Autor |
Poruka |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pa čo'eče, do sada ti je bar 10-15 različitih ljudi pokušalo na lijep način reći da pretjeruješ, ali kao što je fatcat rekao, nekada to nije dovoljno. Nemoj poistovjećivati lijep način i celofan.
Siguran sam da administratori ne vole slati poruke za žuti karton, ali nekad se mora.
Ti definitivno jesi pozitivna osoba i nekim ljudima je tvoja kava ok, ali ovdje se radi o osnovnom bontonu forumašenja...  |
Zadnja promjena: Bilke; 29.06.2006. 9:58; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Ah sad, ne trebaju postojati neka superopsirna pravila i policajac koji ce sve to kontrolirati... Dakle, sve ovisi o situaciji i osobnoj procjeni... a, ako offash uz tematski odgovor, onda je to prije dovitljiva doskocica nego offtopicharenje ;-)
Doduse, ako mislis da bi takva off-doskocica mogla prouzrociti lavinu off-a i skretanje s teme, onda taj off napises kao novi thread u odgovarajucem (tematskom za taj off) forumu.
Sve je stvar osobne procjene... Kad god se nadjes u dvojbi posluzi se empatijom i probaj zamisliti kako bi onaj tko cita to mogao dozivjeti... to je najbolje mjerilo... |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol:  Žensko
|
ja nemam taj skill!  zašto se vi ljutite na gazdu? |
|
_________________ www.panonius.com |
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
Pa čo'eče, do sada ti je bar 10-15 različitih ljudi pokušalo na lijep način reći da pretjeruješ, ali kao što je fatcat rekao, nekada to nije dovoljno. Nemoj poistovjećivati lijep način i celofan.
Siguran sam da administratori ne vole slati poruke za žuti karton, ali nekad se mora.
Ti definitivno jesi pozitivna osoba i nekim ljudima je tvoja kava ok, ali ovdje se radi o bontonu forumašenja...
|
nemam ja ništa protiv žutih kartona.
još jednom ću ponoviti, ne volim celofan. |
|
|
|
|
 |
Bilke
|
Argument nije ispravan. On ima riječ "kava" u potpisu, a to se ne broji.  |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Društvo, sad kad počnemo brojati....... imat ćemo novi off topic: koliko je puta spomenuta riječ kava?  |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Zuti kartoni su stigmatizirajuci, stoga njihovu upotrebu (nakon loseg iskustva) smatramo kontraproduktivnom.
Misljenja sam da se bit ove rasprave rasplinjuje pokusajem koristenja autoviktimizacije kao metode pravdanja vlastitih postupaka.
U svemu napisanom nema celofana, vec poticaja na racionalno shvacanje problema. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
ne slažem se leon, niti se smatram žrtvom.
niti želim da me netko smatra žrtvom.
način na koji se izražavam, kaveni, je moj.
nemam ga namjeru mijenjati.
što, jednostavno, znači da moji komentari neće biti tamo gdje nisu poželjni.
end of story. |
|
|
|
|
 |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol:  Muško
|
heheh...nekako sam se prepoznao - lega, nemam toliko posjed da pokriva razdaljinu izmedju nas dvoje (mene i nje). tako daaa...ne. sori. varas se. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt  |
|
|
 |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol:  Muško
|
sto se tice kave, posebno, gazdine kave - zasto to ikome smeta? ne kontam.
onak, ometajuca je za neku raspravu kao i neciji sig. opet, to je moje misljenje... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt  |
|
|
 |
Bilke
|
Stvar je dosta jednostavna. Kad je netko u dvojbi radi li nešto ispravno, treba se pitati što bi bilo kad bih se svi ponašali na isti način.
Recimo da gazda voli kavu, ja palačinke, Gemi sladoled, fatcat kikiriki, steam pizzu (i to kapričozu), Leon sušene bananice, a da DanicaV ne voli ništa.
I krene neki topic o OLJKu, ljudi pricaju o programu, predstavama, iznose dojmove, a u pola topica...
Gazda: Oće bit kave
Bilke: Ma ne treba mi, ja moram pojest par palačinki jer ću bit gladan
Gemi: Čula sam da će biti sladoleda, jeeeeeeeeee. Pošto sam blizanac u horoskopu, uzet ću odmah 2.
fatcat: ja sam u Australia, jedem kikiriki i gledam vas putem webcamera
Leon: Sušenih bananica sigurno neće biti pa ću natrpati pune džepove.
DanicaV: Ma meni je to sve bezveze. Niša mi ne treba...
Ovo bi bilo zanimljivo prvih 5-10 puta, ali 100? heeeeeeeeeejjjjjj....  )))))))) |
Zadnja promjena: Bilke; 29.06.2006. 10:41; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
nista ja tebe iz ovoga nisam skuzio... lega. |
|
|
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
Naravno da diktatura i cenzura nisu potrebne kao ni superopsirna pravila. Ali potrebna su neka minimalna pravila kojih se forumasi i administratori trebaju pridrzavati. Zbog toga dajem zutu kartu administratorima koji su svojom inakcijom doprinjeli ovoj situaciji. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
DanicaV
|
@Bilke,
jesam gunđalo (ali i FatCat je pomalo  ), ali da baš ništa ne volim.......
volim kavu, kirkiriki, kestenje, maline, kupine, dobro vino, pivo, putovanja, dobre filmove, knjige, pametne ljude čak i kad ne misle kao ja........
ipak moram ostati dosljedna svom liku i djelu dragog mi Kalimera.  |
Zadnja promjena: DanicaV; 29.06.2006. 10:35; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |
DanicaV
|
Ovo je super, u konačnici, svako svakome rek'o šta ima i putujmo dalje!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
 |
|