Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
imam osjecaj da ovo nece biti jedan od onih klubova gdje cu se moc valjat sa strane u pijanom stanju.
|
i ja. ovo definitivno nije klub za svinje kao sto smo mi, koji se dodu valjati po podu, proliju 2 piva po sebi, deru se ko magarci, belje ljudima. zato je limit na 20 godina xD
svaki klub ima svoje goste  |
|
|
|
|
 |
spaljeni
Ukupno postova: 31 Spol:  Muško
|
neznam za vas, ali meni tu nešto smrdi... |
|
_________________ The planet is fine. The people are fucked.
- George Carlin (1937.-2008.) |
|
|
 |
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
i kako je bilo...da čujem dojmove |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
 |
snowblind Ukupno postova: 71 Spol:  Nebitno
|
što se tiće prostora ništa posebno, lijepo uređeno, podrum mi se više sviđa nego u tufni, glazba dolje je bila ok, uglavnom ne loše nimalo, ako bude dobra elektronika svaku subotu to će bit predobro
jedino zamjerka za pivo, nisu imali carlsberga nego tuborg i kilkeny kojeg sam platio 20 kn |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Bio sam jučer u klubu i stvarno sam zadovoljan većinom stvari,lokacija mi je super što je na neki način malo i odvojen od ostalih klubova (to mi paše dosta).Naravno da je dobna granica propala u vodu kao što sam i očekivao,neznam dali nisu gledali godine radi otvorenja ili će tako biti ostatak ali moglo je komotno ući i dijete od 13 godina unutra  .Prostor mi se odmah svidio,nije velik,nije ni mal,atmosfera je stvarno ugodna i ljepo je uređeno,taj prvi floor je baš super stvar od glazbe,atmsfere,...sve 5...a što se donjeg floora tiče dj je stvarno loš(electro).Drago mi da ima u os electro scena ali ono jučer je bilo katastrofalno(Nemojte krivo shvatiti slušam electro nekih 10 godina bez stajanja pa mi poznato o čem pričam xD )...ali što se isto tiče prostora isto super stvar...uglavnom pandur je baš stvar koja je trebala tvrđi i izlascima.Stvarno pun pogotodak i defintivno se vraćam tamo....
Samo negdje oko ponoći sam htio naručiti pola litre piva bilo kojeg i nisu imali više..sve 0,5 prodano ^^ xD |
|
 |
DoLuPa
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
hahaha... nisi jedini...  |
|
|
|
|
 |
vesnica Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno

|
Prostor ok ali to ne ide za neki electro ili underground tu bi trebalo da bude nesto kao lagana husica neki retro ili neki jazz recimo ponedjeljkom.
Mjesto definitivno nije za nabijacinu,po meni..ali svatko ima svoj pogled na to.
Trebalo bi svaka vece da bude s drugom tematikom a ne sve na isti kalup,pivo nije bilo bas hladno a i puno klinaca od 15 godina tako da je i to vec na pocetku propalo s dobnom granicom
ali ok tek su poceli u hodu ce oni vidjeti sto treba a sto ne |
|
|
|
|
 |
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Solidno mjesto. Nisam bio predugo unutri, ali ono što sam vidio je ok. Dolje me iznenadila veličina prostora no također se nisam duže zadržao jer mi se glazba nije sviđala. |
|
|
|
|
 |
curaxyz Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
trebaju staviti klimu u podrum jer je bilo preeevruće
inače sam zadovoljna  |
|
|
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
booze moj, prepio sam se... bilo je do jaja  |
|
|
|
|
 |
SheOs Ukupno postova: 119 Spol:  Nebitno
|
Ventilacija je kao i u svakom drugom kafu, dosta loša. Meni je cuga općenito svugdje preeeeskupa, tako da ovo ne ide na račun samo Pandura.
Inače, kaf je solidno uređen i prostran. Što se tiče glazbe, u prizemlju je bila ok, dalo se i zaplesati. Ništa posebno, ali novo i čestitam na na tome  |
|
|
|
|
 |
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
kao što vidimo, sa cijenama su gosti i više nego zadovoljni
ako su takve cijene za ekskluzivno zastupstvo koliko je onda tražila osječka pivovara da se niste mogli dogovoriti???  |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Ja nisam siguran kolike su cijene jer su nam istu rundu svaki put različito naplatili, a i konobari na žesti bezobrazno kradu. |
|
|
|
|
 |
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
mali pan je 12kn, u pubu za to dobijem 0.5l osječkog točenog.  |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
jbg nema kafa više gdje je 0,5 10Kn xD neće ga ni biti više moramo se sa time pomoriti jednostavno xD |
|
 |
 |
|