Autor |
Poruka |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
uzeli ljudima parking i sad jedu govna kak ostavljaju aute na stazi, pa aj nek mi netko ponudi logično riješenje, tipa, gdje parkirat ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Is, mogao bih ja nositi fotić pa slikavati stalno, samo što bih onda više stajao nego vozio. Kažem, stvarno se puno vozim, (prosječno sat-dva dnevno; prije par tjedana sam, nenamjerno, napravio 400 km u jednom tjednu  ) i situacija je puno gora. |
|
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Hmm, ovo treba vidjeti što kaže ZSPC - mene to strašno uzrujava, pogotovo kad mi ulete u mrtvi kut i odjednom samo osvanu kraj tebe, a znaš da ih tu ne smije i ne treba biti.
|
Bogami, Nepokoreni je u pravu (ako ja ispravno tumačim ovu odredbu zakona)
Članak 112. Zakona o sigurnosti prometa na cestama kaže:
(1) Vozači bicikla dužni su se kretati biciklističkom stazom ili biciklističkom trakom, a ako one ne postoje, što bliže desnom rubu kolnika.
(2) Ako se dva ili više vozača bicikala, mopeda ili motocikala kreću u skupini, dužni su kretati se jedan iza drugoga.
(3) Novčanom kaznom u iznosu od 300,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka. |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Sorry, Sedma, ali ako nema biciklističke staze, moraš vozit po cesti... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
Ima nešto oko čeg se neće žaliti?Na bicikliste..pa kog briga...:\ Stvarno sam bezveze bacio 4 minute čitanja ovih gluposti... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
 |
|
Trebale ti 4 minute da pročitaš tekst?  A ako misliš na komentare, lijepo od tebe što ih nazivaš glupostima. To što ti misliš da "koga briga" ne znači da nema ljudi koje je briga za ovu temu. |
|
|
|
|
 |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
Šta ih briga što neko brže vozi bicikl ili tak nešto?
XD a da jednostavno priznate da ste ostarili i postali stare prdonje kojima apsolutno sve smeta XD |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
 |
|
XD a da jednostavno priznate da ste ostarili i postali stare prdonje kojima apsolutno sve smeta XD
|
Hm, ne bi bilo loše da odvojiš i 40 minuta za čitanje članka. |
|
|
|
|
 |
|
XD a da jednostavno priznate da ste ostarili i postali stare prdonje kojima apsolutno sve smeta XD
|
Ovaj komentar nema veze s vezom.
Hm, ne bi bilo loše da odvojiš i 40 minuta za čitanje članka. Sad bih tu nešto još napisao o tome kako ecstasy očito stvara teška oštećenja na mozgu, ali to definitivno nakon ovako suvislih komentara i ne treba napisati.
I molio bih administraciju i moderatore da NAPOKON pooštre politiku prema trolanju, flejmanju i ostalim vrstama postova koji ometaju normalno raspravljanje na forumu, jer je trenutno TOTALNI nered. (Citirani gospodin ima avatar uvredljivog sadržaja, simbol jedne religije kako se baca u koš za otpatke, obraća li pažnju na ovo itko?) |
Zadnja promjena: zen031; 15.10.2009. 16:11; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Zašto misliš da je to kažnjivo? To što ne voze biciklističkom može ići jedino njima na savjest, al' ne možeš ih kazniti za to.
|
Ne mislim da je to kažnjivo, ZNAM da je
Prema članku 112. stavak 3 Zakona o sigurnosti prometa na cestama!
Da ne bude zabune, evo cijeloga članka (dobro ga tumačiš)
Članak 112.
(1) Vozači bicikla dužni su se kretati biciklističkom stazom ili biciklističkom trakom, a ako one ne postoje, što bliže desnom rubu kolnika.
(2) Ako se dva ili više vozača bicikala, mopeda ili motocikala kreću u skupini, dužni su kretati se jedan iza drugoga.
(3) Novčanom kaznom u iznosu od 300,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
eto mene recimo zanima kada će policija početi kažnjavati vlasnike automobila koji se parkiraju po biciklističkoj stazi ili recimo pješake koji hodaju po istoj
|
mene zanima kad će policjoti početi kažnajvati gospodu s skupocjenim automobilima, a ne samo prolaziti kraj njih i ljepiti kazne na jugiće i fićeke?
a što se tiče biciklista. i podržavam i ne vožnju po pješačkim stazama. voziti po nekoj od ulica, pored pažljivih vozača automobila... ne... ali opet, neki biciklisti voze Toure de Osijek po pločnicima ... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
@zen slažem se s tobom u potpunosti što se tiče teme o biciklistima,pogotovo što se tiče ovog sranja što su napravili u DG.
ali ovo mi je prismetalo,ovo je i dalje slobodna zemlja u kojoj svatko može imati šta god želi na avataru... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
|
Slobodno može imati avatar koji želi dok ne zadire u prava drugih. |
|
|
|
|
 |
 |