Autor |
Poruka |
vesnica Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno

|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
bravo rade
ja isto mislim možda ić mi društvo u kadilak mi smo kao retro kul volimo sve što vole mladi al ićemo samo ako bude ispod sto ljudi dobro možda može koji čovjek više al da ne bude gužva i da ima rakije ljute za popit ja bez rakije nejdem nigdje i mora mi bar tekile na metre bit jer to što ja mogu popt tekile to nije normalno. pa ćemo da se ušikamo i radimo haos i zaljevamo ljude jegerom jeger ne valja ništa sve to što je otrovno ja bi to metak u čelo paš ti meni bit otrovno |
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
Jel bi i glljivama metak u čelo xD |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |
b0o
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Treba zaprašivat protiv poskoka ko protiv komaraca. Pobiješ svu gamad koja puže po zemlji, svu gamad hahahahaha  |
|
_________________ Bio je to još jedan od onih dana kad ti baš ne ide... No, da njih nije, kad bi se i setio da postoje i dobri dani?  |
|
|
 |
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol:  Muško
|
Ovo se ne čini loše. Čini mi se da bi moglo biti dobra ekipa i dobra mjuza. Samo me brine da ne bude prevelika ljudi, da ne prodaju previše karata. Koliko uopće ljudi sad stane u cadillac, a da ne bude pretjerana gužva? |
|
|
|
|
 |

|
e da dobro kazez program je ok ali samo kolko tamo stane ljudi pa najednostavnije da se vidi kolko je bilo prosle godine tj da ako je netko bio da javi a valjda stane 100 ljudi ne treba nikakvih stolica samo da su svi na nogama |
|
|
|
|
 |
seka Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
NA KOLKO LJUDI JE OGRANIČENO? |
|
|
|
|
 |
caddy
Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Na 100.  |
|
|
|
|
 |
|
onda super! nas će dođe 500
ooožeži! veselje ti navješćujem. |
|
|
|
|
 |
|
di đej bolimebrigasamodabudedobraglazba bez trš trš nc nc ubimebože glazbe  |
|
|
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
hahaha sjajan komentar,ni sam ne bi bolje rekao  |
|
|
|
|
 |
caddy
Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Za glazbu će biti zadužen DJ B.A.D. aka Oligfreni, koji već godinam radi na jednom osječkom radiju. I draga Vesnice, čovjek zna šta radi.  |
|
|
|
|
 |

|
Ajme ali ok svako svoje zna mi se odlucili za Plan b ipak provjerena ekipa a bit ce i dosta retra.
Sve najbolje za novu 2011 svima na forumu |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Ajme ali ok svako svoje zna mi se odlucili za Plan b ipak provjerena ekipa a bit ce i dosta retra.
Sve najbolje za novu 2011 svima na forumu
|
a šta bi s jegerom? jel bi i njega popila? |
|
|
 |

|
Ne bili smo tamo i bit ce ga u potocima |
|
|
|