| Autor |
Poruka |
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
e....jad neseri....
čovjek kupi novi evo i maloljetna pijana budala ti dođe i razbije ga.
Bolio bi me ***** da ga parkira i na sred ceste naopačke nemožeš nekome razbijati auto...tose neradi..to je bolesno i to treba izvaditi kičmu kroz usta! |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
 |
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol:  Muško
|
ne bi se trebalo iživljavati nad njima, tući ih palicama, letvama, cijevima, čupati im kičmu ili vaditi bubrege.... tada bi postajali isti kao oni, bolesnici... jednostavno - metak u čelo i amen - vozi! |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
 |
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Potrebno je samo početi primjenjivati hrvatske zakone i primjereno kazniti vandale. Zakon poznaje i neke druge mjere osim opomena i ukora, samo ih treba primjeniti. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
 |
|
lela-os Ukupno postova: 11 Lokacija: na sigurnom Spol:  Nebitno
|
Prošli tjedan su čovjeku zataknuli cijelu granu ruže za brisač,i naravno,izgrebali usput auto jer su je počupali do korijena.
Za uši ih treba vući do kuće i roditeljima pozvoniti u sitne sati sa pričom šta im djeca rade. |
|
|
|
|
|
 |
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
dajte ljudima smisao života u ovoj prčiji na kraju svijeta bez ikakvog potencijala za idućih 100 godina pa neće biti tolko vandala kad bi im vrijeme bilo kvalitetno ispunjeno.. |
|
|
|
|
|
 |
|
123456
|
nekima jednostavno nema pomoći, imaju vrlo jednostavnu mogućnost izbora - veći ili manji kalibar |
|
|
|
|
 |
|
simo031
|
Slažem se djelomićno sa tobom. Djeci treba kvalitetno ispuniti vrijeme, i to ako je ikako moguće sa fizičkim radom, tako da mogu bolje skontati koliko treba rada i odricanja da bi se nešto steklo u životu. Današnja djeca imaju previše u materijalnom smislu, a premalo u socijalnom. Zbog utrke za meterijalnim, većina nas roditelja ne provodi dovoljno vremena u druženju sa svojom djecom.
Djecu odgajaju televizori, igraće konzole, računala ili u najboljem slučaju kućni ljubimci, a rezultate takvog odgoja vidimo u ovoj temi i u redovima crne kronike. Nažalost svi smo postali žrtve ovog kvazi-kapitalističkog društva u kojem živimo, i nametnute nam bolesne potrebe za gomilanjem stvari iz materijalnog svijeta. |
|
|
|
|
 |
|
123456
|
upravo sam ovakve budalaštin ei predvidio u prvom postu da će hrpa "mudrih" glava izvlačiti kao uzroke problema... a istina je da je jedini i osnovni problme to što se radi o bespomoćnim idiotima kojima nikada ni nije bilo pomoći i nikada je i neće biti... a priče da potječu iz neperspektivne sredine, da su siromašni i sl. jednostavno nisu opravdanje za urođeni kretenizam... većina genijalaca, intelektualaca, znanstvenika je potekla iz siromaštva, što samo dokazuje da je ovo čista medicina kojoj nema lijka... osim onoga koji sam već nekoliko puta predložio! |
|
|
|
|
 |
|
simo031
|
"Budalaštine" (kako ti kažeš) koje sam napisao, iza sebe imaju kao pokriće iskustvo u odgoju dvoje djece. Starije dijete 18 godina (odličan učenik jedne osječke gimnazije) i mlađe 5 godina. Osim toga godine koje nosim na grbaći, donose i određeno životno iskustvo, što također daje određenu "težinu" mojim postovima. Dajem ti besplatan savjet. Bilo bi dobro da preispitaš svoje gore iznešene stavove, (bespomoćni idioti,urođeni kretenizam itd.) jer oni govore ponešto i o načinu na koji si i ti sam odrastao.
Pametnom dosta . . . |
|
|
|
|
 |
|
123456
|
čestitam, otkrio si da sam zapravo ja tako istraumatiziran skakao po autima... očekujem kaznenu prijavu  |
|
|
|
|
 |
|
simo031
|
Tvoji stavovi govore da si ti već dovoljno kažnjen ... |
|
|
|
|
 |
|
123456
|
no ne još toliko da pokušavam opravdati kretene  |
|
|
|
|
 |
|
simo031
|
Nepristojno je suditi sam o sebi ... |
|
|
|
|
 |
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
I opet ko najveci babci volite generalizirat stvari.....  |
|
|
|
|
|
 |
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
Sigurno je da to uglavnom rade idioti po povratku iz noćnog života.
dal su maloljetnici ili ne, ne znam...prije 5 godina bi dao ruku u vatru da su oni odgovorni ali sada ima nedojebanih idiota i sa 20,25 pa i 30.
druga stvar..po vlastitim iskustvu i iskustvu susjeda, prijatelja...siguran sam da su uzrok često i nerazjašnjeni računi među susjedima i ne znam što se svi na to čudite. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|