| Autor |
Poruka |
|
vesnica Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno

|
Prostor ok ali to ne ide za neki electro ili underground tu bi trebalo da bude nesto kao lagana husica neki retro ili neki jazz recimo ponedjeljkom.
Mjesto definitivno nije za nabijacinu,po meni..ali svatko ima svoj pogled na to.
Trebalo bi svaka vece da bude s drugom tematikom a ne sve na isti kalup,pivo nije bilo bas hladno a i puno klinaca od 15 godina tako da je i to vec na pocetku propalo s dobnom granicom
ali ok tek su poceli u hodu ce oni vidjeti sto treba a sto ne |
|
|
|
|
|
 |
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Solidno mjesto. Nisam bio predugo unutri, ali ono što sam vidio je ok. Dolje me iznenadila veličina prostora no također se nisam duže zadržao jer mi se glazba nije sviđala. |
|
|
|
|
|
 |
|
curaxyz Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
trebaju staviti klimu u podrum jer je bilo preeevruće
inače sam zadovoljna  |
|
|
|
|
|
 |
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
booze moj, prepio sam se... bilo je do jaja  |
|
|
|
|
|
 |
|
SheOs Ukupno postova: 119 Spol:  Nebitno
|
Ventilacija je kao i u svakom drugom kafu, dosta loša. Meni je cuga općenito svugdje preeeeskupa, tako da ovo ne ide na račun samo Pandura.
Inače, kaf je solidno uređen i prostran. Što se tiče glazbe, u prizemlju je bila ok, dalo se i zaplesati. Ništa posebno, ali novo i čestitam na na tome  |
|
|
|
|
|
 |
|
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
kao što vidimo, sa cijenama su gosti i više nego zadovoljni
ako su takve cijene za ekskluzivno zastupstvo koliko je onda tražila osječka pivovara da se niste mogli dogovoriti???  |
|
|
|
|
|
 |
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Ja nisam siguran kolike su cijene jer su nam istu rundu svaki put različito naplatili, a i konobari na žesti bezobrazno kradu. |
|
|
|
|
|
 |
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
mali pan je 12kn, u pubu za to dobijem 0.5l osječkog točenog.  |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
|
 |
|
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
jbg nema kafa više gdje je 0,5 10Kn xD neće ga ni biti više moramo se sa time pomoriti jednostavno xD |
|
|
 |
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
jbg nema kafa više gdje je 0,5 10Kn xD neće ga ni biti više moramo se sa time pomoriti jednostavno xD
|
U PSK sport klubu karlovačko je 9 Kn.  |
|
|
|
|
|
 |
|
vesnica Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno

|
7 kuna pivo na vinkovackoj cesti ne znam kako se zove birtija ali uvijek puna kad prolazim |
|
|
|
|
|
 |
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
šangaj  |
|
|
|
|
|
 |
|
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
neznam da li je snuppy kafić po tvojoj mjeri, ali svrati do njega na  da zajedno ubijemo žeđ ...
1dl=2kn  onda ćemo zajedno provjeriti da li imaju ekskluzivu ili razmišljaju o gostu  |
|
|
|
|
|
 |
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
7 kuna pivo na vinkovackoj cesti ne znam kako se zove birtija ali uvijek puna kad prolazim
|
na vbk imate barem dvije birtije u razmaku od deset metara koje zidarske pive (znači od pola litre karlovac/žuja/osječko) gdje su pive ispod 10kn
žesta po 4,5 ili 5 kn... i tako.  |
|
|
|
|
|
 |
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
imate i na bosutskom birtiju di je osječko 0.5l točeno samo 6kn.
al ovo je malo off topic  |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
|
 |
 |
|
|