Autor |
Poruka |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol:  Muško
|
To "fino se srede" pretpostavljam da se odnosi na bijele carape, fudbalerku "na prirodno", kravaticu od kurceve koze i tako to.... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ali bijele carape ni kurca ne vrijede ako lace nisu mrvicu prekratke.  Moram spomenuti i neizostavno kupanje u jeftinom aftr šejvu, ali toliko da sve oko tebe peku oči... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Allende
|
"Pino Silvestre" je zakon...ili je mozda "Brion" ipak malo "suftilniji" pa na njega ribe lakse padaju.....? |
Zadnja promjena: Allende; 12.05.2006. 18:32; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
Circa
|
Ma to ti je super, ja sam kontao neki "Ralon" ili tako nesto, ali bitno je da oči peku sve u krugu desetak metara... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Allende
|
Imas pravo. Jos ako se sve dogadja vikendom, pa dodju svjeze okupani...eto srece, eto radosti |
|
|
|
 |
Circa
|
... |
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
samo trodnevnom?
ne znam ja kako ove ostale, ali mi prave žene naj volimo da se naša muškarčina kupa isključivo o svetoj nediji-tribalo, ne tribalo!
naj mi je draži moj čovik kad mi na uvo pjevuši: NE VARAJ ME S GOLUBOM U RUKAMA, SLOBODA JE ROĐENA NA MUKAMA... joj što se ja ondak sva razmilim... joj mene |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
Circa
|
Znoj je, kako žene kažu, zakon za muškaraca, ali meni su neodoljive žene koje koriste "Vulvu", parfem za žene s mirisom vagine. To ti je brate zakon, vulvasta žena i usaftani mladić pa da vidiš kemije.... |
|
|
|
 |
paperje
|
mladiću, ti to iz iskustva? |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
bilo bi mi žal komaraca. ipak bi to bilo nehumano... |
|
|
|
|
 |
paperje
|
ma nemoj! pa nemoš se neljudski ponašat prema nekom tko čovjek nije
de stvarno, ljudi, kakvo je stanje s tim krvopijama u milom nam gradu? |
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
ni žene nisu pa se prema njima ponašamo humano... |
|
|
|
|
 |
paperje
|
imaš pravo, gazda! ipak smo viša bića nego ovi kojima ti pripadaš  |
|
|
|
 |
 |
|