Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Traže bolju butru: HDZ nastoji spasiti propali projekt HSP-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Tram111

Ukupno postova: 121
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.02.2009. 14:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

fairy je napisao/la :

Istina, isto sam i ja skužila. Koji smo mi balkanci, pa to je zlo...trebali su načiniti nekakve senzore koji ti sami očitaju pri ulasku i izlasku iz vozila i to je to...

To je i sada moguće, ali je problem kako riješiti izlaz iz vozila, jer kada se poveča udaljenost validacije, dešavalo bi se da se odjave ljudi koji nprm. samo prolaze pokraj drugih vrata da bi došli na kraj vozila i onda dođe kontrola i ustanovi da je putnik odjavljen i naplati mu kaznu....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tomi

Ukupno postova: 205
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.02.2009. 14:29 
Naslov:  

Tram111 je napisao/la :
fairy je napisao/la :

Istina, isto sam i ja skužila. Koji smo mi balkanci, pa to je zlo...trebali su načiniti nekakve senzore koji ti sami očitaju pri ulasku i izlasku iz vozila i to je to...

To je i sada moguće, ali je problem kako riješiti izlaz iz vozila, jer kada se poveča udaljenost validacije, dešavalo bi se da se odjave ljudi koji nprm. samo prolaze pokraj drugih vrata da bi došli na kraj vozila i onda dođe kontrola i ustanovi da je putnik odjavljen i naplati mu kaznu....

Joj, pa zar se tako tesko odjaviti? Treba narod infomirati, da se ne moraju odjavljivati kad tramvaj stane na stanici, nego kad se na validatoru pojavi stanica zeljenog izlaska, tad vec mogu poceti sa odjavom. Time se vec smanjuje guzva i brzi izlazak van.

Neki dan se za vrijeme voznje odjavim prije nego cu izaci, a jedna zena dodje do mene i pita me, "A moze se i za vrijeme voznje odjaviti?" Razz

A oni sto se odjave istog trena kad se i prijave, sto reci osim, balkanska stoka. Trebalo bi uvesti kaznu za svercanje par stotina kuna, pa da vidis kako ce svi poceti paziti + recimo rad u prirodi. One stapove sa ekserima na vrhu i u centar grada nabadati papiriće Twisted Evil

tempus031

Ukupno postova: 234
Post Postano: 14.02.2009. 18:43 
Naslov:  

Ne mogu vjerovat koji ste vi čistunci. Kao nitko se nije šverco u tramvaju, svi ste vi uvijek kupovali karte. Šta vas briga što se netko snađe i odmah odjavi.

Znam, znam... zakida GPP, proračun itd., ali to je kap u moru naspram milijuna koji se lapaju. Teška su vremena, snađi se druže!

fairy

Ukupno postova: 1955
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.02.2009. 19:20 
Naslov:  

tempus031 je napisao/la :
Ne mogu vjerovat koji ste vi čistunci. Kao nitko se nije šverco u tramvaju, svi ste vi uvijek kupovali karte. Šta vas briga što se netko snađe i odmah odjavi.

Znam, znam... zakida GPP, proračun itd., ali to je kap u moru naspram milijuna koji se lapaju. Teška su vremena, snađi se druže!

osijek031.com smile a je ti snalaženje....čovječe kako si se samo snašao. De saberi se, cijeli tramvaj ti se smije upravo zbog te siće od par lipa za koje se blamiraš..

tempus031

Ukupno postova: 234
Post Postano: 14.02.2009. 21:58 
Naslov:  

Ha, ha, veri fani! Laughing Ma gle, ja uopće ne koristim tram, sve obavljam ili bajsom ili pjehe tak da mi se nema ko smijat, al me smeta to licemjerstvo spram onih koji se švercaju. Šta su oni, lopovi koje treba pribit na stup srama? Dajte, molim vas.

Ugodnu ti vožnju želim! Wink

Skoči u forum: