| Autor |
Poruka |
|
pennywiser Ukupno postova: 73 Spol:  Nebitno
|
nekak i bolje da nije bilo ničega ove godine , a ne ovo... |
|
|
|
|
|
 |
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
A jedan dan ću otić, baš da vidim ... mogli su baš ubacit jedan dan starogradskih evergreena ... i jedan dan all around band, stilovce ili pasagge ....bilo bi zanimljivije..a ne preskupo.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
 |
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
mislim 10kn..pijes kolko mozes  |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
 |
|
ePo
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
mislim 10kn..pijes kolko mozes
|
wuhu, ako je stvarno 10kn jako jako mi se sviđa  |
|
|
|
|
|
 |
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
ako je tako,ja sam ponosna što sam seljačina!!!!!
|
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
|
 |
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
ja pijem vino  |
|
|
|
|
|
 |
|
GrgaZlatoper
Ukupno postova: 206 Lokacija: iza čoška opali te Joška Spol:  Muško
|
Kako se ovdje možeš nasmijati čitajući postove raznoraznih 'pokondirenih' tikvi kojima su otac i mater došli u ovaj kobajage grad iz neke 'Pripizdine Donje' gdje nisu mogli biti ni čobani jer ni za to intelekta nisu imali. |
|
_________________ Ujo na n-tu kada n->∞ |
|
|
|
 |
|
Hrvoje24 Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
joj što volim ove koji stalno pametuju i prigovaraju!
kome se ne sviđaju tamburice nek ni ne dođu, a ja sam siguran da će opet biti šator pun do zadnjeg mjesta i presretan sam što ću opet nakon godinu dana moći uz zvuk tamburice sa društvom popit i uživat u najljepšoj glazbi na svijetu!
Imam 19 godina i Slavonac sam, Osječanin, i obožavam ovu vrstu glazbe! ko kaže da je zo ta ljude 50+, ti nek se pokopaju od gluposti... kome se ne sviđa, nek ni ne dođu!
Svaka čast organizatorima što su nam omogućili ovakav program i nek nikada više ne bude ništa osim tamburaša!!!!!!
Njegujmo slavonske običaje, slavonsku glazbu i budimo ponosni na svoje!!!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
naOpaka bajka Ukupno postova: 3 Spol:  Žensko
|
Lijepo od organizatora što su ipak namakli novac za to da nam priušte bilokakav 'event', ali žalosno je to da je isti primjeren samo za one koji imaju 50+ godina, kako je već netko spomenuo. Iako se i nekoličina mladeži može pronaći u tom glazbenom 'žanru'. Daleko od toga da ne cijenim tamburice, ali Jesen uz Osječko nikad nije bilo bez bar jednog pravog i velikog izvođača. Ako se sjetimo prošle godine kad su bili Kud Idijoti, Pušenje etc etc...ova godina je totalni lapsus i promašaj. Bolje da onda ničeg ni nema. Jedino što vrijedi pogledati je izložba u Arheološkom muzeju. |
|
|
|
|
|
 |
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
mrgud1986 Ukupno postova: 33 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
5 kn pivo...brate...tambura i pivo po toj cijeni, i daj masne cvarke i di ces bolje |
|
|
|
|
|
 |
|
kukis_007 Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Mislim, ljudi koji vole urbanu glazbu ne bi trebali biti iskljucivi prema drugim vrstama glazbe i obrnuto. Nivo kulture pojedinaca odrazava odnos prema grupama sa predrasudama i stereotipovima tipa tambura=seljak, Death-metal=sotonisti, zidovi=skrti. Pivo po cijeni od 5 kn za POLA LITRE, voznja fijakerom od trga ante starcevica do tvrdje za 10 kn i pijes koliko mozes.....
Kada mi netko ponudi vise doci cu tamo.... |
|
|
|
|
|
 |
|
ePo
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
[05.10.2009.] Cijena piva - 0.5L = 5Kn!
|
woohoo, zajebi ti sve, meni se ovo baš sviđa =) |
|
|
|
|
|
 |
|
Vlaja_ Ukupno postova: 13 Spol:  Muško
|
Konstatacija od strane OsPivovare prošle godine je bila: 'Stavili smo pivo 12kn da nam ne dolaze klinci', ove godine je bilo da ovoga uopće neće biti. Sad odjednom, svima svega. Pet kn za politru je uvijek opcija, dapače nekih desetak lipa više od nabavne cijene po veleprodajama što je za svaki pljesak.
Uz moto 'Pijte dok ne umrete, križ na grobu vam je ionako jedini plus u životu!' |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|