Autor |
Poruka |
slk Ukupno postova: 62 Spol:  Nebitno
|
preloše, od malih nogu im ispiru mozgove i ne mogu oni tu ništa, jedina utjeha mi je dok čitam komentare pa se vidi da ipak velika većina razmišlja ispravno i osuđuje ovakve gadarije |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Sadasnji studenti ni ne znaju da postoji bolje. Dovoljno je tri godine zaredom dovuci drlog izvodjace (2008. - Lana Jurcevic, 2009. - Jole, 2010. Rozba i Bulic) i vec sljedece godine ce takvi izvodjaci biti jedini.
SZBOR ionako nitko ne kontrolira, studenti su ionako pasivna nakupina oportunog sebicnjastva, stare generacije su omatorile i imaju drugih briga na pameti (pelene, kakica, ...).
Sve mi je vise zao sto kao porezni obveznik financiram takve studente. Osobe bez muda, bez misljenja, bez ideala. Ne jebe me njihov ukus ili izostanak ukusa, vec ta pasivnost, nezainteresiranost, ravnodusnost.
Mislim da cu ovih dana postati pobornik placanja studiranja za sve. Ne zelim vise financirati takve osobe. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
mengeskas Ukupno postova: 99 Lokacija: Eszek Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
mengeskas Ukupno postova: 99 Lokacija: Eszek Spol:  Nebitno
|
[quote="Leteci mungos"]
siguran sam da je ovo najbolji komentar koji sam pročitao ikada na bilo koju temu, iznenađenje totalno. svaka čast. |
|
_________________ HIHIHIHIHI |
|
|
 |
Anait
Ukupno postova: 297 Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Sadasnji studenti ni ne znaju da postoji bolje. Dovoljno je tri godine zaredom dovuci drlog izvodjace (2008. - Lana Jurcevic, 2009. - Jole, 2010. Rozba i Bulic) i vec sljedece godine ce takvi izvodjaci biti jedini.
SZBOR ionako nitko ne kontrolira, studenti su ionako pasivna nakupina oportunog sebicnjastva, stare generacije su omatorile i imaju drugih briga na pameti (pelene, kakica, ...).
Sve mi je vise zao sto kao porezni obveznik financiram takve studente. Osobe bez muda, bez misljenja, bez ideala. Ne jebe me njihov ukus ili izostanak ukusa, vec ta pasivnost, nezainteresiranost, ravnodusnost.
Mislim da cu ovih dana postati pobornik placanja studiranja za sve. Ne zelim vise financirati takve osobe.
|
kapa dolje. |
|
|
|
|
 |
maradona Ukupno postova: 47 Spol:  Nebitno
|
jel mmože netko barem pokušati definirati cajku |
|
|
|
|
 |
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Joj pa hrpa izložbi,projekcija filmova i predstava
od mjuze za svakog po nešto
pa predobro |
|
|
|
|
 |
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol:  Muško
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
problem u svemu ovome je sto ljudi opravdavaju, da studentski zbor - koji predstavlja buduce akademske gradjane, na studentsku manifestaciju dovodi rozgu i bulica
zamislite da vam na dodjeli mature ili diplome, dok svecano primate taj komad papira, sa zvucnika dvorane ori gori borovina ili narodno veselje
nije stvar u tome, da su bulic ili rozga losi, to je stvar ukusa, ali nisu primjerni za ovakvu manifestaciju
ako se istice stalno ta posjecnost, netko je spomunuo vec beslica, ali mogli ste jednostavno dovest cigane odnekud i bilo bi puno
sramota je da netko ovo uopce pokusava opravdat |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
ima više pjevačica u ovom zboru nego posjetitelja. snokra. a vidim na slikama i jednu osobu kojoj tamo nije mjesto  |
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
|
|
 |
maradona Ukupno postova: 47 Spol:  Nebitno
|
siguran sam da će Bog poslati kišu koja je prijeko potrebna za ovakvu manifestaciju... |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Iako lose vrijeme nije sigurno, organizator je vec dogovorio s privatnikom da se koncerti odrze u zatvorenom prostoru ugostiteljskog objekta. Na radost ugostitelja (i organizatora osobno)... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
 |
|