meni četvrtak i petak do jaja. bendovi koji su vec svirali u klubu, bendovi koji su prvi nastup imali u teatru i na kraju neki kojima ce ovo biti prvi nastup.
A u subotu jedan tribute bend azre koja je obilježila razvoj hrvatskog rocka. . . ne znam zašto bi nešto bilo siromašno ili ne. Meni ovo osobno superr
Citat:
Last Control
Mladi osječki četveročlani sastav svira nešto duže od godinu dana, a kako sami kažu, njihova glazba je prožeta snažnim i energičnim rifovima i melodičnim solažama, brzim ritmovima, a ponajviše ljubavlju prema rock glazbi i kulturi uopće.
http://www.myspace.com/lastcontrolosk
Obavezno svi dođite pogledati Višnjevac-moć i raščika, dokumentarni film Braće Pejić. Film je mješavina parodije i ljubavi prema rodnom kraju. Naravno, sve to uz veliku dozu smijeha. Isplati se doći!
Daj ljudi ne serite,program je odlican,bendovi solidni,pa nije ovo Marque klub u Londonu pa da svira ne znam tko,malo skromnosti...alooooo...i da darkwood dub je sranje depresivno,bio sam na koncertu an danima piva kad su nastupali nakon partibrejkersa i usrali su onu sjajnu naelektriziranu atmosferu!!!!!
max payne je napisao/la:
Daj ljudi ne serite,program je odlican,bendovi solidni,pa nije ovo Marque klub u Londonu pa da svira ne znam tko,malo skromnosti...alooooo...i da darkwood dub je sranje depresivno,bio sam na koncertu an danima piva kad su nastupali nakon partibrejkersa i usrali su onu sjajnu naelektriziranu atmosferu!!!!!
ma da naravno sve je sranje osim tribjut bendova:D
Galebovi nisu u četvrtak,već u petak.
Iskreno,to je i jedini bend koji me privlači na ovu proslavu,šteta što se poklopio s koncertom Grupe Tvog Života u Đakovu.
_________________ Blinding, running through the eternal maze
Surrounded by people the same
Not knowing this place as the darkness falls above...
Will we ever see the sun deteriorate away?
Pohvaljujem ovaj projekt i dalje. Višnjevac - Moć i Raščika, Le Donna Della Toilette i Radni Dan su me doslovno oduševili! Samo tako naprijed
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“