Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Germanwings slijeće u petak!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
OCTOBER

Ukupno postova: 31
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.03.2008. 11:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hehehe, ja sam dočekivala Germanwings kada sam radila kao stjuardesa Very Happy Very Happy eeeee kada se setim hahahahahah Very Happy imam traume od Germanwings-a Very Happy ....secam se to mi je bio drugi dan na poslu Smile)) ....ja sama dočekujem Germanwings (250 putnika) hahahahah, ajoj to je baš bilo zabavno (kada bi se zezali)...iskrcavanje i ukrcavanje putnika hahahahhaha...to mi je jedan od najstresnijih dana u životu....do sada Very Happy

Btw iskreno oni nisu baš nešto specijalno kvalitetna kompanija...i nekako su bezobrazno jeftini Razz ...ali to je moje mišljenje...have a nice flight! ;D

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Lego

Ukupno postova: 19
Post Postano: 13.03.2008. 12:06 
Naslov:  

Malo sam istrazivao...Ako je vjerovati inforamcijama na netu,dragi sugradjani POVEZANI SMO!

Dakle:
Outbound flights: Osijek (OSI) - Cologne Bonn Airport (CGN) - London-Stansted (STN)

Lupio sam datum,evo,24.o5.2008.,cijena 370,58kn*,cista,znaci morate racunati jos na takse i dodatke raznorazne,i puno sati cekanja u Bonnu(sve skupa nekih 20-setak sati traje cijeli put sto bas i nije malo...)tocnije;50Eur plus 60.01 EUR za taxe,cijena karte je 110.01EUR.

Evo,datum,17.o7.2008.,cijena je 530,44kn*,
to znaci 73EUR plus taxa od 60,01,ukupno 133,o1EUR!

Kad prodje sezona,recimo 16.10.2008.,cijena je svega nevjerovatnih 101,73kn*,a i manje se ceka...krenes oko podne i navecer oko osmice si u Londonu...dakle,14EUR plus taxa 60.01EUR,ukupna cijena karte je svega 74.01EUR!

(* The fares quoted do not include any taxes, fees and surcharges.)
A,na stranicama Zracne luke pod linkom za prodaju karata ne stoje cijne karata nego par obavijesti izmedju ostalih i ove:
Germanwings - za Germanwings uz cijenu karte naplaćujemo naknadu za posredovanje prodaje međunarodnih avio karata, po karti iznos od 10,00 eura, u kunskoj protuvrijednosti.

Croatia Airlines - uz cijenu karte Croatia Airlines naplaćuje se agencijska naknada (30,00 Kn + PDV) u iznosu od 36,60 Kn.

Okvirno,zakljucujem,povoljno.Ako usporedjujem sa vlastitim prijevozom,zeljeznicom i busom...i kalkuliram s vremenom i umorom...i stosta jos,svatko vec kako moze,zeli i umije izvuci ce najbolje rijesenje.

Samo steta je sto nema nikakve reklame.Tko nema pristup interentu...mora ili nazvati,ili otici na aerodrom ili tamo u onu malu smjesnu poslovnicu na Vij.I.Gotovca,ako vas privuce ova ponuda,nadam se da vas nece odvuci vonj urina u tom prolazu.
Mozda se provjetri u buducnosti.
Od letenja.

P.S. Zalosno je da o ovome pise forumas,a ne predstavnik Zracne luke Osijek.

Zadnja promjena: Lego; 13.03.2008. 16:22; ukupno mijenjano 2 put/a.

Lego

Post Postano: 13.03.2008. 12:17 
Naslov:  

Citat: Ingo:ova je ponuda super, ali ona ne bi trebala biti osnova, nego nadogradnja necega sto smo vec imali i sto bi trebali imati.
u koeln cu otici jednom ili dva puta, vidjeti grad, zajebavati se malo i potrositi pare ... a u zagreb npr moram ici 2, 3 puta mjesecno ... zaraditi.

Cuj,odes u Koln,sjednes tamo za avoin do Zg i eto...Wink

Zlo i naopako...
Upravo je ovaj tvoj zakljucak ujedno i poucak.MI smo i dalje samo mala provincija.

Nagradno pitanje:Koliko kosta taxi od Zeljeznickog kolodvora do Plesa?Ili obrnuto?

NAgrada:Spoznaja o realtivnosti.

av8or

Ukupno postova: 189
Post Postano: 13.03.2008. 14:58 
Naslov:  

Sve je to lijepo, i super da je konacno Osijek dobio jednu blagodat civilizirane Europe ali vjerujte mi da ta linija nece docekati ljeto....... ako se nastavi sa ovakvim marketingom.
Pa po bogu, da nema ovog foruma, tj. web stranice ne bi ni znao da je prvi let ovaj tjedan... Zalosno!

Admin

Ukupno postova: 4122
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.03.2008. 15:05 
Naslov:  

av8or je napisao/la: Pa po bogu, da nema ovog foruma, tj. web stranice ne bi ni znao da je prvi let ovaj tjedan... Zalosno!
Zato posalji mail svim legosima s linkom na ovu vijest. ;-)

remington
Zabranjen pristup
Post Postano: 13.03.2008. 15:34 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la :
DonQuijote je napisao/la:
Ingo je napisao/la:
prije 20 godina se otvorio aerodrom. avioni su redovno vozili do zagreba, splita, dubrovnika, pule ... cijene su bile prihvatljive. vozili smo se u velikim DC9 avionima na mlazni pogon.

danas se veselimo nekoj low coast kompaniji koja ce nas za relativno jeftine pare odvesti u Koeln ? sta cu tamo ?

ma imaš pravo! bolje bi bilo da uvedu redovitu liniju od Klise do sportskog aerodroma na čepinskoj cesti!

"Koeln? Što ću tamo?" - nešto smiješnije nisam dugo pročitao. Pa da, i ja bih radije u Split, Zagreb i Pulu nego u Koeln, taj fenomenalni njemački grad prepun studenata, kulturnih i zabavnih sadržaja, u blizini još 10-ak zanimljivih mjesta, ni Amsterdam nije daleko. Zaista, što ću tamo, kad se mogu diviti divljoj gradnji i kaosu Zagreba, betonu Splita, brodogradilištima Pule.

Ma ne vrijedi nama ništa. Da se leti besple u London, Pariz, New York svejedno bi bilo ekipe koja pita šta ću tamo? Za Osijek vrijedi ona "Šuti disi jer za disi nisi!"

Janis

Ukupno postova: 417
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.03.2008. 20:41 
Naslov:  

Eto, nije da se hvalim, ali ja cu sutra iz Kölna za Osijek i zahvaljujem Bogu i pametnim (poduzetnim....) ljudima sto konacno imam vezu s Osijekom, pa se ne moram vracati preko Zagreba...
Sto cete u Kölnu?! Vec je netko napisao kako je to lijep grad, prepun svakakvih sadrzaja, ja bas nisam vidjela puno toga, posjetila sam katedralu koja ima toranj 157m, pa je fora gledat grad s te visine, za curke ima puno trgovinica.... ali tko kaze da trebate ici u Köln?! Pa ovdje je sve povezano, pa mozete kuda hocete, a ako necete, ostanite u Osijeku, pa se divite ljepotama nase lokal-metropole, ali ne morate bacat cinicne komentare, jer ima ljudi koji se vesele ovakvim projetkima!

Skoči u forum: