Autor |
Poruka |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Isti oni koji su skupljali peticiju za školu nisu se pobrinuli da nešto konkretno i učine.
|
Što su to građani konkretno i mogli napraviti, osim prikupljene potpise predati vlasti- gradu..što smo i učinili..
A to što će ova vlast (nemojte se ljutiti, ali političari kad pričaju svi krive one koji su bili na vlasti prije njih- stalno gledaju u "retrovizor" )učiniti, vidjet ćemo na kraju mandata. |
|
|
|
|
 |
Chavez Ukupno postova: 18 Spol:  Nebitno
|
Svaka čast GPP-u i direktoru Mediću na ovom projektu. Čestitke i Bubalu općenito kada je riječ o ulaganju u Cvjetno naselje, zaista godinama je taj dio grada bio zapostavljen i nikada se u ništa nije ulagalo. Ove godine čujem tamo je postavljena rasvjeta na nogometno igralište i u tijeku su radovi na asfaltiranju jednog velikog novog naselja u ulici Jela. Zaista, mi građani CNO-a možemo reći da po prvi puta imamo svog gradonačelnika. Krešo samo naprijed!! Pohvale i predsjedniku vijeća mjesnog odbora Borisu Mlinareviću. Samo tako nastavite. |
|
|
|
|
 |
|
Ova vlast na čelu s Mlinarevićem je već dosta napravila, a vjerujem da će se uskoro i krenuti u realizaciju projekta nove škole u Briješću. |
|
|
|
|
 |
Freya
Ukupno postova: 30 Lokacija: In Between Spol:  Žensko
|
Čitajući vijest o novim busevima koji bi trebali biti uvedeni u CNO, istina, jako sam se iznenadila.
Daj Bože da to zaživi i ostane tako.
Što se tiče vlasti u Gradu Osijeku, svaka, ali baš svaka je obećavala kojekakve bajke i pričice, većinom bez realizacije.
jedna vlast započne projekt, druga ga proba realizirati, treća koja ga završi ga svojata i trudi se ispasti heroj.
Zar ne bi trebali biti svi složni i ne kriviti druge (onu vlast prije) i naravno dovršenim projektima se radovati, ne pokušavajući sebično prikupljati političke poene? |
|
_________________ ... Under spell ... |
|
|
 |
stari Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
marin55 Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
Neznam zasto se vi neki bunite i prigovarate, vi ste ocito jedni od onih kojima nikada nije dobro i uvijek im nesto nije po volji! Gospodo draga pa godinama se nije nista radilo i ulagalo u cvijetno naselje, a sada unazad godinu dana-igralište za djecu, reflektori, pješačka staza, spomenik braniteljima, kanalizacijska mreža, radi se na projektima nove rasvjete, gotov je projekt za novu školu, izgradnja ulice jela, asfaltiranje cesta u briješću, i ostali komunalni problemi itd itd. Neznam šta je tu loše, pa nemože se preko noći svima ugoditi i napraviti odjednom da sve bude idealno, ali mislim da se konačno nešto ulaže i kod nas i zato čestitke mjesnom odboru i svakako hvala Gradonačelniku koji nam pruža punu podršku u svim projektima! |
|
|
|
|
 |
|
Slažem se u potpunosti.
Da nije Bubala nikada ništa ne bi dobili u Cvjetnom naselju. Više smo dobili u 1,5 godinu mandata Mlinarevića kao predsjednika MO Cvjetno i Bubala kaogradonačelnika, nego u zadnjih 20 godina. |
|
|
|
|
 |
snaša
|
Zar Vam se ne čini da je naše naselje Briješće malo zanemareno ?
Nabrajate te silne projekte u cvjetnom a što s nama ?
Ako se to sve što ste nabrojali i ostvari..svaka Vam čast.
Barem ćemo se imati čemu nasmijati kad budemo ovo čitali nakon par godina . |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
stari Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
Briješće svakako dolazi na red i nikako nije zanemareno , a zbog predstojećih radova na kanalizaciji koji slijede početkom iduće godine nije razumno izvoditi bilo kakve radove , a koje bi već za manje od godinu dana rušili, ili imate prijedlog ?
Trenutno se za neasvalirane ulice koje se vežu na Zelenu ulicu ugovara izrada projektne dokumentacije.
A što se tiče nabrojanih projekata , oni su već ostvareni , pa se eto ipak možemo nasmijati , ali radosno. |
|
|
|
|
 |
snaša
|
A što se tiče nabrojanih projekata , oni su već ostvareni , pa se eto ipak možemo nasmijati , ali radosno.
|
Ma svaka čast, ja ću barem što se mene tiče, smijeh i radost ostaviti za onaj tren kad ne budem morala septiču ispumpavati..ako Vas tješi radujem se što ostatak naše MO ima kanalizaciju i ne djeli ove muke s nama. |
|
|
|
|
 |
libometuki Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
auu jeste se pretrgali, dobili smo ČAK 1,2,3,4,5,6,7,8 OSAM novih linija, od koje se većina poklapa sa čepinskim i briješćanskim (bolje da niste uvodili)...da mi je znati samo koja će osoba stići na posao ili dijete u školu busom u 7 : 45, koja će osoba ako radi do 15h stići na bus u 15 : 05, pa mislim stvarno, 'ko je radio raspored svaka mu čast ?? bitno da se uvazena ekipica koja puno radi za nase naselje vec uslikala na novoj stanici nove super raspoređene linije  |
|
|
|
|
 |
marin55 Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
gospoda kojoj je kasno u 7:45 neka ide ranijom linijom, a raspored je vjerovatno radio GPP koji ce ga i korigirati po potrebi, a "uvazena ekipica" naravno puno radi da, dosad nitko nije radio pa se nije ni slikao, bolje bi bilo da si dao prijedlog promjene polazaka, nego sto pises gluposti. |
|
|
|
|
 |
snaša
|
Evo konstruktivni prijedlog i ovdje (sad citiram samu sebe s gpp-ovog foruma http://www.gpp-osijek.com/forum/viewtopic.php?f=3&p=3378#p3378 ):
"Izuzetno me obradovala vijest o ovoj novoj liniji !
Ali kako vidim kao i sve novo što se uvede treba neke preinake, zato nemjte moj prijedlog shvatiti kao kritiziranje.
Polasci iz Cvijetnog naselja u 6,10; 7,05; 12,15 ; 13,05 ; 13,55 se poklapaju s polascima iz Čepina i Briješća i osim što se ove autobuse rasteretili putnicima niste ništa drugo napravili...moj predlog bi bio da se ti polasci pomaknu za bar pola sata jer mislim da je potrebnija češća povezanost s gradom.
U smjeru Cvjetnog naselja s Gajevog trga autobusi koji kreću u 6,25; 7,30 ; 12,35; 13,30 ; 14,15 su isto u pokalpanju s autobusima za Briješće i Čepin , ponegdje na ovoj relaciji npr: u 14,15 idu dva autobusa u 14,25 za Čepin i u 14,20 jedan za Briješće...dakle ukupno četiri autobusa s razlikom od par minuta...da li je to stvarno neophodno ?
Unaprijed zahvaljujem na razumjevanju "
Dobrom voljom i s malo truda se da sve riješiti. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
 |
|