Autor |
Poruka |
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
|
Izmedju ostalog..gdje god da je poceo trgovinski i usluzni objekti nicat na kraju je nastao mali graz,od Graza do Las vegasa,a kod nas ce to biti u svetom krizu zracetju(roses outlet)snjima ce vec ostali kupci (i jesu vec poceli dolaziti austriski,slovenski...trgovci nekretnimama)za 5 godina ce biti mali grad,tako su nastajali i najveci medju najvecima las vegas i ostali;-) cisto za ifno:) |
|
|
|
|
 |
|
Mislim da su austrijanci vise nego ozbiljni partneri(za nase necudim se nista al za austrijacne,hmm) |
|
|
|
|
 |
|
Takve informacije nema,do 2010 ce biti sagraditi,avenu mal,super nova i osijek park centar..a od ostalih nece niko doci vise...Getro nece graditi u Osijeku novi centar,prodali su zemljiste auto kuci remix..a i sam grad je pokriven sa trgovackim lancima.od Retfale do Zelenog polja,svagdje ima bar 1 trgovacki lanac,dosta ih je ,treba pravi shoping centar trece generacije jos,a to ce biti avenue mal i shoping park osijek. |
|
|
|
|
 |
|
I to nije iskljuceno..nesta poput hotela Antunovic u Zagrebu..moguce i da u Osijeku se sagradi...nije nemoguce;-) |
|
|
|
|
 |
|
Kad se podmaze,i kad biljemerkant dobie na ruke 4 miliona eura..za cas se to u dardi sredi;-)a za papire...i to ce ici brzo,kao i billa i baumax...austrijanci su prvi dosli u Osijek..znaju vec sta moraju uciniiti nasim lokalnim politicirami da nastave projekte i gradnju:-) |
|
|
|
|
 |
Freya_os Ukupno postova: 37 Spol:  Nebitno
|
Takve informacije nema,do 2010 ce biti sagraditi,avenu mal,super nova i osijek park centar..a od ostalih nece niko doci vise...Getro nece graditi u Osijeku novi centar,prodali su zemljiste auto kuci remix..a i sam grad je pokriven sa trgovackim lancima.od Retfale do Zelenog polja,svagdje ima bar 1 trgovacki lanac,dosta ih je ,treba pravi shoping centar trece generacije jos,a to ce biti avenue mal i shoping park osijek.
|
negdje se nesto otvara kad traze radnike...pitanje je samo sto i gdje tocno,a taje ime poslodavca? |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
|
|
 |
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno

|
samo neka se gradi... usput nek naprave Tesco  |
|
_________________ Legalize it. |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
[quote="Freya_os";p="218441"]
negdje se nesto otvara kad traze radnike...pitanje je samo sto i gdje tocno,a taje ime poslodavca?
|
jel mislis na ono u cepinu, mislim da su to plodine  bio je oglas al neznam sad tocno  |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
]Kad se podmaze,i kad biljemerkant dobie na ruke 4 miliona eura..za cas se to u dardi sredi;-)a za papire...i to ce ici brzo,kao i billa i baumax...austrijanci su prvi dosli u Osijek..znaju vec sta moraju uciniiti nasim lokalnim politicirami da nastave projekte i gradnju:-)
|
puno veca je tu lova od 4 mil eura  , al dobro si pogodila (valjd si žensko  ) lova je u pitanju... austrijanci lovu nemaju, trebali su dobiti krediti za kojeg je trebala jamciti drzava al nemogu ga dobiti zbog gospodarske krize... zato je sve "u zraku"  |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
meni samo nije jasno zasto za dozvole treba duze od godinu dana ??
i pametni su austrijanci, dali su omazicu da im rjesava papirologiju ... on zna kako se kod nas dolazi do dozvola, pa nece proci ko avenu mall s pristupnim cestama ... hehe
bilo bi super kada bi grad uvjetovao da svaki trgovacki lanac koji otvara tako veliki objekt u gradu mora napraviti novi ... ili obnoviti stari park grada.
naravno ... u suradnji sa arhitektima, strucnjacima za uredjenje parkova i hortikulture. da konacno prestanu ovi smetlari saditi cackalice i macuhice |
|
|
|
|
 |
cole_os
Ukupno postova: 36 Lokacija: ovdje blizu Spol:  Muško
|
šta ti s time želiš reći, da je to što on radi nelegalno? |
|
_________________ ja kad to vidim, ja sam to odmah pogledao  |
|