Autor |
Poruka |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
dino_bno je napisao/la: ›
Zene moje...ostavite se vi nogometa
|
glup malo ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol: Muško
|
ja ne kuzim vas sto tolko truda svaki put ulazete da o nogometasima pricate ko o najvecim debilima
nisu oni krivi sto je nogomet najpopulariniji sport i sto se od njega dobro zivi,nisu oni krivi za mozda vase niske place i moguce losa radna mjesta,a npr zavrsili ste fakultet(da ne bi bilo zabune,ja ne mislim da je to u redu),ali stvarno nekad s tim svojim kvazi inetelektualnim stavom pretjerujete
ja im zelim sto prije da dobiju place i da nastave ovako |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ne znam šta ste se svi okomili na nogometaše... ne kažem da su ni sjajni i bajni i da se ne kurče, ali to je njihov posao... isto ko što je nekom posao dijelit letke za kaufland il šta ja znam, tako je i njima posao ići na treninge i tekme... znači, on je nogometaš i ko ga jebe, on smrdi i baš mi je drago što nema para... pa dajte ljudi, pročitajte malo šta pišete... po čemu je sada nogometaš drugačiji od nekg ko radi u pevecu... jbg, dobije se para ( ovo govorim kako bi trebalo biti ), kurči s, jbg, to je takav život... mislite da se onaj iz peveca ne bi kučio ko nogometaši da ima plaću 15 000 - 20 000 plaću.... bio bi isti kao i nogometaši... kada ste tako pametni i mislite da je to neki lagani život i uživanje u parama, šta onda niste svi lijepo otišli trenirati i pičiti nogoš, neg sada sjedite pred kompovima i pljujete po nekome ko pošten zaradi svoj novac... prvo razmislite malo onda serite po drugima... btw, da ne bi bil oda sam ja sad neki nogometaš, lovator ili šta ja znam... ja sam ist samo jedan običan čovjek sa završenim zanatom i godinu dana sam bez posla... ali ipak ne serem po drugima zbog njihovog uspjeha... osim političarima koji su se samo pošten nakrali, a ne zaradili, al ito je već druga tema... |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
što je najgore ne zarađuju oni ni 15 - 20 milja već 10 - 15 milja BRUTO. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
... mene ovdje ne smeta činjenica što nogometaši zarađuju tolike iznose (uredu je kad se sagleda koliko pravi nogometaš mora trenirati, čega se odriče i same činjenice da je nogomet popularan, a ne npr. atletika) već to što su ovdje prikazani kao najveći patnici jer sad nemaju za BMW ??? wtf jel' to bmw ide po defaultu ???
mene više zabrinjavaju radnici peveca koji ne dobivaju plaću ili npr. seljaci koji su ostali bez poticaja |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
eh, da su učili, sada bi možda bili specijalisti za kardiovaskularne bolesti ili asistenti na biologiji, a oni su uzeli balun pod noge... KO IH JEBE |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
Plaće i vrijednost nogometaša (uglavnom) određuje tržište. Kao što tržište radne snage određuje i plaće radnika (bar je tako u normalnim zemljama). Slažem se da su neki nogometaši preplaćeni u odnosu na ono što prezentiraju na terenu. No bez obzira na sve, ja cijenim jednog Modrića, Eduarda, Pranjića i ostale jer su svoju lovu zaradili pošteno, svojim trudom i talentom. Za razliku od raznoraznih Todorića, Gucića, Kutli, Rajića, Keruma, Vidoševića...(mogao bih pisati do ujutro) |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... mene ovdje ne smeta činjenica što nogometaši zarađuju tolike iznose (uredu je kad se sagleda koliko pravi nogometaš mora trenirati, čega se odriče i same činjenice da je nogomet popularan, a ne npr. atletika) već to što su ovdje prikazani kao najveći patnici jer sad nemaju za BMW ??? wtf jel' to bmw ide po defaultu ???
mene više zabrinjavaju radnici peveca koji ne dobivaju plaću ili npr. seljaci koji su ostali bez poticaja
|
Upravo to je suština onog što i meni smeta i zbog čega sam se javio na ovu temu.
Pratim nogomet otkad znam za sebe i jako dobro znam kakvo je stanje na tržištu, koliko nogometaši treniraju, čega se sve odriču radi karijere itd. itd.
Ali, jednostavno mi ne možeš plasirati članak koji otprilike kaže "Jadni nogometaši, sad više nemaju ni za BMW"! To je van svake pameti.
@Preacher
I meni raznorazni tajkuni idu na jetra, ali ne možeš ni njima oduzeti da su u danin trenucima imali i talenta i truda da isplivaju daleko iznad prosjeka i budu to što jesu. Da je lako biti milijunaš, svi bi to bili. |
|
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
I meni raznorazni tajkuni idu na jetra, ali ne možeš ni njima oduzeti da su u danin trenucima imali i talenta i truda da isplivaju daleko iznad prosjeka i budu to što jesu. Da je lako biti milijunaš, svi bi to bili.
[/quote]
Da, imali su talenta, ali za lopovluk! (bar ovi koje sam nabrojao) |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mene više zabrinjavaju radnici peveca koji ne dobivaju plaću ili npr. seljaci koji su ostali bez poticaja
|
Totalno ste promašili poantu ovog teksta! |
|
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
MegaSmrT je napisao/la: ›
eh, da su učili, sada bi možda bili specijalisti za kardiovaskularne bolesti ili asistenti na biologiji, a oni su uzeli balun pod noge... KO IH JEBE
|
BRAVO!!!! |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
Eno koliko vidim, Vida za kojih mjesec dana prelazi u Dinamo za milijun ojra.
Za njim će otići još par njih i onda opet sve iz početka, tj. nigdje ništ narednih 5-6 godina... pa ti onda budi lud i navijaj za Osijek... |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Brick Top je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Za njim će otići još par njih i onda opet sve iz početka, tj. nigdje ništ narednih 5-6 godina... pa ti onda budi lud i navijaj za Osijek...
|
to ti je sudbina malih sredina u (gotovo) svim sportovima - i ne samo sportovima (kazalište npr.). Ljudi idu za vecim izazovima i vecom lovom. Nije za zamjeriti! A na nama je da stvorimo uspjesnu i stimulativnu sredinu bar za nesto... pa da onda ljudi u Osijek dolaze....ah, bojim se da su to samo pusti snovi! |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Brick Top je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Za njim će otići još par njih i onda opet sve iz početka, tj. nigdje ništ narednih 5-6 godina... pa ti onda budi lud i navijaj za Osijek...
|
24sata. Pa tko njima vjeruje!? |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zene moje...ostavite se vi nogometa