Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Na zahtjev putnika, GPP uvodi kružnu autobusnu liniju za Cvjetno naselje!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
snaša

Ukupno postova: 820
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.09.2010. 6:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

stari je napisao/la :
Isti oni koji su skupljali peticiju za školu nisu se pobrinuli da nešto konkretno i učine.

Što su to građani konkretno i mogli napraviti, osim prikupljene potpise predati vlasti- gradu..što smo i učinili..

A to što će ova vlast (nemojte se ljutiti, ali političari kad pričaju svi krive one koji su bili na vlasti prije njih- stalno gledaju u "retrovizor" )učiniti, vidjet ćemo na kraju mandata.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Chavez
Ukupno postova: 18
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.09.2010. 9:11 
Naslov:  

Svaka čast GPP-u i direktoru Mediću na ovom projektu. Čestitke i Bubalu općenito kada je riječ o ulaganju u Cvjetno naselje, zaista godinama je taj dio grada bio zapostavljen i nikada se u ništa nije ulagalo. Ove godine čujem tamo je postavljena rasvjeta na nogometno igralište i u tijeku su radovi na asfaltiranju jednog velikog novog naselja u ulici Jela. Zaista, mi građani CNO-a možemo reći da po prvi puta imamo svog gradonačelnika. Krešo samo naprijed!! Pohvale i predsjedniku vijeća mjesnog odbora Borisu Mlinareviću. Samo tako nastavite.

Chavez
Post Postano: 20.09.2010. 9:17 
Naslov:  

snaša je napisao/la:
stari je napisao/la :
Isti oni koji su skupljali peticiju za školu nisu se pobrinuli da nešto konkretno i učine.

Što su to građani konkretno i mogli napraviti, osim prikupljene potpise predati vlasti- gradu..što smo i učinili..

A to što će ova vlast (nemojte se ljutiti, ali političari kad pričaju svi krive one koji su bili na vlasti prije njih- stalno gledaju u "retrovizor" )učiniti, vidjet ćemo na kraju mandata.
Ova vlast na čelu s Mlinarevićem je već dosta napravila, a vjerujem da će se uskoro i krenuti u realizaciju projekta nove škole u Briješću.

Freya

Ukupno postova: 30
Post Postano: 20.09.2010. 10:50 
Naslov:  

Čitajući vijest o novim busevima koji bi trebali biti uvedeni u CNO, istina, jako sam se iznenadila.
Daj Bože da to zaživi i ostane tako.
Što se tiče vlasti u Gradu Osijeku, svaka, ali baš svaka je obećavala kojekakve bajke i pričice, većinom bez realizacije.
jedna vlast započne projekt, druga ga proba realizirati, treća koja ga završi ga svojata i trudi se ispasti heroj.
Zar ne bi trebali biti svi složni i ne kriviti druge (onu vlast prije) i naravno dovršenim projektima se radovati, ne pokušavajući sebično prikupljati političke poene?

Ukupno postova: 9
Post Postano: 20.09.2010. 12:23 
Naslov:  

stari je napisao/la: Isti oni koji su skupljali peticiju za školu nisu se pobrinuli da nešto konkretno i učine. Tek ovog proljeća , dakle ova gradska vlast pokrenula je ishođenje lokacijske dozvole za novu školu . Sada nakon što se ista dobije slijedi izrada glavnog projekta, a potom osiguranje sredstava i gradnja škole. Dakle peticija je očito bila samo mala politička predstava bez konkretizacije , a stvarno rješavanje ovog zaista problema za ovu sredinu prihvatila se ova gradska uprava na čelu s Gradonačelnikom Bubalom.
snaša je napisao/la:
Redakcija 031 je napisao/la :

Boris Mlinarević, predsjednik MO Cvjetno, kaže kako se do sada ni jedan sugrađanin nije žalio MO na novi vozni red jer .

Gospodine Mlinareviću ,

Kao što nema ništa ni od prokopavanja i čišćenja kanala uz cestu, kao što ste Vi osobno obećali da će biti do početka listopada.
Evo meteorolozi najavljuju jake kiše, hoćemo li opet zvati novinare po koji znam put ?

Nije li upravo ovo neutemeljeno prozivanje ?

marin55
Ukupno postova: 8
Post Postano: 20.09.2010. 14:10 
Naslov:  

Neznam zasto se vi neki bunite i prigovarate, vi ste ocito jedni od onih kojima nikada nije dobro i uvijek im nesto nije po volji! Gospodo draga pa godinama se nije nista radilo i ulagalo u cvijetno naselje, a sada unazad godinu dana-igralište za djecu, reflektori, pješačka staza, spomenik braniteljima, kanalizacijska mreža, radi se na projektima nove rasvjete, gotov je projekt za novu školu, izgradnja ulice jela, asfaltiranje cesta u briješću, i ostali komunalni problemi itd itd. Neznam šta je tu loše, pa nemože se preko noći svima ugoditi i napraviti odjednom da sve bude idealno, ali mislim da se konačno nešto ulaže i kod nas i zato čestitke mjesnom odboru i svakako hvala Gradonačelniku koji nam pruža punu podršku u svim projektima!

Chavez
Post Postano: 20.09.2010. 14:24 
Naslov:  

marin55 je napisao/la:
Neznam zasto se vi neki bunite i prigovarate, vi ste ocito jedni od onih kojima nikada nije dobro i uvijek im nesto nije po volji! Gospodo draga pa godinama se nije nista radilo i ulagalo u cvijetno naselje, a sada unazad godinu dana-igralište za djecu, reflektori, pješačka staza, spomenik braniteljima, kanalizacijska mreža, radi se na projektima nove rasvjete, gotov je projekt za novu školu, izgradnja ulice jela, asfaltiranje cesta u briješću, i ostali komunalni problemi itd itd. Neznam šta je tu loše, pa nemože se preko noći svima ugoditi i napraviti odjednom da sve bude idealno, ali mislim da se konačno nešto ulaže i kod nas i zato čestitke mjesnom odboru i svakako hvala Gradonačelniku koji nam pruža punu podršku u svim projektima!
Slažem se u potpunosti.
Da nije Bubala nikada ništa ne bi dobili u Cvjetnom naselju. Više smo dobili u 1,5 godinu mandata Mlinarevića kao predsjednika MO Cvjetno i Bubala kaogradonačelnika, nego u zadnjih 20 godina.

snaša

Post Postano: 20.09.2010. 15:03 
Naslov:  

Zar Vam se ne čini da je naše naselje Briješće malo zanemareno ?
Nabrajate te silne projekte u cvjetnom a što s nama ?
Ako se to sve što ste nabrojali i ostvari..svaka Vam čast.
Barem ćemo se imati čemu nasmijati kad budemo ovo čitali nakon par godina .

Ukupno postova: 9
Post Postano: 20.09.2010. 16:04 
Naslov:  

snaša je napisao/la: Zar Vam se ne čini da je naše naselje Briješće malo zanemareno ?
Nabrajate te silne projekte u cvjetnom a što s nama ?
Ako se to sve što ste nabrojali i ostvari..svaka Vam čast.
Barem ćemo se imati čemu nasmijati kad budemo ovo čitali nakon par godina .
Briješće svakako dolazi na red i nikako nije zanemareno , a zbog predstojećih radova na kanalizaciji koji slijede početkom iduće godine nije razumno izvoditi bilo kakve radove , a koje bi već za manje od godinu dana rušili, ili imate prijedlog ?
Trenutno se za neasvalirane ulice koje se vežu na Zelenu ulicu ugovara izrada projektne dokumentacije.
A što se tiče nabrojanih projekata , oni su već ostvareni , pa se eto ipak možemo nasmijati , ali radosno.

snaša

Post Postano: 20.09.2010. 19:09 
Naslov:  

stari je napisao/la :

A što se tiče nabrojanih projekata , oni su već ostvareni , pa se eto ipak možemo nasmijati , ali radosno.

Ma svaka čast, ja ću barem što se mene tiče, smijeh i radost ostaviti za onaj tren kad ne budem morala septiču ispumpavati..ako Vas tješi radujem se što ostatak naše MO ima kanalizaciju i ne djeli ove muke s nama.

libometuki
Ukupno postova: 3
Post Postano: 21.09.2010. 22:03 
Naslov:  

auu jeste se pretrgali, dobili smo ČAK 1,2,3,4,5,6,7,8 OSAM novih linija, od koje se većina poklapa sa čepinskim i briješćanskim (bolje da niste uvodili)...da mi je znati samo koja će osoba stići na posao ili dijete u školu busom u 7 : 45, koja će osoba ako radi do 15h stići na bus u 15 : 05, pa mislim stvarno, 'ko je radio raspored svaka mu čast ?? bitno da se uvazena ekipica koja puno radi za nase naselje vec uslikala na novoj stanici nove super raspoređene linije Smile

marin55
Ukupno postova: 8
Post Postano: 22.09.2010. 7:41 
Naslov:  

libometuki je napisao/la:
auu jeste se pretrgali, dobili smo ČAK 1,2,3,4,5,6,7,8 OSAM novih linija, od koje se većina poklapa sa čepinskim i briješćanskim (bolje da niste uvodili)...da mi je znati samo koja će osoba stići na posao ili dijete u školu busom u 7 : 45, koja će osoba ako radi do 15h stići na bus u 15 : 05, pa mislim stvarno, 'ko je radio raspored svaka mu čast ?? bitno da se uvazena ekipica koja puno radi za nase naselje vec uslikala na novoj stanici nove super raspoređene linije Smile

gospoda kojoj je kasno u 7:45 neka ide ranijom linijom, a raspored je vjerovatno radio GPP koji ce ga i korigirati po potrebi, a "uvazena ekipica" naravno puno radi da, dosad nitko nije radio pa se nije ni slikao, bolje bi bilo da si dao prijedlog promjene polazaka, nego sto pises gluposti.

snaša

Post Postano: 22.09.2010. 7:59 
Naslov:  

Evo konstruktivni prijedlog i ovdje (sad citiram samu sebe s gpp-ovog foruma http://www.gpp-osijek.com/forum/viewtopic.php?f=3&p=3378#p3378 ):

"Izuzetno me obradovala vijest o ovoj novoj liniji !
Ali kako vidim kao i sve novo što se uvede treba neke preinake, zato nemjte moj prijedlog shvatiti kao kritiziranje.
Polasci iz Cvijetnog naselja u 6,10; 7,05; 12,15 ; 13,05 ; 13,55 se poklapaju s polascima iz Čepina i Briješća i osim što se ove autobuse rasteretili putnicima niste ništa drugo napravili...moj predlog bi bio da se ti polasci pomaknu za bar pola sata jer mislim da je potrebnija češća povezanost s gradom.
U smjeru Cvjetnog naselja s Gajevog trga autobusi koji kreću u 6,25; 7,30 ; 12,35; 13,30 ; 14,15 su isto u pokalpanju s autobusima za Briješće i Čepin , ponegdje na ovoj relaciji npr: u 14,15 idu dva autobusa u 14,25 za Čepin i u 14,20 jedan za Briješće...dakle ukupno četiri autobusa s razlikom od par minuta...da li je to stvarno neophodno ?
Unaprijed zahvaljujem na razumjevanju "

Dobrom voljom i s malo truda se da sve riješiti.

Skoči u forum: