Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Oxygene: Musical Scale - Note C - house party - OTKAZANO!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
avantgarde
Ukupno postova: 818
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.02.2010. 10:15 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

b0nez je napisao/la :
pa cekaj, jesam ja lud? pa ovi decki malo malo sviraju po lokalnim bircevima besplatno, a sad je odjednom upad ni manje ni vise nego 100 kuna!?!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
avantgarde
Post Postano: 23.02.2010. 10:55 
Naslov:  

saba je napisao/la :
meni sam nije jasno šta tu košta 100kn ??? wtf em si vašington Very Happy Very Happy i neki likovi iz zoološkog, prije sam pratio tu scenu i bio dio te scene al za ove likove nikad nisam čuo, možda su to neke nove nade al opet 100kn ?

Sto kuna te kosta otvoren šank cijelu noc!!!

maddox_rumble

Ukupno postova: 848
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.02.2010. 14:42 
Naslov:  

mislim sta se cudite Very Happy

vani platis 20 eura da udjes i slusas mjuzu sa radija Very Happy

nisu ljudi navikli na ovakve stvari Very Happy

Ukupno postova: 147
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.02.2010. 18:25 
Naslov:  

b0nez je napisao/la:
pa cekaj, jesam ja lud? pa ovi decki malo malo sviraju po lokalnim bircevima besplatno, a sad je odjednom upad ni manje ni vise nego 100 kuna!?!

Po lokalnim bircevima haha .... kad se malo bolje uputis u njhove zivote i gdje su vec sve svirali zadnjih 10 god sto se bave time ... onda cu nesto vise komentirati. uostalom ako ti se ne sviđa izbor dj-eva nitko te ne tera da dodjes Smile

justice

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 23.02.2010. 18:56 
Naslov:  

plavusaa je napisao/la:
b0nez je napisao/la:

Po lokalnim bircevima haha .... kad se malo bolje uputis u njhove zivote i gdje su vec sve svirali zadnjih 10 god sto se bave time ... onda cu nesto vise komentirati. uostalom ako ti se ne sviđa izbor dj-eva nitko te ne tera da dodjes Smile

dobro čovjek kaže,de nas molim te @plavušo uputi gdje su ti "belosvetski" dj-i svirali ako ne po lokalnim birtijama?
i da ja naravno neću doći jer je ovo presmiješno ali me čisto onak zanima da nas malo uputiš

@avangarde nemoj mi se sad uvrijediti,he he...

Post Postano: 23.02.2010. 20:37 
Naslov:  

Boogaloo, Best, Tvornica, The Temple, Lazareti, Mungos, Sokol, Fun, Conty, Urban Klub, Aquarius , Londoner, Dos Locos , Del Lago, lounge bar Gušter, Opium, Exit , Makina, Hookah bar, lounge bar Angels, Noir, Marabu, također po Sloveniji, Srbiji i Bosni Smile

avantgarde
Post Postano: 24.02.2010. 1:00 
Naslov:  

justice je napisao/la :
plavusaa je napisao/la:
b0nez je napisao/la:

dobro čovjek kaže,de nas molim te @plavušo uputi gdje su ti "belosvetski" dj-i svirali ako ne po lokalnim birtijama?
i da ja naravno neću doći jer je ovo presmiješno ali me čisto onak zanima da nas malo uputiš

@avangarde nemoj mi se sad uvrijediti,he he...

Ma jok :*

Ne uvrstavam se u tu kategoriju Smile Sve kul!

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 24.02.2010. 1:05 
Naslov:  

maddox_rumble je napisao/la:
mislim sta se cudite Very Happy

vani platis 20 eura da udjes i slusas mjuzu sa radija Very Happy

nisu ljudi navikli na ovakve stvari Very Happy

Mislim da je ovo suvišno i komentirati...ne možeš, jednostavno NE MOŽEŠ uspoređivati Hrvtsku i neku stranu zemlju. Pogledaj kakav je mentalitet tih stranih zemalja, koliko stanovnika imaju, kolike su plaće...samo jedna kava vani dođe ajme, a kamo li neki takav party ili "slušaona pjesama s radija" i sl...kod nas je 100 kn suho zlato...usporedi klubove vani i kod nas...ovo ovdje sve ide u k... i ne može se usporediti ni sa sa Zagrebom, a kamo li s nekim klubom u npr. Njemačkoj, Austriji, Francuskoj...

Post Postano: 24.02.2010. 1:13 
Naslov:  

Ako je vec 100 kuna suho zlato, nekako mi se cini da ta cifra i nije puno za cjelonocni provod i opijanje. Zar ne? Moze se nekome line up svidjati ili ne, no na cijenu upada i ponudu nema rijeci zamjerke. Isto tako sa deset kuna nemas sto traziti vani, Ostani kod kuce i radi nesto korisnije.

Nitko tu ne radi nista za djabe, pa tako ni organizatori koji bez obzira koliko mal ili velik party bio, obvezno ostave jaja negdje po putu nebili ostali u minusu zbog ovakvog razmisljanja. Mozda da stave besplatan upad uz otvoren sank!? Hmmmm?

Post Postano: 24.02.2010. 1:17 
Naslov:  

avantgarde je napisao/la:
Ako je vec 100 kuna suho zlato, nekako mi se cini da ta cifra i nije puno za cjelonocni provod i opijanje. Zar ne? Moze se nekome line up svidjati ili ne, no na cijenu upada i ponudu nema rijeci zamjerke. Isto tako sa deset kuna nemas sto traziti vani, Ostani kod kuce i radi nesto korisnije.

Nitko tu ne radi nista za djabe, pa tako ni organizatori koji bez obzira koliko mal ili velik party bio, obvezno ostave jaja negdje po putu nebili ostali u minusu zbog ovakvog razmisljanja. Mozda da stave besplatan upad uz otvoren sank!? Hmmmm?

svaka čast. thx Smile al konstantno ljudi kukaju kako nema nista po gradu (pogotovo oni koji ne slusaju cajke) i onda se netko potrudi nesto napraviti i opet ne valja i sam se zna pljuvati po necijem trudu

Stella1989

Post Postano: 24.02.2010. 1:25 
Naslov:  

@avantgarde...osvrnula sam se na komentar maddox_rumble-a. A to je da se ne može uspoređivati Hrvatsku s ostalim zemljama kad smo po dosta toga manje razvijeni i ajmo reći zaostaliji, manje napredni.

Recimo, otići ćeš u Italiju i samo jednu kavu masno platiti, cca. 20 kn (a kod nas je kava 6-7 kn). Mentalitet, plaće...sve je to na daleko većem nivou nego kod nas, tako da se ne može usporediti s Hrvatskom u kojoj je jednostavno gospodarska i ekonomska situacija sve gora i gora. Kad bi se stavilo sve na vagu, npr. Hrvatska vs. bilo koja druga strana zemlja, vidjelo bi se da se nikako ne može uspoređivati.

Btw...oko ovog partyja...Ok je to što možeš pit koliko želiš/koliko ima...jedino je glupo ako se dobra cuga popije odmah i ostane nešto bezveze, neka jeftinjara.

Samo napominjem to da se Osijek ne može usporediti s nekim hrvatskim gradovima, a kamo li s nekim drugim zemljama...razlika kao nebo i zemlja.

Post Postano: 24.02.2010. 1:39 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:
@avantgarde...osvrnula sam se na komentar maddox_rumble-a. A to je da se ne može uspoređivati Hrvatsku s ostalim zemljama kad smo po dosta toga manje razvijeni i ajmo reći zaostaliji, manje napredni.

Recimo, otići ćeš u Italiju i samo jednu kavu masno platiti, cca. 20 kn (a kod nas je kava 6-7 kn). Mentalitet, plaće...sve je to na daleko većem nivou nego kod nas, tako da se ne može usporediti s Hrvatskom u kojoj je jednostavno gospodarska i ekonomska situacija sve gora i gora. Kad bi se stavilo sve na vagu, npr. Hrvatska vs. bilo koja druga strana zemlja, vidjelo bi se da se nikako ne može uspoređivati.

Btw...oko ovog partyja...Ok je to što možeš pit koliko želiš/koliko ima...jedino je glupo ako se dobra cuga popije odmah i ostane nešto bezveze, neka jeftinjara.

Samo napominjem to da se Osijek ne može usporediti s nekim hrvatskim gradovima, a kamo li s nekim drugim zemljama...razlika kao nebo i zemlja.

Pa kad kod nas izlaze djeca od 15 god, di toga jos ima i onda narawno da je problem platiti ulaz i 10kn kad izađu sa 30kn.
Nebrini se Osjecka pivovara je sponzor nece biti jeftinjare.

Stella1989

Post Postano: 24.02.2010. 1:48 
Naslov:  

plavusaa je napisao/la:
Pa kad kod nas izlaze djeca od 15 god, di toga jos ima i onda narawno da je problem platiti ulaz i 10kn kad izađu sa 30kn.
Nebrini se Osjecka pivovara je sponzor nece biti jeftinjare.

Mladi izlaze i drugdje, a da su mlađi od 18, tako da... Wink

A da je totalno drugačiji mentalitet u HR i vani, to nitko ne može reći da nije jer bi to značilo da nema pojma ili da jednostavno ne želi vidjeti ono što je preočito, i to već dosta dugo.

Party kao party mi se čini ok, 100 kn u biti je opravdana cijena jer je cuga neograničena. Bilo bi puno kad u tu cijenu ne bi ulazila cuga.

Eto...tko ide, nek uživa i nek se zabavi na partyju i obavijesti nas kako je bilo. osijek031.com smile

Ukupno postova: 64
Post Postano: 24.02.2010. 3:07 
Naslov:  

he he. jbt da svira sinan sakić i da je otvoren šank cijelu noć za bijednih 100 kn išao bi i toliko se uništio od cuge da bi mi bilo svejedno šta svira Very Happy . u tvrđi dok obiđem tufnu, top, matrix... zdrobim 100 kn za jednu rundu u gore navedenim

ovako solidna podrška lokalnih dj-eva + otvoren šank za pišljivih 100 kn = jako dobra prilika

svaka čast organizatorima

justice

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 24.02.2010. 10:07 
Naslov:  

plavusaa je napisao/la:
Boogaloo, Best, Tvornica, The Temple, Lazareti, Mungos, Sokol, Fun, Conty, Urban Klub, Aquarius , Londoner, Dos Locos , Del Lago, lounge bar Gušter, Opium, Exit , Makina, Hookah bar, lounge bar Angels, Noir, Marabu, također po Sloveniji, Srbiji i Bosni Smile

bah...

i ovo kao nisu lokalne birtije???
u ZG su ovo lokalne birtije kao i ovi ostali moćni "klubovi",al dobro boli me k. sam se vi zabavite

Skoči u forum: