ja jebem majku ko na ograničenom 70 vozi 60
ja jebem majku svakom ko ne zna vozit
jebem majku svakoj drugoj ženi za volanom jer ne zna vozit (oooogromna isprika ženama koje znaju)
ja jebem majku svakom pješaku koji stupi na pješački a da nije pogledo lijevo i desno i procjenio jel vozač može zakočit bez škripe guma ko što sam ja radio dok nisam položio
ja jebem majku svakom pješaku koji se baca pod kola
ja jebem majku svakom ko skreće bez signalizacije
ja jebem majku svakom ko se prestrojava bez signalizacije
ja jebem majku svakom ko ima duga svjetla u gradu
ja jebem majku svakom ko mi trubi kad sam isključen iz prometa sa sva 4 i vidi me se sa 100 metara i ne prestrojava se na vrijeme i onda mi trubi a ja sam zauzeo 1/3 trake, jako mu jebem majku i otvaram prozor i vičem, a ako stane izlazim iz kola istog trena
ja jebem majku svakoj budali koja ne kreće na start zelenog (jer ja krećem na žuto, zašto? zato da više ljudi može proći kroz semafor) nego bleji ko tele pa zeleno ide tako traje i traje i traje a on/ona priča sa suvozačem i laje na mobitel i sere jebe bundu majku im jebem
ja jebem majku svakom koga vidim da razgovara na mob u vožnji i to lijepo se zaljepim na prozor i JEBEM TI MATER I TEBI I TVOM USRANOM MOBITELU JEBO TE ON U USTA a kad vidim budalu da radi nešto u vožnji što nije predviđeno da se radi u vožnji e onda poludim
ja jebem majku svakom ko ne zna vozit u kružnom toku
ja jebem majku svakom ko ne zna uć u kružni tok jer čeka praznu cestu
ja jebem majku svakom ko se u jednosmjernoj cesti ne prestroji na stranu u koju treba ići nego zauzme cijelu cestu pa onda poludim jer mene jebe u mozak
ja jebem majku svakom idijotu koji skreće pa se ne dovuče do crte odnosno do ruba svoje trake tako da se može proći pored njega ako netko ide ravno
uglavnom ima toga još jako puno puno puno ali neda mi se sad pisat, da živčan sam vozač i ako se ikoji od vas pojavi na cesti a trkelja na mobitel, vuče se daleko ispod ograničenja, lakira nokte i jede burek, ima nogu kroz prozor, staje svakom pješaku, trubi na svaki kurac jebat ću mu majku