Autor |
Poruka |
tinka_7
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ma bitno da si ti normalan hehe |
|
_________________ Vidjela sam starca, bio je slijep, a ipak je rekao da je ZIVOT LIJEP!!!  |
|
|
 |
Ali G Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
uci se ovo sto sam ja rekla...valjda ja znam...raspitala sam se....plesovi su se promijenili od tvog zadnjeg dolaska hehe
|
dušo.... ja vodim taj tečaj...  samo na drugoj lokaciji  |
|
|
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
tinka_7
|
aha sorry, ali sam ja svejedno pitala koji ce plesovi biti i rekli su mi gore navedene, enivej |
|
_________________ Vidjela sam starca, bio je slijep, a ipak je rekao da je ZIVOT LIJEP!!!  |
|
|
 |
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol:  Muško
|
cekaj tinka. ti se jesi raspitala al moguce kod krivih ljudi. a ti Ali G posto recimo vodis taj tecaj na drugoj lokaciji 100% radis i drugim stilom i radis ono sto ti mislis da je potrebno. a nemos mi sad pricat da se nest plese na sjenjaku a ja sam sad to polago i caljd znam koje sam ja plesove ucio a to su ENGLESKI I BECKI VALCER, TANGO, SWING I POLKA. i ko sto sam reko da smo radili samo povrsno jive i cha-cha. ok? i uz ove plesove idu 2 setalice |
|
|
|
|
 |
tinka_7
|
nisam se raspitala kod krivih osoba kada sam i na netu citala a i moji rodjaci su dobri s voditeljicom Ivanom...a kao da je to vazno...ak zelite nauciti plesati ici cete bez obzira na to sto se plese...a na kraju krajeva to bude svakako cool....barem meni |
|
|
|
 |
|
pa nije ti ivana voditeljica nego ana i comi. ajoj tinka, pa nije ni cudo sto te u busu ne skontam. hehe |
|
|
|
|
 |
tinka_7
|
nije ona voditeljica, ali je ona tamo neki vrag....ne znam kak da ti objasnim....uglavnom...a ana i comi te bas uce plesati...ma kao da je bitno.....cisto me zaboli...a ti tenjac-kenjac....bas si mene nasao zajebavati |
|
|
|
 |
|
pa i ti si tenjac-kenjac. hehe |
|
|
|
|
 |
tinka_7
|
nisam....tko ti je to rekao...ja tu samo privremeno zivim.... |
|
|
|
 |
|
daj... isla si tu u osnovnu a jos uvijek zivis tu a ides u srednju. poz od hale.hahaha |
|
|
|
|
 |
tinka_7
|
pa to je samo 8 godina....pozz od tinke hehe |
|
|
|
 |
Muljika
Ukupno postova: 11 Spol:  Žensko
|
|
|
 |
tinka_7
|
koliko sam ja informirana 300 kn za dva mjeseca |
|
|
|
 |
|
evo nam od tinke prve potpuno tocne informacije...hehe...da za dva mjeseca je 300 kuna koje se mogu platit i u 2 rate sto znaci das jedan mjesec 150 a drugi isto 150 kuna. a ponavljanje tog tečaja ti je besplatno |
|
|
|
|
 |
 |
|