Autor |
Poruka |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Pomislio sam da se ovdje radi o brizi za izgled i funkcionalnost grada.
Naravno, još jedan predizborni skup, sada vidimo tko stoji iza toga.
Koliko pamtim ti Zeleni su bili na vlasti do siječnja ove godine pa ništa nisu napravili, čak su dobili i svoj odjel u poglavarstvu.
Moje mišljenje je da prostor koji je u vlasništvu grada ostane takav kakav je i sada. A prostor Bijele lađe, je privatan te neka grade na istom mjestu objekt koji će imati istu visinu i površinu kao i Bijela lađa. Svejedno mi je koja će namjena biti. To je pošteno. |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ček, ček... A Završki se tu našao kao neutralan, slučajno je on predsjednik (ili što već) GČ??? Pa, prošlo je već nekoliko mjeseci otkad se hvalio na TV (ne sjećam se kojoj, vjerojatno STV) kako je sadio nekakvo drveće po Štrosiki, kao, negdje do pola je stigao. A ja od tada pogledom tražim te zelene oaze i osim prašnjavih tračnica ne vidim ništa (mislim, kad se sjetim pogledati - nije baš da blenem po cijele dane tražeći...). Ako netko ima kakvu fotografiju neka pusti - ostavljam varijantu da ja nisam dobro vidjela... |
|
|
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
A gdje si ti pročitala da se Završki našao kao neutralan. Pa on je predsjednik GČ, tko treba podržati stanovnike i stanare ako ne predsjednik GČ.  |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
errrr Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
Treba graditi i raditi, to je jedini isparavan put za izvlačenje iz letargije u koju je Osijek (ali i cijela slavonija) zapao. Parkova u Osijeku ionako ima dovoljno i na njihovo održavanje se potroši prilična svota proračunskog novca, dok su nam nogostupi i ceste po gradu rupave ko švajcarski sir.Ulasci u Grad bilo s južne, bilo s istočne ili zapadne strane su nam katastrofa, doživljaj je kao da ulaziš u neku selendru kojoj je i Bog rekao laku noć. Ali da je barem uređeno pa neka je skromno i jadno, ali ni to nije već uz samu cestu rastu doslovno đungle i šiprazi viđeni jedino u filmovima o vijetnamskom ratu.
Zato toj Zelenoj ekipi predlažem da zasuču rukave, uzmu u ruke sjekire i pile i bace se na konkretne poslove uređenja okoliša o kojem se toliko brinu. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Zato toj Zelenoj ekipi predlažem da zasuču rukave, uzmu u ruke sjekire i pile i bace se na konkretne poslove uređenja okoliša o kojem se toliko brinu.
|
poput tebe ? |
|
|
|
|
 |
|
Zato toj Zelenoj ekipi predlažem da zasuču rukave, uzmu u ruke sjekire i pile i bace se na konkretne poslove uređenja okoliša o kojem se toliko brinu.
|
poput tebe ?
|
Upravo tako! Evo ja npr. održavam dvorište zgrade u kojoj stanujem iz čistog zadovoljstva, kosim travu čistim, orezujem voćke ,sadim nove, šišam živu ogradu i sve ostalo, a susjedi samo siđu, naprave roštilj, puste djeci da izgaze cvijeće koje su moja djeca zasadila i k tome ne pokupe smeće iza sebe, a u dvorištu imamo tri kante za isto. Trebam li što još dodati osim da nisam pravi esseker već dotepenec iz neke tamo pripizdine kako kaže isti sused koji je jelte pravi ocečanin i građanin od kako pamti za sebe i to od glave do pete.
........
jebem, jebem...dok ne najebem! |
|
|
|
|
 |
|
kao anakonda...a možda mu je ona čak i mama.
 |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
|
...imaš neki problem?....to što čistiš i meteš i čupaš pa sadiš u vlastitom dvorištu nema veze s mojom izjavom o dotepencima.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
|
|
...imaš neki problem?....to što čistiš i meteš i čupaš pa sadiš u vlastitom dvorištu nema veze s mojom izjavom o dotepencima....
|
ako netko ima problem onda ga imate vi malo-građani i to s nama dotepencima.
naglasak je na zajedničkom dvorištu lepa, z a j e d n i č k o m, kapiš? i nezainteresiranosti starosedioca da ono bude uređeno. a to lahko prenesemo ondak na ceo grad. i to je ono što me najviše frapira/lo. a svi se nešto bune i gundjaju. jedino tuljan radi nekaj konkretnoga. i možda još poneko koga ne poznajem. taj neka izvini. o političarima i lickanju uoči izbora neću trošit reći. depresija ko tepsija. a onima koji imaju volje da stvaraju, njima se podmeću noge na svakom koraku.
to su ti lepa moja moji po-četnički dojmovi o vama osečanima, kao dotepenca. ok?
čepim, čepim...dok ne začepim! |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...malo me brka ova tvoja ekavica/kajkavica, ali OK - shvatila sam ponešto...
...i ne smatram se osečankom već Osječankom...a baš sam o tome pisala kad sam spominjala dotepence...
...nema veze, očito se i ti smatraš jednim od njih, kad se osjećaš prozvanim... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
mengeskas Ukupno postova: 99 Lokacija: Eszek Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
|
...malo me brka ova tvoja ekavica/kajkavica, ali OK - shvatila sam ponešto...
...i ne smatram se osečankom već Osječankom...
|
Jedan od mojih dedova iz drugog kolena koji je većinu svog života proveo u Oseku, premda došljo i čisti Ustaša, uvek je govorio po gospodski, ekavicom jer se tako u gradu na Dravi davno prije govorilo( ako to ne znaš ondak i nisi tako stara kako sam pretpostavio) , prije ovih zadnjih promjena. otud ekavica, a kajkanje ubacujem zbog prekomjernog gledanja HTV i kajkanije koja se tim kanalima širi diljem lijepe naše, pogotovo programima za djecu.
Ako jesi starosjedioc, onda jesi "Seka iz Oseka", prema tome prava Osečanka, Essekerka da budem još precizniji.
 |
|
|
|
|
 |
Lokal Patriot
Ukupno postova: 50 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Jel ima neka mail adresa, ili broj telefona, ako može na PM.
Hvala |
|
_________________ ____muškarac bez trbuha je kao nebo bez zvijezda___ |
|
|
 |
|
Odlično! U potpunosti podržavam ovakve inicijative, jer to je ono što osijeku fali, kvalitetnih ideja i poduzetničkog duha. Ovo bi trebalo biti prepoznato i kod osječkih poduzetnika kao ključnih donatora/ sponzora koji bi isto tako mogli imati koristi kroz kasnije reklamiranje i sl. radnje. Uz "Eko vodenica" lijepo bi se uklapao i "Eko restoran" npr. |
|
|
|
|
 |
mengeskas Ukupno postova: 99 Lokacija: Eszek Spol:  Nebitno
|
Odlično! U potpunosti podržavam ovakve inicijative, jer to je ono što osijeku fali, kvalitetnih ideja i poduzetničkog duha. Ovo bi trebalo biti prepoznato i kod osječkih poduzetnika kao ključnih donatora/ sponzora koji bi isto tako mogli imati koristi kroz kasnije reklamiranje i sl. radnje. Uz "Eko vodenica" lijepo bi se uklapao i "Eko restoran" npr.
|
da, recimo, krušna peć, mislim, ne služi ona samo za peći kruh bobiven od brašna pšeničnog, kukuruznog.....mljevenog u vodenici, nego i hm...
e sad prvo je na gradu dati lokaciju na kojoj bi se to napravilo, zeleno svjetlo i turističkoj
mislim da bi se za ostalo moglo lako, ali... |
|
|
|
|
 |
 |
|