Autor |
Poruka |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
DEFINITIVNO je bitno radno vrijeme taxista u cameu.... kakva je sigurnost putnika ako ih kripl radnim vremenom i divljim smjenama tjera upravljati vozilom bez sna i dovoljnog odmora............. svakodnevno slusamo o metodama rukovodjenja te firme i sustavnom maltretiranju uposlenika. Cak cujem da je onaj kripl neskolovani od voditelja u Osijeku zbog sustavnog maltretiranja vozaca unaprijedjen i sad postavljen u Zagreb na bolje radno mjesto.............. |
|
|
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
DEFINITIVNO je bitno radno vrijeme taxista u cameu.... kakva je sigurnost putnika ako ih kripl radnim vremenom i divljim smjenama tjera upravljati vozilom bez sna i dovoljnog odmora............. svakodnevno slusamo o metodama rukovodjenja te firme i sustavnom maltretiranju uposlenika. Cak cujem da je onaj kripl neskolovani od voditelja u Osijeku zbog sustavnog maltretiranja vozaca unaprijedjen i sad postavljen u Zagreb na bolje radno mjesto..............
|
Ovdje DEFINITIVNO nije ni mjesto ni vrijeme da se priča o radnom vremenu taksista Cammea, jer će još ispasti da je čovjek zaspao i sam skrivio prometnu iako mu je pijana budala oduzela prednost! Mogao je biti bilo tko na mjestu vozača taksija, i to je problem, što nas pijane budale ubijaju po cesti, neki i pobjegnu pa ako si poginuo na licu mjesta im se uopće ne uzima u obzir to što su pobjegli. Ne mogu ni zamisliti što bi se tek pisalo da je taksist kriv... |
|
|
|
|
 |
Night5talker Ukupno postova: 70 Spol:  Nebitno
|
bitno da semafor na raskrižju frankopanske i svačićeve radi 24 sata, a onaj koji bi trebo na divaltovoj i svačićevoj se gasi u 23:00
trebalo bi se na tome poradit koji semafori su ključni i ostavit ih upaljeno 24 sata mislim da ce onda bar malo više pazit iako ima bogatih debila koji će i kroz crveno |
|
|
|
|
 |
Night5talker Ukupno postova: 70 Spol:  Nebitno
|
DEFINITIVNO je bitno radno vrijeme taxista u cameu.... kakva je sigurnost putnika ako ih kripl radnim vremenom i divljim smjenama tjera upravljati vozilom bez sna i dovoljnog odmora............. svakodnevno slusamo o metodama rukovodjenja te firme i sustavnom maltretiranju uposlenika. Cak cujem da je onaj kripl neskolovani od voditelja u Osijeku zbog sustavnog maltretiranja vozaca unaprijedjen i sad postavljen u Zagreb na bolje radno mjesto..............
|
možeš vozit 1 minutu i da te zabije neka bogata pijana budala koja ima audi i novaca koji su mu starci dali da se vozi pijan ko retardirana konjina zadnja,a možeš vozit do mora i nazad bez pauze i da sve prođe u redu... sad jos pokusavas prebacit krivnju covijeka koji ima prednost to je isto koda te auto pogazi kad ideš preko zelenog na pješačkom prijelazu i kažeš auto ima prednost jer je veće (bez obzira što mu je crveno)
tebi ko i ovom debilu treba oduzet vozačke pa će bit manje sranja |
|
|
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
|
možeš vozit 1 minutu i da te zabije neka bogata pijana budala koja ima audi i novaca koji su mu starci dali da se vozi pijan ko retardirana konjina zadnja,a možeš vozit do mora i nazad bez pauze i da sve prođe u redu... sad jos pokusavas prebacit krivnju covijeka koji ima prednost to je isto koda te auto pogazi kad ideš preko zelenog na pješačkom prijelazu i kažeš auto ima prednost jer je veće (bez obzira što mu je crveno)
tebi ko i ovom debilu treba oduzet vozačke pa će bit manje sranja
|
pazi bezgrjiesnika......ajde oduzmi mi vozacku, dodji po nju |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
nije kriv semafor i nije krivo taxi vozilo..kriv je pijani vozac i ne znam koji je klinac bitno sto je vozip.u svakom postu.. komplekse potisnite na koju sekundu..covjeka vise nema..djeca nemaju tatu...supruga muza itd. mogao ga je yugo ubit |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Predložimo promjenu zakona... tko pijan skrivi prometnu nesreću s povrijeđenima ili poginulima ZAUVIJEK
mu oduzeti dozvolu i strpati ga OBAVEZNO u zatvor bez obzira koliko godina ima.
Valjda će se ostali pijanci sjetiti da se ne sjeda za volan ako se pije.
Uz to - kazneno goniti i tatice koji sinčićima daju tolike mrcine od automobila znajući da balavci loču.  |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
audiworld

|
ne dozvolu nego auto |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Sumnjam da bi dotični lik uopće sjeo u Juga.
Zna li netko kako se frajer zove, kolike su mu povrede i gdje je sada? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
takvima nije problem kupiti drugi auto, ali dozvola bi mu sigurno jako nedostajala... |
|
|
|
 |
audiworld

|
ja ne vozim kao kreten i ne gazim ljude okolo pa mi je glupo sto se samo auto spominje... i vozacka je najmanji problem..treba sredstvo oduzet tj. auto pa ako te uhvate u drugom oduzet i taj i onome ciji je opizdit kaznu... a ovo da kupe auto ponovo..auto treba i prometnu..jel.a ona na ovjeru u MUP itd |
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Ja sam pisala o PIJANIM vozačima, a ne o takvima koji voze trijezni i pažljiivi su. |
|
|
|
 |
silence
Ukupno postova: 1135 Spol:  Nebitno
|
Mislim da nitko ne ide svjesno ubiti nekog na cesti, jednostavno svi misle da se to dogadja drugima i drugdje...žao mi je obitelji koja je ostala bez oca, supruga..., ali žalim i tog mladića, mnogi mladi vozači su previše sigurni i samouvjereni, greške se rade a ova je bila nepopravljiva. Dovoljno će ga mučiti savjest cijeli život, ne treba mu druge kazne...
Momak je iz Antunovca, inače ne pije , navodno je zaspao za volanom a bio je i pod utjecajem alkohola...Moglo se je dogoditi i da je samo zaspao za volanom, što reći, nema se što-tragedija još jedna u nizu koje se svakodnevno dogadjaju oko nas. |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
momak ne pije a bio pod utjecajem alkohola..zaspao... daj nemoj me zajebavat... ubio je covjeka i treba dobit 40 godina..nije to nesreca u kojoj mu je netko izletio na cestu pa ga je pokupio... ima raznih nesreca i neke su stvarno nesrece.. ali ovo je ubojstvo..cim je pod utjecajem alkohola nema opravdanja |
|
|
|
 |
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol:  Nebitno
|
Zasto ne napisu ime ubojice? |
|
|
|
|
 |
 |