavi i derat se sretna nova runda jegeraaa. |
|
|
 |

|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
bravo rade
ja isto mislim možda ić mi društvo u kadilak mi smo kao retro kul volimo sve što vole mladi al ićemo samo ako bude ispod sto ljudi dobro možda može koji čovjek više al da ne bude gužva i da ima rakije ljute za popit ja bez rakije nejdem nigdje i mora mi bar tekile na metre bit jer to što ja mogu popt tekile to nije normalno. pa ćemo da se ušikamo i radimo haos i zaljevamo ljude jegerom jeger ne valja ništa sve to što je otrovno ja bi to metak u čelo paš ti meni bit otrovno |
|
|
 |
 |
|